173

До 183

преди 5 години

Да де, ама този път се поддържа с парите от винетки. Значи всички, които плащат винетка ще поддържат пътя на тези, които не плащат. Ами да го вземат от Столична община и да си го поддържат те тогава, а не да се поддържа и ремонтира от АПИ. Не може да очаквате водачите от цяла България да плащат на 1000 човека, които живеели на 5 км от София и затова били много специални. Защо не се плаща винетка до Банкя също ми е непонятно, ситуацията там е идентична.

172

мафия

преди 5 години

ей 180 с винетки са включени всички третокласни пътища с една лента , къде го има това , направили ги на хартия републикански в другите страни плащаш винетка за магистрала с четири платна и наличие на алтернативни пътища , тук и междуселските ги направиха републикански

171

Анонимен

преди 5 години

От години Тиквата употребява думата Тангента, и никой не смее да му каже, че това е невярно, всички медии без мозъчно повтарят, важно е какво казва Тиквата, геометрията няма значение,утре по обяд ако почне да казва Добър вечер медиите пак повтарят същото.

170

Анонимен

преди 5 години

Пътят е изграден и се поддържа от АПИ, не от Столична община. Държавен е,не общински, част е от републиканската пътна мрежа, транзит за всички тирове от Азия към Европа. Как по дяволите изобщо на някой му хрумна, че трябвало да бъде освободен от винетка? На кое отгоре? Жителите на въпросните софийски села НЕ ЖИВЕЯТ в София. Така както всички села на по 2-3-5 км от Пловдив, Варна и т.н. си плащат винетка, така и тези ще плащат. Стига претенции и привилегии вече

169

Анонимен

преди 5 години

Българинът ако може съвсем за нищо да не плаща, най-добре. Но в същото време пак ще писка, че не получавал услуги от държавата. Самият факт, че се недоволства за цена на винетката от 97 лева, което е скандално евтино е показателен.Това са 0,26 стотинки на ден. С 0,26 стотинки на ден може ли да се поддържат пътищата в адекватно състояние. Разбира се, че не. Трябва да е ПОНЕ 3 пъти по-скъпа винетката. Не може на практика да не плащате нищо и да искате добри пътища. Безплатен обяд просто няма.

168

гост

преди 5 години

До до 132ами моята заплата е толкова

167

Бойко

преди 5 години

Селяните имат пари за коли,но нямат за гражданска и винетка и най вероятно цяла зима карат с летни ***.Жалки сте.

166

Анонимен

преди 5 години

За винетките добре. А кога ще довършат отклоненията от тангентата

165

това е положението

преди 5 години

Когато мутрата беше кмет влязоха в сила винетките.От АПИ бяха определили и Банкя да е с винетка.Мутрата се ядоса и каза тогава,че някакво момченце от някаква агенция не може да казва той мутрата Борисов цел кмет на София да си оди с винетка в къщи.Снощи питаха кмета на Банкя защо те са без винетка,а той ехидно се изхили.

164

Анонимен

преди 5 години

Винету препоръчва Винетки:ОК Ще има за всички

163

Съгласен с номер 165

преди 5 години

Проблемът е, че замислени схеми за 2019-а не излизат по последнни данни и се напънаха да измислят нова за да компенсират от откраднатото. Банкячани няма да плащат ако се сещате защо по техния си път, за тях няма нужда от винетки. Същото и с вдигането на водата за кубик. Схемите са еднакви, хората реват срещу краденето и схемите, това дразни, дупките са безброй. За това са бесни.

162

Анонимен

преди 5 години

колко са глупави всички това е новина "проба " няма как да се случи помнислете а не обсъждайте плиткоумия с които ви пълнят главите има закони алинеи и правила по които поредната статия на селянина братовчед на другата спекулативна празно думка в сайта пишат кьор фишек

161

Читател

преди 5 години

Не живея в БГ.Не съм и в столицата на тая държава.Плащам такса-онзи в столицата също.Плащам застраховка-онзи в столицата също.Плащам преглед-столичанина също.Но.Столичанина плаща че кара в столицата.И колкото повече към центъра-по скъпо.А вие в София искате без пари.Абе ей.Ще трябва много повече от провинциалиста да плащате.И то за всичко.

160

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен15 не са 100 пич гледайте нещата наистина а не сричайте като баби

159

Анонимен

преди 5 години

Селските хитреци пак надигнаха глави. Това за всички се отнася бе ало. Това е магистрала. И всякакви клякания на общината ако клекне са смешни. Не може да се върви - угоди на тоя, угоди на оня. Така не става.

158

Анонимен

преди 5 години

ТРЯБВА ДА СЕ ВЪВЕДЕ И ГРАДСКА ВИНЕТКА ЗА СОФИЯ, ЗА ДА СЕ НАБИРАТ ПАРИ ЗА РЕМОНТИ НА УЛИЦИТЕ.

157

Анонимен

преди 5 години

До anon Ти герберски *** не виждаш ли че гербехрастите всеки ден вдигат данъци цени и такси

156

anon

преди 5 години

Дават по 5лв на ден за бензин защото живеят на село и нямат 0.80лв за винетка.Да ползват стария път....

155

Анонимен

преди 5 години

До ЕвропеецБарцелона се пише Барселона!Дори за да ти го напиша,трябваше да финтирам програмата за правопис!Не знам ти как пишеш?

154

аз

преди 5 години

До ОчитеДур дур ***