101

Анонимен

преди 5 години

Абе,***!Ники Урумов не говори за вас,дето сте емигрирали !Нито дето сте тръгнали да берете маслини и малини,да миете *** и да чистите мръсотията и кенефите,да мъкнете кофите по строежите или да изчуквате ламарините!Нито за лекарите и компютърните специалисти!Пича говори за онези,които са отишли да се учат!Точно те се завръщат!

100

Анонимен

преди 5 години

1 0Вярвам в думите на Урумов: "Поколението,което завърши престижни Университети във Великобритания,Германия и Щатите през последните две,три години и се завръща тук!В последните години съм играл за Българските общности в Берлин,Кьолн,Хановер,Манхайм,Карлсруе,Мюнстер,Виена,Париж,Атина,Брюксел,Люксембург,Рим,Сидни,Дубай....общувал съм с тях. Всички обичат,страдат,сънуват,милеят за България и жадуват да се завърнат!Всички се чувстват Българи и са горди с това!Никой не е казал лоша дума за Бъ

99

Анонимен

преди 5 години

Вярвам в думите на Урумов: "Поколението,което завърши престижни Университети във Великобритания,Германия и Щатите през последните две,три години и се завръща тук!В последните години съм играл за Българските общности в Берлин,Кьолн,Хановер,Манхайм,Карлсруе,Мюнстер,Виена,Париж,Атина,Брюксел,Люксембург,Рим,Сидни,Дубай....общувал съм с тях. Всички обичат,страдат,сънуват,милеят за България и жадуват да се завърнат!Всички се чувстват Българи и са горди с това!Никой не е казал лоша дума за България!"

98

Анонимен

преди 5 години

Емигрантска ***,стойте си там и се размивайте с азиатци и африканци. Не ни трябвате нито вие, нито англоговорящите ви деца с купешки имена.Спестете ни този тюрлу-гювеч.

97

Анонимен

преди 5 години

До 105Паисий е македонец бе! Кво го цитираш бе де*бил! Не познавам връщащи се, отпускари даЗа 80%-ните ирония, сарказъмПоздрав от Wieн

96

Анонимен

преди 5 години

Заради такива,дето плюят тук и се спъват в собствените си храчки Паисий е написал:" О,неразумни юроде,поради що се срамиш да се наречеш българин"!Коя Чужбина хвалите вие?Оная,пълна с арабски фундаменталисти,мачкащи хора по Булевардите,стрелящи по Коледните пазари и концертните зали или по улици и училища,взривяващи гари,или оная с жълтите жилетки,палеща и чупеща,понеже живеят "прекрасно"?!Всичко това го виждат нашите деца и затова се връщат!Защото са умни,имат качества и дупе,за разлика от вас!

95

Анонимен

преди 5 години

Размечтал се,какво лошо?!По Коледа стават Чудеса!Ами,хайде всички да помечтаем,пък може и да се случи!Ама истински и чистосърдечно да помечтаем за една просперираща България!Или предлагате да се включа в тона на 90 % от коментиращите тук и да псувам,да плюя с полуграмотни изрази,да съм изпълнен със злоба,черногледство,да апелирам никой да не се връща,понеже бахура в чужбина бил по евтин или,че който дойде тук щял да работи за "Домуса" или "Велев",по добре за Чужбинските "Домус" и "Велев"?!Не!

94

Анонимен

преди 5 години

На който не му харесва България,прав му път.Никой няма да ви се моли да идвате в България.Изборът си е ваш.Ама явно не сте толкова сигурни,че сте направили правилен избор,затова постоянно изкарвате животът в България лош и жадно поглъщате всяка негативна новина.И като прочетете,че е ограбена някоя баба в село Чепръчене правите генерални изводи.Все едно в държавите,в които сте няма престъпност.

93

Няма наивници

преди 5 години

До БГ РАБотодателА ти смяташ ли, че този, завършил машинно, електро, силови електромашини, телекомуникации, електроника,АПП или ФКСУ в ТУ или Основи на компютърните науки във ФМФ, дето десетина години е драпал да си намери добре платена работа, уредил се е с жилище, оженил се е и има деца ще се втурне тепърва да урежда живота си в БГ, където корупцията се шири на всички етажи! Където животът е несигурен, ще го командват хора като оня от Микре или неуки икономисти! И ще получава РЗ 900-1000лв.

