25

софиянец

преди 5 години

тия от незаконните партии ще бъдат по затворите или лекичко ще ги занема:)Нека се изчистят още малко нещата.Не може да насъскват българските граждани безкарай.ще им дойде времето.особнео като се скапе турция.На път е.

24

Анонимен

преди 5 години

Патриотите от толкова голям патриотизъм обявиха ,че в България Православните били 100пъти повече от мюселманите!Православен съм ,и затова държа да се казва истината за моята вяра ,и да не я използват за политическите си цели!

23

Хм

преди 5 години

Амет ДогиДог,Люти Сметан и Кравадойъ-в зандана!Директно!

22

Анонимен

преди 5 години

Те бяха подизпълнители на Ердоган при Местан. Местан пи кайве с герб и заедно с Ердоган свалиха правителството на Орешарски. После Местан избяга в турското посолство. Орешарски го свалиха Ердоган и ДПС.

21

мор

преди 5 години

а ти и партийката ти дебелосерко какви патриоти сте само северномакедонските интереси защитавате централата ви е в скопие не заслужавате хляба с който ви хранихме

20

Турски ятаган

преди 5 години

Българските партии не са патриотични,ти искаш ДПС да са такива!Доган е протеже на ДС,а Атака е създадена от бивши запасни офицери с цел да активират членовете на ДПС да гласуват,като противовес,защото турците спряха да подкрепят Доган.Господа кукловоди,кой уби Ахмед Емин?

19

Баба Гицка

преди 5 години

До 21Пий си лексотана.

18

Анонимен

преди 5 години

ДПС - патриоти на ТурцияАТАКА, БСП - патриоти на РусияГЕРБ - партия на българите

17

Депесар

преди 5 години

Да наречеш някой от ДПС или ДОСТ патриот, е все едно да кажеш , че слънцето изгрява от запад, или чичко Долфи радетел на юдеизма.

16

Патриот

преди 5 години

ОП са патриоти на кулинарните произведения:)

15

МНЕНИЕ

преди 5 години

Аз съм Българин , имам чувство че се случва нещо странно в България .Доган и ДПС са без подкрепа от Турция заради Лютви и ДОСТ . А Патриотите Продават БГ Паспорти на Албански Терористи през БЮРМ .Парадокса е че Каракачанов вкарва Исляма в България а Доган брани Държавата от Терористи на ИДИЛ .Излиза че ДПС е стожер на Традиционния Български Ислям , а Обединените Патриоти се опитват да вкарат в България Радикален Ислям .

14

Владимир Зидаров

преди 5 години

Напълно вярно.ДПС и ДОСТ са *** на Реджеп Тайип Ердоган.

13

българина

преди 5 години

кога патриотите ще закрият турските партии дпс и дост? дост ги регистрираха ГЕРБ, Гражданите, за Еничарство на Република България! направете референдум

12

БОТЕВ

преди 5 години

Ще да пия на пук врагу,на пук и вам, патриоти,аз вече нямам мило, драго,а вий... вий сте ид,иоти!

11

Щерю

преди 5 години

То трябва много да пращиш от акъл за да се сетиш, че турците си искат майка Турция, колкото и да го замазват или отричат...

10

Анонимен

преди 5 години

Цялата тая гнилоч трябва да се изреже и да се изхвърли в клозета!

9

Мда

преди 5 години

За ДПС е нормално да са антибългарска партия и няма какво да придиряме,ами въпросът е самите "Патриоти" какви ги вършат....

8

Анонимен

преди 5 години

ДПС и Угоените патриоти са съюзници на ГЕРБ във властта, така че между двете разлика няма!

7

Анонимен

преди 5 години

ОП и ГЕРБ пък са патриоти на ЕС и САЩ службите а не български. Предатели като Митко Общия колкото щеш.

6

Анонимен

преди 5 години

Като Турция свали руския самолет ДПС застана зад руски интереси Доганчо е техен човек така, че те са руски *** !