7

к.5

преди 5 години

До Анонимен: извинете: "съмнение", не 'смнение".

6

Анонимен

преди 5 години

продължение: Защо свидетелят Ваклин не каже най-после той член ли е на ГЕРБ и за какво точно беше подкупът. Според запознати лично Цв.Цветанов е разпоредил ареста на Иванчева като трябва да се подчетае и фактът, че пръв новината за ареста съобщи Ан.Тодоров, който уж случайно с е е озовал на бул."Раковски".

5

Анонимен

преди 5 години

продължение:Смнение за начина за придобиване на парцела за строежа от Столична община и цената му - 7 лева на кв.м., както и всички издадени документи за по-малко от месец относно тази преписка от администрацията на Й.Фандъкова.Спряната преписка на 07.04. на зетя на Цветанов ли докара ареста на Иванчева, Дюлгеров и Петрова, с епитат хората в социалната мрежа и си задават въпрос ако това е така защо кметицата на Младост не го обяви публично и защо свидетелят Ваклин не каже най после /следва

4

Анонимен

преди 5 години

Фейсбук,25 декември 2018г. Версия,която засега звучи най-правдоподобно, се върти из социалната мрежа в последните няколко часа, а поводът за нея е арестът и държането в килия на Д. Иванчева и нейната заместничка Б.Петрова. Според версията ПРЕЗ АПРИЛ Иванчева в качеството си на кмет не е издала разрешение за строеж на ПЕТКО МИХАЙЛОВ, който е мъж на сестрата на Цв.Цветанов за строеж на МОЛ на стойност повече от 50 млн.евро, като повод за отказа на разрешителното се е оказало съмнение /следва

3

Ани

преди 5 години

Имаше една приказка за магарето което като минавало пред една сватба започнало неистово да реве.Че така ще остане отминаващата година в българската история. Като годината на Магарето.

2

месара

преди 5 години

много моля, пишете нещата с истинските им имена, - организирани платени протести от бсп - другарката "истина, спасителката" нинова!

1

Анонимен

преди 5 години

Вой и писъци на *** както всяка година през последните 10. Весели Празници