53

Анонимен

преди 5 години

До Ястреб ОсманлиятаАмериканците не са клекнали пред турците,по-скоро турците и Ердоган клекнаха пред американците.Смешен си.Сега ще има друг поток,дали от Кипър,дали от някъде другаде.

52

Сикиморо Яраков

преди 5 години

И да искате, и да не искате Реджеб Тайип EDROGAN ще е 37-мия Халифе!!!!! Който знае какво е Халифат, ще се замисли..... Щом вече подготвят армия наречена "TURAN ODRUSU" А който не знае що за ярмия е това, да се порови 1000 години назад......

51

софиянец

преди 5 години

опааа.куде ми е коментарчето?Що не трият казълбашките турци с мръсни мераци тук?а мен ме трият щото им казвам истини?

50

Анонимен

преди 5 години

До софиянецNe popa kaza ganyo....

49

софиянец

преди 5 години

До А+Мюмюне-кой ти ги каза тия приказки бе?Ходжата ли?Ясно.........:)

48

А+

преди 5 години

Може по форумите да рИват всякави псевдо-патиротчета ,гаменчета и дембилчета,но Ердоган е значим политик и е в първата десетка в света,което за съжаление не може да се каже за нашите управници.

47

Су 34

преди 5 години

До Я.стреб Осма.нлиятаДа не стане "интервенцията" само като оная в Африн дето евтините ви танкове модел 1960 г затъваха в калта и самолетите ви вехти като имаше облаци не летяха?

46

чичо Гошо

преди 5 години

До Ястреб Османлията Колко са "клекнали" американците на Ердоган ще си проличи скоро.Диктатора е толкова ***,също като нашия Баш Бакан,нищо не разбира от икономика и управление на държава,ама голям мерак да дава акъли и на големите играчи и да слага задните части там където не му е работа!Ердоган никой отвън няма да го сваля,той сам ще се свали!Тия войни които води в Сирия и агентурата в цял свят изискват много париКогато турците обеднеят още малко,сами ще си отговорят дали са добре.

45

софиянец

преди 5 години

До Марши на теб ти е лесно Мюнеее.....Марш в меденета ти Турция Стига *** и мърсил българската земя и сайтовететурски *** с глуповата турска агитация.жалък ориенталец

44

Hmmmm

преди 5 години

До софиянецА ние желаем пък на расистката *** да изгният по лудниците до един!

43

софиянец

преди 5 години

Само да припомня на изпадналите в екстаз(ако знаят какво е тая дума) турналанци да не си вирят много осраните ***.Каквито и да сме ние българите-все ще намерим сили да им счупим мръсните ръчички протегнати към България.Само да си го знаят де..........

42

софиянец

преди 5 години

ние желаем всичко най-лошо на Турция и турците.Знаете защо.

41

Анонимен

преди 5 години

До НекъфАми то и българите станаха роби на ГРОБ, Боко и Цецоу! Да виждаш някаква разлика?

40

OSMAN

преди 5 години

До Анонимен DO 1 TI OTLI4EN OPIT LI GO ZNAESH AXMK

39

Ястреб Османлията

преди 5 години

С волята на всемогъщия и всевищ Аллах, иншаллах 2019 ще е още по-благодатна за Ердоан Велики, за великата турска държава и великия турски народ! Амин, я-Раббим!И между другото, хамриканците клекнаха пред султана и си обират парцалите от Сирия! Решението беше обявено - забележете това! два дена след като сирийските племенни вождове, коитом представляват 65% от сирийското население, се събраха и обявиха, че искат интервенция на турската армия в северна Сирия!! Алооооууууу, чуеш ли?!?!!

38

Leopard 2A4-TR

преди 5 години

Ердоган изпрати стотици танкове и бронирани машини към границата със Сирия.

37

Анонимен

преди 5 години

Ердоган е номер едно. Не е случайно, че всички му клякат.

36

Анонимен

преди 5 години

Вчера писахте че Ердоган ще пада от власт ,днес пишете че бил господар.Вземете решение какво е !

35

Анонимен

преди 5 години

Искам Ердо да бъде президент и на Булгария

34

Пенсилвания

преди 5 години

Добре че преди 15 години се изнесох от ориенталската мизерия-Турция!Сега си живея живота и не мисля ни за кюрди ни за лук!