23

Данъкоплатец

преди 5 години

ГОляма работа, били дали няколко хиляди. Бойко Борисов всяка седмица и той дава, и то десетки милиони (от нашите джобове :-)Ей го на сега, 2 милиарда ще даде за самолети, после и за поддръжката им ще дава. Има човека, дава, не е като да му се свиди.

22

Др. Уотсън

преди 5 години

Ако не бях ходил в това село миналата година , прочитайки статията, щях да остана с впечатлението, че селото е пълно с какви ли не чужденци, просперира, и народа препуска да се заселва там. Истината е, че селото е доста западнало, почти нямаше хора.

21

до 14

преди 5 години

До АнонименЗабранено е да изнасят курсовете на валутите ,за да не се вижда високия курс на руската рубла

20

Анонимен

преди 5 години

"Причината е, че при валежи от дъжд и сняг през него капе." Блестяща проза !

19

Живоното666

преди 5 години

Сега целия БГ народ ще ахне и ще вземе това дело за пример и ще отпусне накърнената си жертвена душа и ще преобрази България в потенциала й за рай на земята.. друг път

18

Хххх

преди 5 години

До ХА-ХА-ХА !Отново кух минд..ил се изказа...Абе гь...он т...ъп къде мислиш че си харчат пенсиите бе кау...н...Една средна британска пенсия е 1200 паунда....Ти си гласувал за Винету той да ти решава демографската криза....Като искаш някой да ти решава демографскта криза внасяй си африканци тогава.

17

Браво-Брависимо!

преди 5 години

Поправили един покрив - седмото чудо на света! А бай Тошо,който направи две Българии,с Руска помощ и седесерастите които разрушиха три - със Западна помощ - за тях нещо ще се напише ли??...

16

Анонимен

преди 5 години

Eми нормално. Хора които са решили да се установят някъде гледат да придадат човешки вид на мястото. Интересното е, че на британци живеещи в България им харесват стари български обичаи и има доста групи изучаващи фолклор и хора.За съжаление страната ни не просто се управлява от прости и алчни хора, но и народа много изродя и се примитивизира. Всичко беше оплюто от социализма, и вместо да запазим човешкото, се скочи на див капитализъм с масово оскотяване.

15

Ani

преди 5 години

".....празнуват българските народни празници като Великден и Коледа."От кога Великден и Коледа са български народни празници?! А аз да си мисля, че са християнски...

14

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

до АзОсвен всичко друго в България идват главно британски пенсионери, които са в края на жизнения си път. Те едва ли ще подобрят демографията по някакъв начин.По-скоро България започна да прилича на старчески дом.Не стига, че нашето население застарява, ами от цял свят прииждат пенсионери тук.МЛАДИ ХОРА трябват на България, не старци !!!Иначе скоро съвсем ще заприличаме на пенсионерски клуб.

13

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

до АзКолко британеца си виждал на живо ?Живял ли си между такива ?Британците са доста различни помежду си. Англичани, ирландци, уелсци, шотландци се водят британци, но някои от тях недолюбват други.Освен всичко друго познавам лично описаните в статията британци.За Бевърли имам добро мнение. Тя учи български и се старае да говори на български. Приятен човек е.Не така стоят нещата с другите обаче.В съседното с. Къпиново имаше един англичанин, който за 15 г.не научи една българска дума !

12

Анонимен

преди 5 години

A в русия вече със закон е забранено чейндж бюрата и банките да изнасят курсовете на табла на улицата.Не мога да се сетя защо.

11

Анонимен

преди 5 години

Немците бяха възстановили цяло село югоизточна България,даже възродиха животновъдството и са си завъдили стадо кози и овце.Дано все такива новини да се чуват,да се веселят,а не да се дразнят помежду си!

10

Аз

преди 5 години

Британците са хора възпитани да уважават , да са благодарни. Те умеят да организират , подреждат и разкрасяват . Колко българи емигранти са отделили пари за доброто на местата които са ги приютили? Странно е , че се намират хейтъри и за такова добро дело. Не четете ли , че населението ни се топи?

9

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 26"Както всички много добре знаем само братския СССР обича и помага на българския трудов народ"В'ервай, га KISS пропеят на урду!

8

Анонимен

преди 5 години

"" Англичани спасяват историята ни! ... ""......................Това не е възможно ... отново империалистическа провокация ... сигурно е на Дойче Веле.Както всички много добре знаем само братския СССР обича и помага на българския трудов народ.

7

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Да ви кажа в съседното село на Миндя, а именно с.Къпиново какво се случва ...За последните 5 години починаха над 120 човека, а се родиха 3-4 бебета предимно от ромско-влашки произход.Така в село наброявало някога 1 800 човека днес има не повече от 100 постоянни жители, като вече над 50% от тях са власи/роми.Е, има и 10-ина британци ...Кръчма в селото вече няма, а скоро ще затвори и единият от двата хранителни магазини поради липса на клиенти.Така е в 95% от Търновските села ..Селата умират

6

Анонимен

преди 5 години

Макаров спасява " вечната дружба" ! Дарил на русофилите елхичка да си изливат сантиментите !

5

Анонимен

преди 5 години

Ваклин бил дал 500 000 "светещи" евро за ремонт на покрива на кметството в Младост...

4

Анонимен

преди 5 години

Някой извадил пари за ремонт на читалище, ама *** пак недоволен, пак той най-умен и всичко разбира. Лека вечер на всички умници, тук е пълно с такива...