47

Данаилчо Цветанов

преди 5 години

До АнонименГерджиков е учен с европейска известност. Юрдечката се отказа от правния консулт на Законодателния съвет и лицето с опулените очи, шеф на ПК на НС веднага направи КОНПИ универсална сопа на управляващите, която може да разследва ВСЕКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН, КОЙТО РЕШИ ИЛИ УПРАВЛЯВАЩИТЕ Й ПОДСКАЖАТ ОТ ДЕНЯ НА РОЖДЕНИЕТО ДО КОГАТО СИ ПОИСКА. Т.е. КОНПИ СТАВА ЕДНО БЪЛГАРСКО ГЕСТАПО. Само че ГЕРБ + ОИ забравят, че тоягата има два края. Пожелавам това на техните политици и депутати.

46

Анонимен

преди 5 години

До КрайТой коментира това с двата лева много отдавна, когато се въведе. Обясни че е малоумно капитал от 2 лв, защото реално няма никакво обезпечение за дейността на фирмата. В Германия имало такава възможност, но с доста рестрикции, които тук липсват.

45

men

преди 5 години

тая ефрейска урусбия поне по коледа не ни я показвайте бе мръшници.

44

Цуци фон Шума

преди 5 години

До Анонимен Професоре, ум се налива на хора, които го нямат, но искат поне мъничко да поумнеят. Какъв ум да наливаш в главата на пекинската ***, която направи Пекин столица на Виетнам или в пипона на онзи селянин Цуци фон Шума, който мисли само колко апартсменти да купи на година и да стане рентиер и как да направи БГ държава, в която да се разпорежда новата тайна полиция на ГЕРБ - КОНПИ, как да се конфискува имуществото на богатите и да го грабнат герберите или да въведе тайният арест!

43

бай вълчо от хисаря

преди 5 години

професора май е 2 ракии.За 2 пари/лв/ на са свършили работа ама искат нещо под масата.Само,че сега никой не ги бръсне не за слива ами за кайсия.Толкова са боси хорицата, че ме е срам, че имам диплома от този уни.Иначе по наглост и падение са си нъмбър уан.

42

Анонимен

преди 5 години

До 4. Е какво е било при Сакскобурготски ми по добре от днес. Влезнахме в ЕС. Та тия днешните се големеят с парите от еврофондовете.И след него спрехме да се доближаваме до ЕС . После бавничко, бавничко пак тръгнахме.

41

Анонимен

преди 5 години

До36. ООД-та с капитал 2лв. А топлофикация и Лукойл постояно на загуба. Сега наблюдаваме частния ТЕЦ Варна кога ще тръгне.

40

опит

преди 5 години

До 15. В Европа всичко е частно. И ако ти се работи на часа може да почнеш работа. Тук не е така. Ще почнеш ама друг път. Фирмите дори и работещи не знаят кой им е собственика. пример.В който и хотел на Запад може да говориш преко със собственика - и да се договорим.Тук ще ти кажа " качи се бабо по нагоре" става само с наши хора.

39

опа

преди 5 години

Тоз експерт върна имущество отнето от държавата, заради три национални катастрофи и 26 години фашизъм.

38

Анонимен

преди 5 години

"Всички трябва да работиме за обединена Еврапа. Германски народ е свободен и демократичен. " - цитат на Хелмут Кол. 1988г.

37

Анонимен

преди 5 години

Герджика след 10 години снишаване най-накрая посмя да надигме пресипнали гласче.Но все пак е нещо на националният фон.

36

Край

преди 5 години

Много ми се иска да чуя коментара му за "капиталовите" ни ООД с капитал от 2лв.Ние българите умираме да се лъжем и да се правим че си верваме.

35

Анонимен

преди 5 години

Toja nagada4 njama koi da go 4ue ot gerb

34

Румен

преди 5 години

В България големия процент останали са КОНСУМАТОРИ. - пенсионери, воени, чиновници, учащи, администратори, полиция, агенции, партиини активисти, арендатори.ВСИЧКИ от колектива НА ХРАНИЛКАТА ЕВРОфОНДОВЕ.В Германия еврофондовете са поименно и то само на частни производители и тези в услугите.

33

Чичо Тони

преди 5 години

Капацитета наистина "не е много голям", дори по-скоро е доста малък. С подобен капацитет еднствения начин да забогатееш е да станеш депутат. В реалния живот 90% от сегашните депутати са "господин никой".

32

Анонимен

преди 5 години

До 15. Много си зле с пропагандата на партииния колектив / герб, бсп, дпс, атака/, не си пишеш партията.Първия ми опит за бягство бе от БКП / не от омраза към България 1987г. / Работих в ГФР нелегално при частник но в рамките на мойта виза. Колкото е позволено за тяхното общество. За моя то тоталитарно не ме интересуваше. И бях оценен справедливо. За тия 10-15 дни. После се прибрах.

31

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 15Обратното! В баг останаха мързеливците на държавна хранилка. Кадърните и работливите избягаха. И всяко следващо кадърно поколение ще продължи да бяга.

30

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 15Драги другарЮ, член на ГЕРБ! От Бг избягаха некадърниците и затова бизнесът в Бг реве, че няма кадърни специалисти. Изводът го оставям на читателите. Понеже ти САМ изводи не можеш да правиш. На теб, другарЮ, изводите ти ги отпуска Партията.

29

Анонимен

преди 5 години

Репресивните и мракобесни закони, които създадоха "топ юристите" на управляващата хунта, дори не бяха хрумвали на комунистите по времето на Тошо!Достойни ученици на Вишински!

28

един с досие

преди 5 години

"добре работи, но не се СРАБОТВА с колектива. постояно мисли за пари."- цитат от досие 1974г.в професионална характеристика направена от партииния секретар на БКП.