Снимка: bgonair.bg

"Целият християнски свят очаква Спасителят още веднъж да се роди в сърцата и душите ни. Важно е да обръщаме внимание на малките чудеса, които стига да поискаме достатъчно силно и искрено, могат да се превърнат в реалност", коментира в студиото на "Денят ON AIR" Западно и Средноевропейският митрополит Антоний.

Той допълни още, че в съвременния свят непрестанно сме заобиколени от най-различни изкушения, които замъгляват съзнанието ни. Затова и хората все по-често в отчаянието си прибягват до "услугите" на различни баячки, врачки и екстрасенси, които от своя страна пък са отлични психолози и казват това, което човек иска да чуе.

"Хората трябва да имат силна вяра, да не униват пред изпитанията и Бог ще ги подкрепи. Най-важно е да имаме силна воля и дух, дори и да паднем, да се изправим и да продължим напред", каза още гостът в студиото на Ганиела Ангелова.

Митрополит Антоний отбеляза, че трудно е само за онези, които имат слаба воля и вяра.

"В най-трудните си моменти винаги се обръщаме от дълбините на сърцата си към Господ. И стига да сме искрени, той ще ни подаде ръка", посочи той пред Bulgaria ON AIR.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase