33

Анонимен

преди 5 години

Глупаво ще е да се опитваш да ги спираш.Просто трябва да им покажеш че традициите не са това което бяха. Че ЕС вече е партньор а не противник. Защото ЕС и Великобритания явно няма как да съществуват отделно в днешно време. Просто защото нещата вече стоят по друг начин. И проблемите пред света вече са други. Но това няма да стане както гледам. В ЕС са страхливци. И никой няма да им е виновен когато онези се измъкнат. Само ще понесат поредния шамар

32

Анонимен

преди 5 години

Гузен негонен бяга. Искате да ги задържите и още как! Даже им предложихте оставане в ЕС с едностранно уведомително писмо. След две години преговори, сувалки насам натам и безконтролно харчене парите на европейските данъкоплатци!

31

Анонимен

преди 5 години

"ЕС не се опитва да задържи Великобритания!"Само ще им липсва британския пазар за 352 милиарда годишно, само!

30

Анонимен

преди 5 години

Това, поляците, още ли набиватге картофи и кисело зеле?

29

Ха-ха

преди 5 години

Юнкер:"Ще ми липсват шотландските лекарства за ишиас!"

28

Писна ми от ...

преди 5 години

Писна ми от Великобритания. Айде вървете си - докога ще ни разигравате?

27

Vive la France

преди 5 години

Полски палячовци, ако не са френски и немски фирми да инвестират сега щяхте да сте като Украйна. Много ви порасна работата защото си мислите, че американците са зад вас, но за американците няма съюзници, а само интереси. Справка - още не са свалали визите на Полша колкото и да им се слагате. За вас ЕС трябва да е като дядо Боже защото във врата ви диша Мечката. Така че не плюйте по Франция - единствената велика сила, която ви е подкрепяла още от времето на Наполеон.

26

Полска незгинала

преди 5 години

Французите се хванаха с немците и си мислят че са се спасили.Да не забравят Никога как ние Поляците ги научихме да ядат с вилица!

25

месара

преди 5 години

Съдейки по този на снимката, ЕС не може да се задържи на собствените си крака хахахаха

24

Полска незгинала

преди 5 години

Англичаните напускат защото знаят че немците освен коли друго не могат а колите им са пред фалит китайци купуват мерцедес Пежо би по продажби Фьолцьвагинн барабар с Шкода Сеат Бентли Бугати и тн с което немската икономика е поела здраво към дъното.Германците армия нямат и никога няма да имат те са застаряващи пенсионери повече от половината им самолети не летят флот ептен нямат.Германия до 5 години ще изчезне от картата и ще бъде преименувата на Велико Полско княжество.

23

Анонимен

преди 5 години

Как може да избират човек на 60,70,80 години за ръководител?

22

Анонимен

преди 5 години

Напускането на Британия е едно от хубавите неща в последно време. Ще поразтърси малко статуквото.

21

Анонимен

преди 5 години

ЕС има най-налудничавите отношения с Великобритания. Първо пречеше на Шотландия да излезе от нея, сега пречи на Великобритания да напусне чрез мек Брекзит и иска финансова граница за Сев. Ирландия за неопределено време. Последно? Щом сега искат финансова граница за за Сев. ИРландия, защо не даваха дума да се продума Шотландия да отдели и после да се приеме по съкратена процедура? Недалновидност. Не вярваха, че британците ще гласвуват че искат напускане. И отново - двойни стандарти.

20

Моше

преди 5 години

Германия до 5 години няма да съществува.

19

Анонимен

преди 5 години

Попитали Боби:- Г-н Михайлов, как сте?- Пил съм и по-добре!

18

Анонимен

преди 5 години

Снощи излизах и нещо ме схвана ишиаса. Пазете се, покрай празниците върлува сериозна епидемия от ишиас. Вижте го Боби и той се зарази.

17

Анонимен

преди 5 години

ЕС е велик и Германия също

16

ЕС

преди 5 години

Германия е велика, еврото - стабилно. Англия е на колене, САЩ трупат дългове, в Русия ядът оръжия. Хайл!

15

ЕС

преди 5 години

До юбералесПо-добре под германско управление отколкото под руско или американско. Но Германия трябва да си направи силна армия и да работи за премахването на американските бази. България винаги е била с могъща и велика Германия. Хайл!

14

Анонимен

преди 5 години

Дръж си ишиаса Юнкере, за другото не бери грижа.