92

к. 103

преди 5 години

До АнонименПърво се научи да пишеш грамотно. Второ, нито един завършил ВО в Германия, САЩ, ВБр,Шотландия, Франция няма да се втурне да се връща в БГ и да робува на Домусчиев, Велев и десетина като тях пишман бизнесмени за жълти стотинки. Ти луд ли си! Вече 30 години БГ е демократична държава, ама посочните милионери не си намерили специалисти от 52 ВУЗ-а. Сега ти и такива простаци като теб агитирате младите хора и то така тъпо, че всеки ще ви тегли дълга и де.бе.ла и няма да ви обърне внимание.

91

до Митака

преди 5 години

До АнонименВиж какво, ***, като искате да правите нещо, правете го като хората. Да се хванат онези от МС да обобщят заявките за специалисти с висше образование: нужни са толкова машинни инженери, толкова електро, толкова електроници, толкова автоматизация на ПП и т.н. Сетне напишете какво предлагате: ОМЗ, допълнителни заплащания, квартири къде и на каква цена, детски ясли, детски градини, ОУ, работа на смени и др. Вашето е несериозна работа: идвайте пък после ще видим. Аман!

90

Митака

преди 5 години

Светът се променя много бързо. Увеличават се с бързи темпове хората, които работят он-лайн, без фиксирано работно място. До няколко години ще навлязат масово роботите - особено в транспорта и производствата. Работи се върху нови методи за бързо придвижване. Само след 5-10г. светът ще е съвсем различен и тези понятия като местоживеене, месторабота и емиграция ще се вече архаични. Само да сме живи и здрави. Весела Коледа !

89

Анонимен

преди 5 години

Човека говори за младите хора завършили престижни Университети в Германия,Великобритания,Холандия и Щатите в последните две-три години,които се завръщат и реализират тук!Очевидно повечето от коментиращите тук и неприемащи казаното,не сте нито млади,нито завършили престижните Университети,нито реализирани в България!Така,че успокойте се,не става дума за вас!Не сте обект на внимание и коментар!

88

Анонимен

преди 5 години

Веднъж като видиш нормална държава, "верването" не става вече. Колкото млади хора се връщат от София по родните градове, или от градовете в селата, толкова ще се върнат от развита държава в БГ. Видиш ли веднъж висок стандарт и повече възможности, няма връщане вече. Процеса е силно напреднал и необратим.

87

Али Реза

преди 5 години

Тоя Урумов не играеше ли преди години сина на бай *** - "*** Балкански се завръща от европа" сиреч наследника му........... Бравос!!! иначе добре го дава Да продължи в тоя дух и,и току виж наш Бойко го направи шеф на артистите!!!Примера с Ристо Мутафчиев го знаем!!!

86

БГ РАБотодател

преди 5 години

Абе не ви трябва да ходите по тая чужбина. Мене слушайте, не някакви дето ви лъжат, че там изкарвали хиляди. В чужбина не говорят български не приемат левове, само дертове. Няма нищо което да го няма тука, нали съм ходил. Същото като у Враца. Даже премиера ви каза колко е хубаво тука. Вие сега на него или на някакви дето ви лъжат, че в чужбина е хубаво ще вярвате.

85

Анонимен

преди 5 години

Върнете се!Цецо Ухото, Ценко Чоков, корумпирани прокурори и цял куп ченгета-мутри ви очакват с нетърпение за да им робувате-вие и вашите деца!

84

Анонимен

преди 5 години

Фалшива държава

83

Анонимен

преди 5 години

Русофилските лакеи се надпреварват да пишат глупости и да унижават България и Българския наро. България се въздига, а *** отива в кене фа. Имам роднини и приятели на Запад, всички деца знаят български.

82

да бе

преди 5 години

луди ли сте бе, кой нормален ще се върне в държава, в която престъпниците ги ловят и после пускат и посрещат с цветя ?!