13

Даниел

преди 5 години

Какво е направил Ердоган за Турция ли? Ми, то е очевадно - преди той да се появи на сцената(2002-2003) турците бяха зад нас, а сега са на светлинни години пред нас.

12

V

преди 5 години

Добре де сега вече не може ли да пишем за грипена ??? Нали вече избрахме летящата тухла без никакви самолетни качества която имала електроника блок 70 .Електрониката най бързо остарява ;) затова има толкоз много блока ха ха ха .Защо днес бг запазват радиомълчание за грипена ????

11

Анонимен

преди 5 години

2018г. Реджеп Ердоган инсценира опит за преврат,вкара несъгласните с него по затворите и се бетонира като тоталитарен лидер.Това се вижда като погледнеш Турция отвън.

10

Анонимен

преди 5 години

Няма лук по магазините защото турчина вече лук не яде, лука е за селяни като българина.

9

Анонимен

преди 5 години

И какво налива?Нямало лук по магазините.Глупости налива.

8

Анонимен

преди 5 години

Сложи на кантар инфраструкторните му проекти и броя на жертвите както кюрди, така и турци, които са избити или лежат по затворите. И попитай майките и жените на тия жертви как се чувстват. И като вземе територии от Сирия, които са сирийски и кюрдски ще спре ли кръвопролитието? Няма да спре защото нито кюрдите ще се примирят, нито сирийците. Което означава нови хиляди жертви. Това ли му е на Ердоган демокрацията с която се хвали?Кога Турция ще разбере, че вече не сме 14 век?

7

Анонимен

преди 5 години

Бацето направи добър избор, че застана до Тайпи който е винаги печеливш.

6

Трак

преди 5 години

Статията започва с лъжа - няма никакъв опит за преврат , а само погазване на всичко демократично в полза на глупав диктатор , който погребва ататюрска Турция.

5

Анонимен

преди 5 години

До тука е налял над $200 млрд. в Турция под форма на инфраструктура и продължаа да налива. Летища, мостове, тунели, свръх бързи железници, аутобани, болници, училища, университети, линейки, полицейски коли, пожарни коли, автогари, жп гари, зали, квартали, променят се цели градове. И продължават да се променят.Работи се бързо и качествено, а не по комунистически - бавно, некачествено, грозно, и да се краде като за световно.

4

Анонимен

преди 5 години

Последната му победа беше, че Тръмп се отказа да воюва в Сирия и да подкрепя ПКК в Сирия. Сега кюрдските комунисти плачат. Няма вече американска армия зад гърба им.

3

Анонимен

преди 5 години

От една страна този не става, защото проповядва религия, която не се връзва с християнска Европа и с християнският Свят.От друга страна няма кой да му противостои в Турция. Този направи толкова много инфраструктурни проекти, че просто самото им изброяване е много дълго. Това не е като да се строи метро от 1984 г. и да има едва 30 станции направени. Не е като да се направят 200 км. магистрали от 1944 г до днес и то те едни магистрали, мани, мани. Не е като да си необразован селянин от Правец.

2

Анонимен

преди 5 години

Какаво му донесе ли, още повече територия от северна Сирия от където бягат краварките.

1

Анонимен

преди 5 години

Това дето му го донесе Ердо да си го завре където слънце не изгрява.