22

Анонимен

преди 5 години

Здравето е търговия. Образованието е услуга.Всичко е пари!Майките, децата, човекът - лимончета за изстискване. Ресурс! Изчерпваш го и после си внасяш - от Африка, например. Свиквате или променяте. Не се сещам за друго решение.

21

65

преди 5 години

Абсолютно точни коментари на 16 и 18. Трябва да проумеят някои родители ,че не може детето да стои до 18,30-19ч. вградина ,ясла или у-ще.А родителите да се моткат по Молове и кафета.От друга страна има родители,които са на работа до 17,30-18ч.Как да стигнат навреме? Този въпрос въобще бе е труден за разрешаване.Пък и 900лв.стартова заплата за млад учител,ако не е стимул.

20

Гадняр

преди 5 години

Виждам че много хора тук са свикнали да паразитират върху системата и смятат, че обществените институции са им длъжни за нещо. Не си дават сметка, че трябва да са благодарни, че тези институции въобще ги има, за да могат да водят лесния начин наживот, който приемат за даденост. Помислете за това (ако можете) следващия път, когато зароптаете срещу някоя толкова полезна институция като училището!

19

Дисциплината е важна

преди 5 години

Добре, чак отвеждане в РПУ-то е крайна мярка, но такса по левче за всеки 10 мин закъснение би дисциплинирала много родители. След като не могат да плащат директно на училището, което няма касов апарат, ще ги плащат на касите на общината, която е собственик на училището, а те ще превеждат по сметка на училището. Така и вързаният да ти гледа детето учител ще получи компенсация за изгубеното време. Българинът се дисциплинира най-добре, когато му бръкнеш в джоба. Факт.

18

QS127

преди 5 години

Да въведат една такса след 18 ч. в занималнята, който закъснее да си плаща. Така хем допълнителен доход за тях, хем спокойствие за родителите. Никой не е длъжен да гледа децата без пари след края на работното време.

17

До 16

преди 5 години

За краденето на манджа потвърждавам - крадат и за себе си, и за своите деца или внуци. Грозна работа!

16

Xaxa

преди 5 години

До КуртАз не съм учител,но да обясняваш как учителите стоят по цял ден и нищо не правят е смешно. Я ходи в една детска градина 30 деца да ти врещят и крещят за един ден да видим колко ще издържиш. Пък и да ги наблюдаваш да не се наранят или да не избягат. За една година ще ти побелее косата.

15

Анонимен

преди 5 години

Пребийте директора с пръчки.Дебелите лелки и дъртите вещици на държавна хранилка също.Само крадът от манджата на децата.Като им разбият тиквите няколко пъти и ще се оправят.Комуниста милиционер разбира само от дърво,бой,заплахи.Така са устроени.

14

Анонимен

преди 5 години

Мда сега видиш ли, защото частникът ви държи из късо и дай всички да стадаме. Хората си имат работно време ЗА КОЕТО СТЕ УВЕДОМЕНИ и си го спазват.

13

Анонимен

преди 5 години

Гербавия режим преминава към твърд комунизъм, вече даже и не се прикриват

12

Анонимен

преди 5 години

Брей! Налитат на бой на малки деца пък сега и ще се оплакват на институции. Ей смотани чистачки със съмнително образование нали знаете че рано се стъмва. Не правете така че утре да не можете да отидете на работа по здравословни причини. При мен един шамар е равен на две счупени ребра! За оплакване троша ръката която го е написала!

11

до 6

преди 5 години

ако им завиждаш на хрантутниците, да беше учил и ти да станеш, места има и сега в тази област

10

до6

преди 5 години

ами като не ти изнася държавния хрантутник *** при частния, да те видя там как ще пърхаш рано рано като в казармата.

9

Курт

преди 5 години

До doi.А колко заплата получават тия ***..А после се оплакват че седели незнамси до колко часа.Без това седите по цял ден.

8

42

преди 5 години

Това се дължи на факта, че трудовото законодателство не се спазва от работодателите...

7

Mxm

преди 5 години

Финансови глоби трябва да има. Всеки да си доплаща за закъсненията. На никой не му е приятно да седи извънредно без да му се плаща. Нормално е и на учителите да не им се седи.

6

Анонимен

преди 5 години

Как да го взема като шефа не ме пуска и вика бачкай бачкай бачкай

5

Анонимен

преди 5 години

Мършичките на държавна хранилка нещо взеха да надигат глава. Добре е да знаят, че дежурните са до седем на работа в градините и до шест в училищата. Не да ми тропат с торбите още в пет часа и да гледат на бой всеки дошъл след това. А наближат ли празници два месеца по-рано заразмятват списъци, кой, кога, къде ще им посещава зверилника. В бившето 67 одз бяха станали пружини, за четири години, а три много устати изхвърчаха. Държавен хрантутник не му ли стъпиш на врата, работа не върши.

4

Иван Пешев

преди 5 години

По тази логика ако го заведеш на училище и то е затворено по някаква причина го зарязваш там и ДАЗД погва училището

3

Анонимен

преди 5 години

ДАЗД защо не погва никой в гетата?//??/////?/Тук в Англия,няма бели,черни,цига..!!!!!!Всички деца ходят на училище!Или пък да проси......