66

Анонимен

преди 5 години

А лекарите ще имат ли покачване на лекарските услуги? Пожарникарите ще гасят ли само след дадени повече пари? Понеже и те ще работят на Нова година! Ама не. Пари ще изкарват неграмотните бакшиши, които, ако не е курс за над 8лв, не си мърдат пръста! Лекарите, които на нощно получават 1лв на час, дали да спасяват, щом един миризлив бакшиш взима повече

65

Анонимен

преди 5 години

Съгласен съм, но да е официално, а не да се пазаря с бакшиша... Обявяват се празнични тарифи валидни на Коледа, Великден, Нова година и 3-ти март и апарата автоматично превключва на тези тарифи на тези дати. Това може да се направи и е така навсякъде в нормалните държави.

64

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

То и пишещите тук са все бивши бакшиши....

63

Анонимен

преди 5 години

Надявам се услуги като Spark да ги убият тези таксита, предпочитам да вървя 5-6 км в студа отколкото да ми дойде една *** в такси да ме вози.

62

ПорЦелан

преди 5 години

'Бал сам ги. Аз не пия, ще си карам колата. :)

61

Митко

преди 5 години

В София трябва да построят метро и до терминал 1, което да има курсове 24 часа + малко повече реклама на нощния градски транспорт и тези ще реват като магарета. Това заслужават тези неандерталци, отказващи курсове по 5-6 км, защото били малки разстоянията.

60

Анонимен

преди 5 години

до 57 за 5 не, но за 20 ок...а те ще те одрънкат с поне 40 кинта от Люлин до Младост

59

БЧК

преди 5 години

Който успее да накара такситата да возят на нормалните цени в Новогодишната нощ , то той със сигурност ще успее да задържи и цените на цветята на 8ми март. А какво да кажем за 14 ти февруари (ден на влюбените) или 8ми декември.. Истината е, че сиромасите си стоят "дома" , а който има пари си ги харчи, колкото и както пожелае.

58

Анонимен

преди 5 години

В крайна сметка, който не може да си го позволи, да си ходи пеш.

57

Анонимен

преди 5 години

В повечето държави си има официална празнична тарифа, валидна на големите празници и всичко си е наред. Тук отново сме в каменната ера...

56

Киро

преди 5 години

ай сега... значи човека ще кисне на волана, а не със семейството си, някой пиян отворко кога му е кеф иска да му дотърчат за макс 3 мин и софия на диагонал да пресече за 5 кинта?!!!

55

Анонимен

преди 5 години

До бай ХТи ще се возиш ли или ше се жениш за таксиджията?

54

Анонимен

преди 5 години

А дали поне ще си направят друда да се изкъпят и да си облекат някоя изпрана дреха?

53

Шишо

преди 5 години

Няма как да ИСКАМЕ двойно защото работим с фиск.апарат и издаваме касов бон.По простичко.Мога да искам и десеторно но трябва и да издам такъв бон а аз няма откъде да го взема.За това не работя по празници а който иска да работи да не роптае.Никой не го задължава

52

Анонимен

преди 5 години

Тази информация е пример за некадърни журналисти как да изкарат някой лев. Ние обаче като балъци се включваме да даваме мнение за такъв глупав въпрос, защото на Българина любимата тема му е цените и по точно да му е евтино , ако може и безплатно.

51

Анонимен

преди 5 години

бе да идва UBER и при нас и тва, аз като ще плащам тройна тарифа по-добре да си извикам UBER където можеш да си избираш - SUV, лимузина, спортна кола и т.н.

50

Анонимен

преди 5 години

до 48 Тя колата може и да е нова, но вътре да е ***.)))

49

шматка

преди 5 години

До 21Явно си виждал град през крив макарон.Във Варна в петък и събота вечер ако нямаш резервация си аут отвсякъде.

48

Анонимен

преди 5 години

Яворе, добре, но тогава трябва да взимат двойно след полунощ, а не през целия 31-ви декември който не е празник.

47

бай Х

преди 5 години

Като искат тройни тарифи , да не пушат вътре , да се къпят ВСЕКИ ДЕН и да карат нови коли ! Това е !