13

юбералес

преди 5 години

Разбира се че мястото на Англия не е в Европа. Следва евроармия и Конфедерация Европа и ако руснаците и англо-американците пак се опитат да ни ''освобоцдават'', този път ще получат един по мутрата.

12

Хаха

преди 5 години

Юнкер не може да изтрезнее от както дойде в България и опита нашата гроздова ракия.

11

Анонимен

преди 5 години

До АнонименКрим е руски. Въпросът е затворен.

10

Ванка?

преди 5 години

Как е ишиасо, боли ли? Лекуваш ли го зимните месеци? Взимаш ли редовно обилни дози VSOP и XO?

9

Анонимен

преди 5 години

До 4Лондон само да каже, че остава в ЕС и тоя ще допълзи на минутата да им целува краката.-Лондон няма да остане, бабето вече сече новите юбилейни монети, послучай излизането! И въпраки всичко - предстоят силни години за еврото спрямо кошницата от световни валути, паунда също ще е добре спрямо всички, освен спрямо еврото! Долара ще потъне много силно!

8

Анонимен

преди 5 години

Как ще громи Китай?С бежанци на социални помощи и ***?Разгромът е гарантиран.

7

Анонимен

преди 5 години

Бай Юнкер, изкачваме ли стъпалата? Трудна работа викаш?

6

Анонимен

преди 5 години

Европа трябва да бъде единна в борбата срещу троловете и хакерските групи от Китай и Русия, които може да се опитат да повлияят на гласуването, добави Юнкер-раССия е вредна не само за Европа, но и за световният мир ! Всеки вече го казва! Отчуждаването на хората от ЕС се дължи изцяло на подривните действия на путинските *** и информационната дезинформационна война на масквА! Това се вижда най-добре в руско-масонскиге сайтчета днес, вести и дир

5

Анонимен

преди 5 години

ЕС е Германска империя, решенията се взимат в Бундестага. Юнкер е поставено лице без реална власт. В ролята на подпийналия веселяк. Някои казват, че Хитлер се въртял в грoба. Наивност! Хитлер гледа и се усмихва. Англия е смазана, изолирана, сама, но не е победена. Точно както през 1940г. Да се надяваме, че някой ден, и дано този дев бъде скоро, руснаците и англоамериканците ще ни освободят от германската гнeт като през 1945г.

4

Анонимен

преди 5 години

А, брачед изтрезня ли уа? Така..така пази се за утре, че големия запой идва.

3

Анонимен

преди 5 години

Лондон само да каже, че остава в ЕС и тоя ще допълзи на минутата да им целува краката. Иначе сега се прави на много отворен, ама се чуди откъде да изтиска няколко милиарда годишно заради дупката, която оставя Великобритания.

2

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Призовавам всички чистачки,миячки и...черноработници с български пашапорти,да напуснат...демонстративно Британия,за да видим кой ще им чисти.Колкото до колегите руски и китайски ***,малко да се...кротнат.За награда Боко ще ги покани на Слънчака през лятото,за да видят...малко как живеят...нормалните хора.

1

Анонимен

преди 5 години

Нал му каза на Фараж:"- Искахте извън ЕС! Защо още тук?!"