29

Ами

преди 5 години

Продължавайте да гласувате за тикви и пъпеши.

28

321

преди 5 години

В Добруджа има има повече ГАЗ от цяла Русия и страшно много петрол НО НО НО Русия е на път да го открадне ... Турски поток ще мине през Добруджа за да крадат ГАЗТА ..... Всички българи НЕ желаят парното да им 2 лева ТЕ искат парното да им е 2000 лева ... това е заради този руснак Иво съветник на президента Радев бивш журналист в БНТ....

27

ха-ха-ха

преди 5 години

Булгария с най-много дизеляци в ЕС - 75% от таралясниците! сега стачкуваме за отмяна на данъка върху дизеляците!

26

ха-ха-ха

преди 5 години

събитие 1 за 2018 година - Булгария с най-евтин бендзин в ЕС!

25

Анонимен

преди 5 години

Протести не вярвам да има. Видя се колко са "всенародни" протестите с по 200 души в няколко града. В София нямаше и да разберем, ако не блокираха Орлов мост, и не създаваха паника. Софиянци само се ядосваха на тази безсмислена блокада.Няма как в София, а и в страната да има безсмислени протести. Протестът има смисъл само ако е мотивиран от липсата на декомунизация, лустрация, и осъждане на дъртите комунисти, които са по-лоши от нацистите. И кога ще махнат бетона на Орлов мост? Хората това искат

24

БАБА КУНА

преди 5 години

ДРАНЕТО НА КОЖИ ОТ МАФИЯТА ГЕРБ СЕ ПРЕДСТАВЯ КАТО СТАБИЛНОСТ В СТРАНАТА! БОКО, ЦВЪКИ И КОМПАНИЯ НАИСТИНА СА НЕВЪЗМОЖНИ ПРЕСТЪПНИЦИ !!!

23

тя

преди 5 години

2019 година ще бъде белязана с огромни народни протести срещу поскъпване на живота!

22

тя

преди 5 години

2019 година ще бъде белязана с огромни народни протести срещу поскъпване на живота!

21

ЖОРО

преди 5 години

До Анонимен 13 Дори с + от мене пак не сме 30% мислещи.(7/20).Радвам се,че напуснах тази *** преди 30г.

20

Жоро

преди 5 години

До антикомунист Ти наистина ли мислиш,че тиквонич е проблема?Той е само една малка част от апарата на антибългарската комунистическа партия,която е на власт от 1944 до ден-днешен.Започни от БСП(затрий тази гнус),после ДПС,Атака,ГЕРБ и много други.

19

До 22 анти ....

преди 5 години

излез на улицата и си извоювай по- добър живот!

18

ПрограмистЪт

преди 5 години

Който има възможност да става програмист.Само през 2018 в България отвориха офиси Financial Times, Sega, Bosch ,Podix , Modis,Coca-Cola,ESRI (това са само по-големите фирми с над 100 души персонал).Грандомански планове за разрастване имат VMWare,SAP.Adastra,SBTech.И кой знае колко още за които не се шуми толкова.Не знам кога балонът ще се спука но сега е хубав момент да се изкарват много много пари в този бизнес. А цените да скачат колкото си искат.

17

Сп??нс - мдааа

преди 5 години

Ако хората започнат да си вършат работата за която са ги взели и нещата ще потръгнат, Отивам в НОИ - служителката не ми дава решение и не знае към кого трябва да се обърна. Отивам в банката, предлагат ми да вложа в някакъв фонд, приемам и се оказва че колежката която се занимава с това е отпуска, а тази която ми го предлага не може да формализира тези неща.Отивам в кметството, и ме пращат в общината, отивам там и ми казват че тази работа я движат в кметството . ... И т.н. и т.н.

16

месара

преди 5 години

еееми колеги в крайна сметка за това скачахте по площадите. Получихте го. Вече не ви се скача.

15

Анонимен

преди 5 години

Ами, не е ли английския брексит??! Английският брексит или българския клексит - кое по напред?

14

АнонимеН

преди 5 години

ПРЕСТЪПНИК НОМЕР 1 ЗА 2018-ТА В БЪЛГАРИЯ Е БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ!ЦЕНАТА НА ПРИРОДНАТА ГАЗТА Е КАТО ТАЗИ СЛЕД КРАЯ НА УПРАВЛЕНИЕТО НА ОРЕШАРСКИ НО ЗА СМЕТКА НА ТОВА ЦЕНАТА ПРИ НАС Е С 50% СПРЯМО ТАЗИ ПРИ ОРЕШАРСКИ!!!КРАДЕ БЪЛГАРИТЕ Е ОЧЕВАДНО!

13

Като за суджука

преди 5 години

Бойко Борисов и ГЕРБ пожелават и през новата 2019 г., българите да са РОБИ.

12

Анонимен

преди 5 години

До 8Има ли увеличение на парите за троловете на баце съобразно инфлацията, ако няма не се хабете да пишете с такъв плам, новите цени и инфалцията са ви изяли вече заработеното днес....-:)

11

Анонимен

преди 5 години

Не мога да разбера какво общо имат русофилите с увеличението на цената на вода, ток, парно и всичко останало под мъдрото ръководство на герп, то това увеличение ще го плащат и русофобите, но те ще го плащат явно с наслада ,защото са убедени, че трябва да има увелеичение ли? Тотално умопомрачение цари сред феновете на бб и компания ...

10

Анонимен

преди 5 години

Предлагам на русофилите да бойкотират капитализма и да си живеят по социалистически - да продадат западните коли, да с купят Лади с които да ходят на село да варят компоти, да не влизат повече в Мол, а да си купят от хляб, сирене, кучешка радост, кисело зеле и две-три спаружени ябълки, да се приберат в панелката, да си пуснат съветската телевизия и да се кръстят да не спрат тока !Който иска да отиде при московската елхичка да си излее сантиментите по "братушките" !