133

Анонимен

преди 5 години

До 144Ми че то северната тангента е от вътрешната страна на околовръстното бе пич

132

Анонимен

преди 5 години

А Боко Тиквата като пътува от Банкя има ли винетка.Или той е над Закона.

131

Анонимен

преди 5 години

София е до Околовръстното. Всичко зад Околовръстното вече не е София и е логично да ползват винетки. Някой трябва да изплаща тези магистрали. Да не мислите, че са построени без пари.

130

Анонимен

преди 5 години

И се надявам хората от селата да прояват разум и да не си купуват винетка, а да започнат да минават през центъра. Не може да ни доят катко си поискат. Вдигнаха цените на всичко, вдигнаха данъците, вдигнаха всичко което може да се вдига. А сега ще искат и винетки и тол такси за път, който е в пределите на Столична община. Също както е в тях и АМ Люлин до изхода за Мало Бучино. И която сега "закриват" за да могат да й искат винетка въпреки че е в рамките на общината. АПИ май се оказва концесионер?

129

Анонимен

преди 5 години

Освен от хората от селата около София, Северната тангента се ползва и от столичани. Например, ако човек от люлин иска да отиде до летището избягвайки задръстванията в центъра. Така че тия винетки са абсолютна глупост. И е пълна лъжа, че са насочени към тираджиите - те така или иначе имат винетки още от границата. Целият зор е да издоят по 100 лв от всеки човек живееш в периферията на София. Нещо като допълнителен данък. Също както стана със Зелените зони извън центъра.

128

Анонимен

преди 5 години

Не разбрах с какво жителиет на селата около София са повече от жителите на останалите села в България, та трябва да бъдат облагодетелствани.Който ползва - плаща. Комунизмът свърши.

127

Пипи

преди 5 години

Бойкот на тангентата - спираме и никой няма да минава през нея. Да видим АПИ-то как ще си го поддържа.

126

Честито софиянци,

преди 5 години

днес водата и пътя,утре ....кой знай какво,топло ли е в панелката. Поздрави от Прованса,анцузите и чесъните

125

Анонимен

преди 5 години

До 135няма значение от какво трасе е част, това е пътен участък в урбанизиран район, неможе да събираш винетни такси за него

124

Анонимен

преди 5 години

абе щом ходят градски автобуси до там, значи е част от града, неможе да има винетка, да и прпблема не засяга само живеещите там. а и всички работещи по индустриалните зони, нали това е смисъла на тая тангента да облекчи трафика през центърам със същия успех може тунела при Люлин да го направите платен :)))

123

Анонимен

преди 5 години

Няма винетка и до Самоков, Боровец.

122

Митко

преди 5 години

Какви граждани на София са жителите на тези села?!? И ако за тях решат да не се изисква винетка, защо жителите на села на 1-2км от други областни центрове плащат и ще купуват такава? Тези от Кубратово да не са богопомазани.

121

до 132

преди 5 години

Ха-ха, сайта на НСИ.Ама ти на герберастката стъкмистика ли вярваш.Според която средната работна заплата в София е 1 800 лв.

120

до 121

преди 5 години

Информацията е от сайта на НСИ .Като се смееш поне бъди обективен.Ясно е , че пишеш колкото да не заспиш.Влез поразрови се и тогава изказвай мнение

119

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНай смешното е че някои от тия населени места са по-близо до центъра отколкото Младост 3 и 4, все едно да сложите винетка по Цариградско шосе)_____Чшшшшт не ги подсещай че като нищо ще сложат винетка и по Цариградско

118

Анонимен

преди 5 години

Абе вие я изкарахате София 60 км бе.Колкото Ню Йорк.Ха-ха.

117

Анонимен

преди 5 години

И кой ви е карал да отидете да живеете чак в Нови Искър.На времето апартаментите в София бяха евтини.

116

Софиянец

преди 5 години

Аз съм селянче. Не обичаммойте пасбища зелени,кореняк да се наричам - първа радост е за мене.Аз съм селянче дошъл съмот селски край в Софето да живеяна всичко селско и родномразя, храча и се смея.

115

До 120

преди 5 години

Края на голяма София е след Нови Искър, самия град е в рамките на голяма София, както и много други населени места, конкретно от центъра на Нови Искър до Света Неделя е 13,7 км, мерил съм го, а от Мрамор ики Трибич сигурно е под 12

114

тонката

преди 5 години

другари, герб дере до гроб, още ли не сте го разбрали :)))) наздраве, докато още имате стотинки за пърцуца