45

Armagedon

преди 5 години

Този горе на снимката не е българин.Защо се счита за български гражданин след като е роден в Украйна.тази се чисто хохолче.

44

Анонимен

преди 5 години

Момент ще отида да подишам чист въздух че от тоя много засмърдя та се не трае вече !

43

Гербаджийте

преди 5 години

Да не плюят по Станишев е че за евроизборите той ще бъде в листата на ГЕРБ. Да видим как по заповед на Вожда ще гласувате за него.

42

софиянец

преди 5 години

АХ ТОЯ ЧЕРВЕН БОГАТ ПЛЪХ!ЗАТВОР МУ Е МАЛКОБЪЖЕИ ДА СЕ ПРИКЛЮЧВА ВМЕСТО ДА НИ СЕ ХИЛИ МАЗНО.ЗАРАДИ ТИЯ Е ТАЯ МИЗЕРИЯ.ДА СИ ГОВОРИМ ИСТИНАТА.

41

V

преди 5 години

Станишев каза че иска още един милион евро евродупитатски подкуп узаконен като заплата + без отчетни *** .И даже с Йончева ще се бори за милиона евро ;) А на пенсионерите колко лева европейска коледна надбавка им дадоха за да могат поне на коледа да си купят банани ??? Само питам .Не че не вярвам в светлото европейско бъдеще ;) И през социализма ,,вярвахме,, че един ден ще изградим комунизъма

40

Анонимен

преди 5 години

А кураж за справедливи политики по отношение цената на труда, работни условия, права на достоен живот за малкия човек? Кога, господин ренегат?Той само обичаше да си говори за справедливост... Социалист и Станишев - две субстанции, осъдени на вечна раздяла. На *** на историята си, човече, барбар с трите си мандата!

39

Анонимен

преди 5 години

колкото и да е неприятен има повече акъл от останалата част на циркаджийницата бсп с поредното си представление водено от двама клоуни - клоун радеф и клоун курнел.

38

Горанов и кръстника

преди 5 години

Не, просто имаме достатъчно акъл за да не тръгнем по този път без изход. Ние в България не се делим на мъже и жени, колкото и да ви се ще.

37

ПОЗНАВАЧ

преди 5 години

Двама водачи на БСП - двеста противоположни мнения. Виновни са: правителството, светия синод, марсианците, ЕС, Ленин, Щатите че дали работа на Рафаело, българската прстотия и късогледство. Познайте от два пъти!!

36

Присмехулник

преди 5 години

серж, как е братко? за ханко братко питам.

35

Бат Серго

преди 5 години

Само комунист може без един трудов ден да сее мозък и съвети и да се занимава с политика.

34

Присмехулник

преди 5 години

станишев пак ни говори за онези жени, които ходят по гей-прайди и не могат да раждат, но имат правата да си осиновяват дечица уа дейности, за които "светата" църква" на попето е създадена.а мултинационалните компании не плащат данъци! както и сорос, спонсора на станичев не плаща данъци!

33

Анускоп

преди 5 години

И между другото да спомена,че другарят на снимката няма и един ден трудов стаж в живота си,но обещава блага наляво и надясно по широкият свят.Докъде може да се стигне,без дори да си работил и един ден в животът си.понякога се питам,,,Има ли справедливост за обикновеният човек ?''.

32

Анускоп

преди 5 години

Георги Димитров/Тарабата/, отцепи Македония от България и я подари на СССР/комининтерна/.А СДС-то призна Македония за отделна държава,която има днес териториални претенции към България.Ето по този модел беше създадена най-голямата държава в света,Русия.Завземайки всички Български земи,с изключение на Задунайската Губерния.Поради някакъв случаен късмет/Съединението/.

31

Анонимен

преди 5 години

Истинско отроче на БКП, като повечето от политиците. Надпреварват се кой е по-по-най продажен.

30

Кака Мара

преди 5 години

Ще видиш ти един кураж,когато Корни те изрита от евролистата за депутат в Брюксел!

29

преди 5 години

Станишев е известен с ненадминатата си дарба да губи изгори !Освен тази си дарба Сер-гей Стани-шеф има и други дарби ...

28

Анонимен

преди 5 години

Станишев, почна да лъжеш като Борисов.Напротив, кураж имаше. ВСИЧКИ политически сили заедно със Светия синод се обединиха против Истанбулската конвенция. ЗА останахте само ти и ГЕРБ.

27

Анонимен

преди 5 години

Този е най-противният от всички .....

26

ТАРАТОРА

преди 5 години

Тоя човек докато е жив ще пречи на България