12

Неочаквано тъп

преди 2 години

Язе си апвам сланина,сочна, вкусна, убава, ама баш как си требва, и 50гр.Мастика.Ич не ме фаща короната👑

11

Анонимен

преди 5 години

Паприкована, със селски хляП и зелен чесън... И малко червено винце и странджанско дядо за подправка...

10

Анонимен

преди 5 години

Иберийска сланина с тънко ножче, червено вино чесън..

9

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

мише, спри да прекарваш полезна сланина с хлеб,че си станала като хинденбург.

8

Анонимен

преди 5 години

Много е полезна за ескимосите, особено като са гладни.

7

Анонимен

преди 5 години

Пържола,....И, топъл- бял- хляб....Обичайте- се,...Внучки, и, внуци,....На, фашизма ....

6

54китно

преди 5 години

Ако е от домашно прасе ям по малко. От ветеринари съм чул, че в купената има повече видове антибиотици от аптеката в селото.

5

А бе

преди 5 години

До СвинаряИ по 200-300гр съм изяждал с кило вино,ама преди да започна да вдигам кръвно от други работи(ядове).Все пак повече от 100гр не е препоръчително,де.

4

Хм

преди 5 години

Със сигурност натуралната сланина е по-малко вредна от всички колбаси под 12-13лева....Обаче има една малка подробност при съхранението-ВИНАГИ трябва да е покрита със саламурата,тоест да няма достъп на въздух.Щото гранясва като всяка една мазнина.

3

Свинаря

преди 5 години

Ти 50 гр. сланина знаеш ли какво парче е? Ще ти стане лошо ако го изядеш на веднъж :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

2

Мая

преди 5 години

Питайте *** от БАБХ.

1

Анонимен

преди 5 години

Консумирам 1-2 пъти в седмицата по около 50 гр, на тъъъъънко , натрита с чесън и поръсена с червен пипер. С хляб , чаша вино и това ми е обяда.