34

Абе...

преди 5 години

Абе от АПИ са виновни за нискитетемператури и мъглата. Трябвало е да дойдат и да хвърлят пясък на сух път профилактично, за да могат местните селяни да профучават по надлеза с бясна скорост.Мъгла с видимост 10 м, коли намачкани до степен, че да ги разрязват, за да вадят хората от тях. Въпрос: С каква скорост са се движели автомобилите?

33

123

преди 5 години

От АПИ и мъглата ли да премахват.

32

Анонимен

преди 5 години

Как така ще подадат оставка? От такива длъжности доброволно никой не подава оставка. Трябва външна намеса.

31

Мартин

преди 5 години

Това се случва в България днес.Все оправдания и не свършена работа.Пак някой друг им е виновен а народа умира.Това е цената на човешкия живот една оставкаи и до тук.Колко жертви станаха по тяхна вина и никакво наказание.

30

армагедон

преди 5 години

На тия от АПИ-то да им е.. ....... ....а!!!

29

Анонимен

преди 5 години

Направо да се затваря тъз държава

28

Гадняр

преди 5 години

Абе тия от това НПО "Институт по пътна безопасност" отде се пръкнаха бе. Четс биографиите на членовете му и немея от квалификацията им - шефката им е с дипломи по бизнес-администрация и икономика, някакъв бивш полицейски началник, уволняван няколко пъти за некадърност, а после назначаван на друг ръководен пост, някакъв, дето дава акъл от далечна Австралия, където сняг са виждали само по телевизора и т.н. Аман от некомпетентни кресливци, ръсещи мозък по медиите!

27

Дебили, милорд!

преди 5 години

Абе ти карай с 80-100 км/ч в мъгла с видимост 10 м, пък чакай да те спаси малко пясък или табела, която в мъглата така или иначе няма да видиш!

26

Анонимен

преди 5 години

Е разбира се че това са емоциите на хората, не може да бъде обяснено по друг начин искането на оставки. Все пак това са само някакви си 5 човека, не са 20 като в Своге, където лъсна истината за това как ТРЕЙС сдава път, построен с отпадъчен материал!

25

Руслан Баждеков

преди 5 години

ДА кой трябва да предупреди този от Ладата и всички които минават по този участък, че е заледен, да монтира мобилни знаци указващи мъгла, лед и скорост от 30 км. в час. Защо на камиона, който разпръсква сгурта тя е стигнала до началото на моста, а не е предвидено да се засипе целият. Защо, ето на тези въпроси отговор упавляващите нямат, както и тези които ги защитават.

24

ГОГО

преди 5 години

Тези *** ,вместо да си стоят в къщи,при такова време са тръгнали на разходка!?Когато искаш да си тръгнеш от този свят,не забирай и други със себе си,ненормалник!

23

Анонимен

преди 5 години

Все някой друг е виновен на българина...ГЕРБ, Бойко, АПИ или филанкишията...,

22

Анонимен

преди 5 години

В гъста мъгла с видимост 10 м с колко ли са карали де6илите, че да им изкарват телата от колите им с резачки?

21

Абц

преди 5 години

Бая е превишил някой скороста в тая катастрофа според мен. Ладата е направо размазана. Аз по магистралата миналата седмица карах с 60 заради мъгла, а по такъв път при гъста мъгла максимум 30 е допустимо. Но вие си обвинявайте АПИ, няма лошо.

20

Георги

преди 5 години

До АнонименАПИ, КАТ, МВР, БГ и т.н. са виновни за "безсмъртните" на пътя, просто тук няма държава. Мафията си има държава с, която репресират обикновенните хора и нямат интерес да има ред. А ние се плюем по форумите.

19

Анонимен

преди 5 години

Престъпна мърлящина!

18

Анонимен

преди 5 години

5 живота и искане само на оставки?затвор.

17

Сат

преди 5 години

Не виждам какво общо има в конкретния случай АПИ. Старците са карали като кьорави е мъглата. Сигурно изобщо не са успели да натиснат спирачки, директно са се размазали.

16

Жо

преди 5 години

АПИ ще ги накажат, ще ги уволнят и какво от това? Въпросът е, щеше ли всичко да е наред, ако участъка беше опесъчен?Видимостта е била само 10 метра! При такава видимост скоростта трябва да бъде 20 км/ч, защото при мъгла трябва да виждаш къде караш, а не да си правиш "Руска рулетка".Катастрофата е станала с много-по висока скорост, защото при 20 км/ч нямаше да има дори ранени.Спомням си преди години една поледица в София. Всички карахме с 20 км/ч. Имаше няколко катастрофи, но без пострадали.

15

БУЛГАРИСТАНЯ

преди 5 години

ДЪРЖАВАТА НА ОСТАВКИТЕ А НЯМА ЕДИН В ЗАТВОТА ЗА НЕХАЙСТВО НЕКЪДЪРНОСТ И КРАЖБИ ПОДАВАТ СИ ОСТАВКИТЕ И СЕ ПРИКЛИЧВА ДО ТАМ ДО КОГА НЯМА ДА ИМА ОСЪДЕНИ ПРЕСТЪПНИЦИ ОБЛЕЧЕНИ ВЪВ ВЛАСТ.30 Г.КРАЖБИ