43

Бау

преди 5 години

Амм зависи от вярата ... Да вярвам в митичен герой - не мерси. Да вярвам в семейство, приятели и себе си - да. Така, че се скрии ...

42

Анонимен

преди 5 години

До СциентологияЩо мислиш, че някой ще вярва в сциентоложкия Бог?

41

Анонимен

преди 5 години

Всяка Религия идва и заминава , и Уфцете следват само щото нямат избор

40

Василев

преди 5 години

Ако жълтите жилетки във Франция се молеха по цял ден и чакаха Господ, или някой друг да им намали цените на горивата, и да им отстоява социалните придобивки, със сигурност можеха да станат след някоя друга година по-бедни и жалки от българските работници!!!Агент Дан Маккензи!ЦРУ!!!

39

Анонимен

преди 5 години

Вярата, вярата, ама зависи в какво вярваш. Има едни юнаци за които господ е келепира и са дълбоко вярващи - с тяхната вяра наистина им е лесно.

38

Сциентология

преди 5 години

Няма страшно американските Мормони ще англицизират Света след 100 г. , идва време на новата Религия на Планетата Земя която се Сциентология , след 100 г Бог Господ ще е Сциентология за всички в Европа , точно както Византия е наложила Християнството у нас

37

ГЛАС ОТ БЕЗДНАТА

преди 5 години

До Византия през 866 г.//Така е ,но победителите пишат историята,по свое желание и усмотрение,а дали е истина ?Това вече е отделен въпрос

36

Анонимен

преди 5 години

"кожата ти да одере звяръти кръвта да ти змии изпият,на бога само ти се надявай:Боже, помилуй грешен съм азедумай, моли се и твърдо вярвай бог не наказва, когото мразиТъй върви светът! Лъжа и робствона тая пуста земя царува!"

35

Waffen SS

преди 5 години

"""В най-трудните си моменти винаги се обръщаме от дълбините на сърцата си към Господ. И стига да сме искрени, той ще ни подаде ръка","""Чудно защо нас все ни забравя

34

Анонимен

преди 5 години

Вярата е стоката на поповете.

33

Анонимен

преди 5 години

На тия с вярата също е трудно, но си въобразяват, че има на кого да се надяват.

32

Анонимен

преди 5 години

Един е Ф-16 и Чичо Сам е негов пророк.

31

Анонимен

преди 5 години

До ген. Радев"Един е поп Киро Гундяев... - и Путин е негов пророк."Обратното.

30

Анонимен

преди 5 години

Ами протестирайте бе, протестирайте, кой ви пречи. И ще ви се вдигнат заплатите, както във Франция, хем ги биха, хем никакво увеличение не видяха, 100 евро някакво хипотетично повишение на минималната което реално е 40-50 евро, нищо за Франция, и нямало да им вдигат данъците следащите 6 месеца, къде са сега протестиращите, протестирайте и ще ви видим до къде ще я докарате.

29

Византия през 866 г.

преди 5 години

Интересно ми е дали този Митрополит знае за Християнизиране на Българския Народ от Византия през 866 г. а дали осъзнава всичко това или го приема за нормално , зщото насилсвеното Християнизиране или по наши дни още Покръстването може да се сравни с Възродителен Процес през 20 век. , не случайно не се изучава по История в Училище , всеки сам да разбере защо?

28

Анонимен

преди 5 години

Вика: "Да не униват хората, да бъдат смирени и Бог ще ги спаси".Прозвуча ми като: "Бъдете кротки, братя, нека ви вдигат цените, не протестирайте, той Бог всичко вижда и ще ви спаси".Тия попове са част от същата бандиитска шляйка. Ядат, пият, винаги са с властта, къщи и хотели вдигнаха.

27

Иван

преди 5 години

'и Бог ще ги подкрепи'.. в какво ще ме подкрепи, в това да ми приберете 400лв за едно кръщене ли, мафиоти мръсни, или в това да изгоните болно дете като куче от храма в Троян, хрантутници мръсни. Вие сте нищо повече от това което бяха мутрите през 90те, просто сменихте бухалките с дебела книга и бицепсите с дълги бради.

26

Анонимен

преди 5 години

Зарибяват поповете баламурниците, да има наивници, че такива брадати като него да имат служба. Аз беден поп досега не съм виждал.

25

Анонимен

преди 5 години

Какво ще те спаси вярата от материализма, само с вяра не става. Мутрите и новобогаташите са първи в черквите да палят свещи, и те усещат, че има нещо, ама се молят да им се запази богатството.

24

Анонимен

преди 5 години

Маркс и Енгелс са теоретици, за тях не е нужна вяра, даже е вредно да им се вярва на теоретиците. Трябва да се проверявт, а Маркс и Енгелс са направили един доста точен анализ на капитализма, това може да провери всеки без да вярва.