16

Анонимен

преди 5 години

Никой не може да ме задължи да се чувствам горд от подобни неща.Много искам,обаче нямам желание.Горд щях да съм,ако България беще богата,уредена и справедлива страна.А не защото жена спечелила медал на борба.И тази спортистка даже отказа да поздрави българите.Просто защото не се чувства точно българка.Това си е неин избор.А мой си е да не ми пука за подобни,,успехи".

15

Анонимен

преди 5 години

E гати държавата щом спортен успех номер едно й е от женска борба.Иначе нищо лично към боркинята.Но женската борба за мен е някъде в дъното на спортовете,и е спорно дали изобщо трябва да съществува.Пък тук чак и се превъзнасят.Смях

14

Анонимен

преди 5 години

Извинете, че питам, но кой е му тан та от стнимката ?

13

Анонимен

преди 5 години

Въпрос на журналистката по БНТ:Тайбе,какво ще пожелаеш на българите,по случай Новата Година?Тайбе Юсейн: На вашите зрители пожелавам...

12

Много ...

преди 5 години

Браво да е жива и здрава,заслужава,на нея ще чакаме да развее гордо националния флаг на олимпиадата. Невярвам някой от вас да го направи,вие пак ще сте тук ще хейтвате и ще завиждате че сте анонимни,даже и тук в сайта. От Мирослав!

11

торанага оя

преди 5 години

Велик спортист,тая да Тайбе

10

татул

преди 5 години

Дано от юг не и посегнат,както станас едни други спортисти.Искаше ми сев тези моменти и в зала Станка Злате-ва да е до нея.Сама на върха е трудно,още повече медиино.

9

тцтц

преди 5 години

аве ти и себе си не харесваш и много други не те харесват ама това момиче е много много е готина !!! а ти и твоите вкусове въобще не са важни тук!

8

Анонимен

преди 5 години

до 30 Без школи какъв спорт искаш, бе? А те се нуждаят от пари- бази, терени, треньори...Африканците които и да са от целия континент, някога да са достигали до полуфинал примерно на световно по футбол? Един Джордж Уеа- носител на златната топка дали щеше да бъде забелязан, ако не беше привлечен в голям европейски отбор, а беше си останал да рита в Африка сред ***?

7

Анонимен

преди 5 години

А така де, дето се вика - ашколсун.

6

Анонимен

преди 5 години

Женска борба... Голяма гордост няма що...Вместо да се наливат пари в подобни недоразумения, по добре финансирайте науката и образованието, спорта може да си мине и без финансиране ако има таланти, вижте африканците какво правят.

5

Анонимен

преди 5 години

Проблемът е що за спорт е това изобщо и не ставаме ли смешни с такива постижения, включително на Станка и други като нея.

4

От бореца до 24

преди 5 години

Много лесно ще се представят и от друга нация ако им е изгодно, виждал съм го много пъти.

3

Анонимен

преди 5 години

Жалък народ сме! На мъж ли приличала, това ли ни е гордостта... Знаете ли какъв труд и постоянство е необходимо, за да се постигне тази награда!!! Момичето е упорито, възпитано и скромно! Развява българския трикольор пред цял свят! Но е нужно човек да има и нещо като мозък и достойнство, за да го разбере!

2

Горд българин

преди 5 години

Браво на Тайбе Юсеин! Да е здрава и да продължи да ни радва! Честита Нова година на всички български граждани!

1

Анонимен

преди 5 години

Страна, която е раждала десетки световни и олимпийски шампиони в различни спортове, някои от световните рекорди на които стоят вече 30 години да изпадне дотам, че спортно постижение било медала на някаква пехливанка с мъжки черти?! До скоро тази даже нямаше да влезе в топ 10. Смятайте какво е останало от нашия спорт- кръгла нула