57

бл.134 в Зап. парк

преди 5 години

Няма страшно - яжте и пийте братя и сестри .Един път се живее, само това ще ни остане -яжте и пийте

56

wolfkohen

преди 5 години

Обама е последен по традиционната стълбица на Амееиканските политици. Тръмп е съвсем различна фигура...

55

wolfkohen

преди 5 години

Барак Обама - последният, а е направила предсказание за следвашия - Тръмп...Нещо не се връзва коментарът ;)

54

Гуна

преди 5 години

По време на комунизма всичко се знаеше и всичко се донасяше. Само за потвърждение преди 20 години упорито се носеше слух за предсказание от Ванга, че местното кино ще се срути и ще има жертви. В момента там има огромни жилищни сгради, огромен мол и германски магазин от голяма верига.Ето германците не я знаят даже коя е тая само руснаците още се връзват. Ама си ходят в Санданските хотели

53

Земеделец

преди 5 години

До АнонименВ Индия има 10 милиона шамани, ако не и повече, е все един ще познае, иначе за Ванга си прав, нищо не познава. Разберете хора! Магове, врачки, вълшебници няма, има само мързеливи хитреци: хахаха. После защо търкали билетчета българите.

52

Анонимен

преди 5 години

Вестник Сън е нещо като нашия Жълт Труд.

51

Анонимен

преди 5 години

Това да каже че в него регион ще има цунамита е като да предскажеш че лятото ще е топло....

50

*с огромна лъжа

преди 5 години

Питаха Илон Мъск дали вярва в Бог. Отговор - не! Вярвал в нещо... и такаПосле го питаха за някой от неговите проекти. Той отговори, че вече имат технологията за микро-невро-проводимост. Сакатите ще могат да ходят. Нещо повече, тази технология ще я ползва за прехвърляне на съзнанието в т.н. Личен Изкуствен Интелект. Тук вече започна да говори и каза: "...това е езотерика в момента".По едно време имах чувството, че това е човек, който да забавлява масите. Започва с една малака истина и свършва*

49

Гуна

преди 5 години

Стига с тая македонска гюпка творение на Държавна сигурност. Направена е феномен поради факта, че руснаците и германци, поляци и разните там харесваха повече Сандански и самите комунисти са вложили повече пари там. Има Австрийски хотел, хубав парк. А в Петрич, какво са направили и по специално Рупите само гьолове. Не им харесваще на туристите за това се е появила тая шарлатанка. Лично доктор син на известен доцент и професорка ми го е казвал, че са приемали по списък хора, който са били при Ван.

48

еди кой си

преди 5 години

Интересно как продължава да "прогнозира" 22 фодини след смъртта си? Защо никъде не откривам точни цитати на това, което се твърди, че е казала?

47

Аха

преди 5 години

Ние нямаме мозъци бе.Щирлиц Щази.

46

Пст

преди 5 години

Тя Ванга и за F-16 позна. Казала е: "Големо фърчане ке падне." Ама лЬотчика при друг месия ходил и оня му казал: "Грип ке фанеш" И затова за грипените се огледа момчето.

45

Анонимен

преди 5 години

китайците идат Сибир е китайски казват

44

Анонимен

преди 5 години

а какво казва ванга за северната тангента ? ако има трафик из града, може ли да ходим до летището без винетка ?

43

KAMEN K.

преди 5 години

Тази пророчица не е вярно това което казва ТОЧКИ ТОЧКИ ТОЧКИ ВЯРНО Е САМО ЗА К И Т А Й ....

42

Кремълския педераст

преди 5 години

Е единственото ни спасениеНъл тъй ***, Нешке?:)

41

Анонимен

преди 5 години

малкия Мук къде ще го крием от атентата незнам може би в Мавзолея при бащицата

40

Йово

преди 5 години

Аз имам няколко книги за Ванга но в нито една не съм прочел тя да казва конкретни дати. Въпреки че един украинец преди 15-20 г. каза че разшифровал предсказанята и с дати. Естествено човека направи пари на неин гръб и след това изчезна. Но Нострадамус в едно от предсказанието си е казал че Франция я чакат велики дни в Европа но след половин хилядолетие исляма ще завладее Европа. Явно предсказанието му е на път да се сбъдне.

39

>>>

преди 5 години

Оффф ай стига простотии вече... тая сляпа гарга още ли някой и се вързва на бълнуванията...

38

ОХ,

преди 5 години

напишете нещо по нормално и без вашите измишльотини живота ни е скапан ,та не мисля ,че ще ни уплашите. Горката Ванга колко глупости и приписахте.