37

Осман Пазвантоглу

преди 5 години

Ако разчита на българската полиция и държава, вероятно от изтезанията е загубил разсъдъка си!Най-добре да бяга в Германия, макар че ако искат да го убият, пак ще го убият. По скоро е сплашване, иначе вече да са го убили, без да се церемонят с него въобще.

36

Митко Банцера

преди 5 години

Това ми прилича на криминална турска саморазправа, включваща по техен обичай и мъжка любов. Не ми прилича на политически акт на насилие.

35

Анонимен

преди 5 години

Редното е да заловят извършителите и арестува и осъдят!Това на нищо не прилича и не трябва да става практика!Не трябва да изглеждаме като разграден двор ,всеки да си позволява такива гадости независимо от етноса и причините!Заловете ги и ги осъдете ,това е престъпление

34

алоууууу

преди 5 години

Гледам и не вярвам на ушите си !

33

Анонимен

преди 5 години

След случая Кашоги в този случай са някакви кахъри,но защо ли са решили,че наоколо могат да ги проявят,по точно у нас след като си решил човека,журналиста на/към тез канали да си пише у нас и по съседство да изпраща сигнали към тях си де.

32

цитат от Фрогнюз 2

преди 5 години

Шюкрю Бенли, който е работил като журналист и бил собственик на две медии в родината си. Преди време Бенли е притежавал Edirne TV и седмичника Gercek Haber в Одрин."Свободата ми беше отнета по много див и животински начин. Съблякоха ме чисто гол и в продължение на три часа бях подложен на всевъзможни изтезания, за които мoже да се досетите, със завързани очи. Удряха ме с юмруци, с ритници, окачиха ме на "палестинска примка", пускаха ми електричество, облякоха ми женски дрехи и ме налагаха с палка!"</p>"До момента е установено, че Шюкрю Бенли е бил отвлечен от Свиленград на 22 дек

31

цитат от Фрогнюз1

преди 5 години

Отвлечен край Свиленград турски журналист Шюкрю Бенли разказва за изтезанията над него. В сигнала си до полицейското управление в Свиленград журналистът посочва, че похитителите му са били двама. Твърди, че похитителите му искали да спре да пише срещу одринския кмет.

30

Леля

преди 5 години

Кой е издал присъдата. Ердоган ли?

29

Случка в Диар Бакър

преди 5 години

Ocманлията излезе от землянката и се протегна.С крива усмивка погледна слънцето и изплю няколко избити зъба.Беше преспал с двамата овчари-кюрди и на сутринта поиска няколко лири,но получи космат овчарски юмрук по сурата..Какво пък?! помисли си наследникът на великата османска империя.На всеки може да се случи! Все пак кюрдите са истински мъже!

28

Питанчев

преди 5 години

"Стрелецът: Президентът издаде смъртната ти присъда .... "Чакай сега . Нещо не се връзва . Какъв е тоя Стрелец ? Стрелба ли е имало ? Тоя дето го е измъчвал да не би да е зодия Стрелец ? А може би това му е името ....... Загадка . Мистерия . Анадолски потайности ....

27

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен "А дали са го e6aли както си е по стара турска традиция"100%. При турците това е най-"почтен" начин за изясняване. Дето се вика "адета е такъв"...

26

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 20Не става въпрос за нашия, а за техния свински президент Ердоган. Човека заради него се крие тука.

25

Анонимен

преди 5 години

Бойко предава всичко на Ердоган,включително и българи,МИТ се разпорежда в България както си иска,вече и в ДАНС имат хора,този човек е една заблудена овца,въобразил си,че в България може да му помогнат,трябвало е да избяга към Гърция.Полицията няма да му помогне, но поне случая става публичен и това може да му спаси живота.

24

Анонимен

преди 5 години

Нека си вярва на бг полицайщината.

23

&#305;'m

преди 5 години

"президента"може да е всеки,защо всички правят асоциация с ПРЕЗИДЕНТА ЕРДОАН?!

22

Анонимен

преди 5 години

Ердоган не си играе. Просто ще вдигне телефона и ще се обади на Борисов."Как си Бойко Паша? Абе има един Шюкрю Бенли (Бенков), избягал е при вас. Много го харесвам. Дай ми го."И веднага след разговора Борисов щеше да нареди да го заловят и пратят по живо по здраво в туркия при ердогана.

21

Анонимен

преди 5 години

ДО Ха Ха ХаОнзи ден и Гърция даде фетоджии на Турция

20

Владимир Зидаров

преди 5 години

Как на?Президентът на Туркия, не прави таквоз работа.Той е демократин.Той тАлерантИн. Таз президент ЕрдУгън най-умнотУ от малата.

19

Анонимен

преди 5 години

Ей, ало, това тука да не ти е джунглата? Защо не е задържан за обида към България? Как ще си позволява да ни обижда президента публично? Къде са полицията, прокуратурата? Кой си ти? Като не ти харесва, хващай куфара и обратно в Турция. И там си плюй по вашия президент колкото си искаш. Направо черен печат му слагайте и повече да не е стъпил в България!

18

Анонимен

преди 5 години

Е как с издадена смъртна присъда се разхожда и даже дава интервюта на турски.Явно само са му наместили ишиаса за добро утро без да използват куршуми.