62

е

преди 5 години

навсякъде в европа плащаш за път А автомагистрала а нашия всички пътища ги направи платени с дупките

61

Шоп от дървените

преди 5 години

Даниела Райчева да стяга куфарите. Друг мандат, на кукуво лято. Този път Голямата и малката кметица настъпиха мотиката. Сега да внимава и Глосов ,,ОТИ ТЕКА ЧЕ БУТНЕ БОКО, ЧЕ НЕМА СТАВАНЬЕ,, . Сега ще има ,,Дръж се земйо, Шоп те гази,,!!!

60

Винетки, ГО и др...

преди 5 години

Винетната система е едно фалшиво творение на МРРБ и КАТ. В повечето държави винетната такса влиза в стойността на горивото: караш повече, плащаш повече. Само че това дебелата Лила, сега една врачанка и онзи от Плевен тъпчо с луксозния апартамент не могат или не искат да го разберат. А онези от КАТ те спират и започват: дай квитанцията за винетката и т.н., докато изкопчат 2 х 20 лв или едно 50 лв. Корумпирана и мафиотизирана България на Боко и Физкултурника...

59

Пешо

преди 5 години

До To6ko56кви софианци бе, напълнило се е с всякакви хора от цяла България, такива като тебе.

58

Анонимен

преди 5 години

До ГепиДа, ама в московията джуджето като удари по масата, всички плащат

57

До 57

преди 5 години

Очевидно нямаш никакво понятие как ще плащат за автомобилите, за които се плаща на база изминати километри, т.е. за автомобилите с тегло над 3,5 тона. То май не знаеш, че ще има два вида плащане - едно за автомоблите под 3,5 тона и друго за тези над 3,5 тона. Интересен факт - колкото по-малко знае човек за нещо, толкова по-категорично мнение дава, точно като теб.

56

БС

преди 5 години

Пътувам често. В Сърбия ми се вижда честно и нормално, просто да го направят същото. Няма нужда от референдуми защото магистралите са скъпи. В някои държави в Европа те не се заплащат, но там замислят да направят пътния данък зависещ и от това колко километра изминаваш на година.

55

Анонимен

преди 5 години

Това АПИ-държавна агенция ли е щом изгражда инфраструктура в часта пътища извън населени места по кетегории както са приети и кфалифицирани по БДС по ред норми,ако е тъй то в никоя държава в Европа няма такава винетна система за абсолютно всички пътища от различните категории между населените места-междуселищни,междуградски и по високоскоростни-републикански или транзитни да се таксуват по единни тарфи спрямо броя изминати километри независимо от влизанията и излизанията по пътя,а различни такси

54

Факт

преди 5 години

Протестите са най-вече заради автомобилите над 3,5 тона, които всеки път ще си плащат, както е навсякъде по света, но тук едни без да се замислят решиха, че така плащат повече леките коли, които и без това в над 90% от случаите си имат годишна винетка.

53

До 52 Отвратен

преди 5 години

Явно не знаеш как стоят нещата. Сега плащат на границата, но от 2019 година ще се плаща на изминато разстояние. Това е за автомобилите с тегло над 3,5 тона и няам да са платили на границата, а при всяко шофиране по платен път ще си плащат според растоянието. Разберете го най-накрая, не е толкова сложно!

52

Я па ти...

преди 5 години

До Гепи 52 Предлагаш с парите за магистрали да си правим всяка седмица референдум и да не правим нищо, като тия от БСП. Умно !

51

Отвратен

преди 5 години

Тези тирове които ще преминават по северната тангента, вече са си платили винетки още на границата.

50

Гепи

преди 5 години

В Швейцария за 5 ст се прави референ-дум.Тук с този урболешки циклон не ние нужен ад.До къде ли ще плуваме с тази ***.Как измислен кевър,пролазило idyotche ще казва какви парида давам.

49

Анонимен

преди 5 години

В България нищо не трябва да се плаща , никакви данъци , всичко да е безплатно. Искаме обаче пенсии от 1 000 лв., заплати от 3 000 лв. , Нови пътища и магистрали, нови детски градини, нови училища, нови коли и всичко искаме , но някой извънземен да дойде и да даде тези блага с вълшебна пръчица. Българи юнаци..и..

48

Анонимен

преди 5 години

До Бг 40Ама ти изобщо не вдяваш, че това вече са си го платили с данъците? И сега пак трябва да го плащат! То бива безпочвана злоба, ама то даже се усеща яяната по устата ти.

47

Е тва

преди 5 години

Е как сега.Значи пари от Европа за магистрала добре.Ама пътя общински.Да ги връща Кметът.Ха сега кого излъгахме.Ще пада смях из цяла България.Кое е общински път.

46

До бг 40

преди 5 години

Като имат проблем родителите ти, протестирай да се реши проблема им. Не се обаждай за столицата, от която не разбираш.

45

To6ko56

преди 5 години

Драги ми софиянци, уточнете най-после до къде е софия. Взе да ми писва от вас

44

Анонимен

преди 5 години

Винетки по Северната скоростна тангента на София!?Няма да ме изненадат да поискат и винетки по цариградското шосе.Нито ден без да бъркат в джоба на населението - гарантирано от ГЕРБ!

43

Бг

преди 5 години

Трябва внимателно да се обмисли вариант винетният данък да е процент от горивото което зарежда и тонажа на МПС. Пътя се амортизира от МПС нали? Не е редно пенсионер за 2000км. годишно да плаща колкото хора които сменят масло 3-4 пъти годишно. Точно те мачкат пътя