37

Анонимен

преди 5 години

Значи - за Нострадамус на балканите ще кажа само един факт. Време е да се спрат тези спекулации за събития, които Ванга никога не е пророкувала. През 1994 г. на финала на световното първенство в Щатите, Ванга каза, че вижда две Б-та на финала, тоест Бразилия-България и не позна. За разлика от нея, индийски шаман позна финалистите и дори резултата 0 на 0. Толкова по въпроса. Стига с тези измислени митове, аман.

36

Анонимен

преди 5 години

Глупости

35

Дон Карнаж

преди 5 години

"Ще има голяма война в бъдещето""The Sun" е таблоид м/у другото. В днешно време всички вестници са, но аз говоря за нещо още по жалко, таблоид от класически вид където има 100% измислени истории

34

ПроСоТо

преди 5 години

ама това колко пъти ще го пускат?!?!..И много моля,СПРЕТЕ!!!..НЯМА такива ,или подобни "предсказания" на Ванга!Просто некои непочтени елементи слагат в устата й думи,които много им изнасят!Който се докоснал до нея приживе,докоснал се /аз НЕ съм!/..Но жената е покойница отдавна,не ръчкайте паметта й!

33

Василев

преди 5 години

Гнусма еврейска болшевишка комунистическа лихварска офшорна пропаганда, целяща да промива мозъците с цел контрол върху съзнанието на хората!!!Агент Марвин Бишъп!ЦРУ!!!

32

Гледна точка

преди 5 години

Това за Путин не ми се вярва, но може и да го гътнат, собствените му главорези. Иначе бабето пророкува това което са писали таблоидите, а тази статия лично аз я чета втори ли трети път.

31

баба Ванга

преди 5 години

Русия ще бъде ударена от метеорит ами те вече почнаха да падат първо малките че ще видим по нататък каквото има да става

30

Василев

преди 5 години

Меркел си тръгва, но с достойнство и победоносно, след като е взела няколко британски и американски скалпа!!!!Германия е велика, еврото стабилно!!!Агент Заки Шоли!ЦРУ!!!

29

Петричанин

преди 5 години

Нищо подобно не е казвала баба Ванга. Измислици на търкалета.

28

Анонимен

преди 5 години

Аз Ванга да е предсказала нещото и то да се сбъдне ако някой знае моля да сподели.

27

виж ти

преди 5 години

Тъй като Баба Ванга е на големи билбордове в Метрото в Русия, нещо ме кара да си мисля че има VPN между The Sun и Москва. А защо не и с Guardian.

26

Анонимен

преди 5 години

Ta тя Брекзита и парламентарните проблеми в Англия не успя да види, ама тия и наслагват какво ли не. За Корбин какво каза? Ще запали ли войната по светите земи?След Брекзита, Алди и Лидл ще продължат ли да вземат пазарен дял, или Морисън ще ги удари в земята с качествено и евтино къри?

25

Цецо

преди 5 години

До Калеко Алеко 25Редакторът е млад човек, не знае, че някои думи имат различно значение понякога... :)))

24

Василев

преди 5 години

А как са прогнозите на Лондонската стокова и фондова борса!!!???Арчат ли са беемветата и мерцедесите в света???Агент Лайза Тимени!ЦРУ!!!

23

Бау

преди 5 години

Още 200 години ще има 'нови' предсказания на Ванга. Спокойно :D

22

Калеко Алеко

преди 5 години

В долния коментар сте ми цензурирали една думичка ... Бях написал ана_лите, което означава летописите ... Какво лошо и неморално видяхте в това ... ???

21

Анонимен

преди 5 години

ванга е една комунистическа измислица, измама! Само *** човек може да вярва на ясновидци, шамани, екстрасенси и прочие шарлатани!

20

Анонимен

преди 5 години

Англичаните плашат Путин с баба ти ВангаВ Русия, Ванга е тотален авторитет, даже филм за нея правиха.

19

Василев

преди 5 години

Ако английската индустрия се сравнява с немската индустрия, за тях е криза, но за немците не е!И после става Брекзит!Ако американската индустрия се сравнява с немската индустрия, за тях е криза, но за немците не е!И после следват мита на европейски стоки!Германия е велика, еврото стабилно!Всеки който се сравнява с великата всемогъща непобедима извънземна гениялна немска индустрия , за него ще бъде мъчителна криза и ще налее трилиони в пропаганда, за да укроти немския гениален дух!Винс!ЦРУ

18

Румен

преди 5 години

До 14Комунизьм може да няма ама комунистите пак са си на власт.