45

Анонимен

преди 5 години

S.O.S.! Селянката Обсеби СофияS.O.S.! Селянката Окраде София!S.O.S.! Селянката Ос*ра София!S.O.S.! Селянко, Остави София!S.O.S.! Селянко, Отивай си в Самоковско!

44

Анонимен

преди 5 години

Ами съвсем "честно" Фандъкова бе избрана последният път с подменено броене на бюлетините...

43

Анонимен

преди 5 години

Честно ви казвам. Наистина недоумявам кой я избира тая.Какъв човек трябва да си за да гласуваш за такава некадърница.Тя няма абсолютно никакви качества.

42

Анонимен

преди 5 години

Тая за три мандата чак сега призна вина и то за нещо за което наказателна отговорност не се носи. Типичен ГЕРБераст!

41

Анонимен

преди 5 години

Ей и затова пак се кандитариш за кмет нали? Защото си се провалила и не само с графа а и с много други работи.Дано пак някой заблуден не гласува за тая некадърница

40

Анонимен

преди 5 години

Леле, големото самохвалене почна.Тротоари може да няма, ама нали трамваите дрънчат....Гоуем успех, няма що.Ааааа, да, и дребни проблеми с комуникацията.Само се разходете по Графа и вижте колко магазини затвориха временно или за постоянно, дори и Пица Лаб. Комуникацията ви била проблем.....

39

Мечти

преди 5 години

След толкова унищожителни коментари, г-жа Фандъкова, ако има останало малко чувство на достойнство, ще си подаде оставката.

38

въпросче

преди 5 години

вижте град като Хонконг как изглежда, вижте му и метрото и се запитайте, как така София със същият бюджет е в този вид - а защо същият, ами защото Хонконг е 5.5 пъти площа на София, същото е и като население, ако приемем, че София е 1.5 милиона. То бюджета на Хонконг е 10 милиарда лева (превърнато от хонконгски долари в лева) и (10 / 5.5) = 1.81 милиарда лева. Така, Ви крадат, че Ви е бедна фантазията!!

37

до 42

преди 5 години

Т'ва не е работа на главния. Окръжния и градския ще свършат работа

36

Директор на училище

преди 5 години

От кога търсим учители по руски,защо се занимавате с нещо които не разбирате!?!? Очевидно е, че не ставате за кмет( тя и съдбата ви даде знак),ама Вие не,на имат ще стойте!!! Разберете не ставате!!!!!!!!!

35

boyko.uzunov

преди 5 години

Фандъкова , ако имахме свестен главен прокурор отдавна да си в затвора!

34

Бау

преди 5 години

HOT NEWS! Фандъкова се присъедини към жълтите жилетки! Правителството ке падне!

33

Анонимен

преди 5 години

Фандъчка, подавай оставка и влизай в затвора. Всичките гербаджии сте за панделата, защото крадете и сте некадърници.

32

Провалихме се в кому

преди 5 години

Ох, горката ! Само за "Графа" ли бе стринке.... ? С нетърпение чакам да си одш у село !

31

Предлагам

преди 5 години

Ако наистина ще се раздават 20 000 безплатни климатика но домакинства с твърдо гориво, САМО ДАНЪКОПЛАТЦИ ДА ИМАТ ПРАВОТО ДА ГИ ПОЛУЧАТ !!!Такива климатици могат да бъдат купени само с парите от нашите данъци и никой не може да взима еднолични решения!Който се е довлякъл в София без да има намерение да учи и да работи, а само е създал гета и проблеми, няма право да се отполява на наш гръб и ние и тока да му плащаме!Ако ГЕРБ иска да изгуби следващите избори, да подарява климатици на проблемнити

30

Ако беше от София,

преди 5 години

щеше да се сетиш, че първо се организират срещи с живущите в района, обсъждат се проектите и чак след това се реализират - след като са нанесени корекции с оглед на забележките на живущите там.Това е правено и преди, и след 9-и септември.На комунистите не им пукаше за удобството на гражданите,но софиянци не си поплюваха и след всяка де_билна инициатива на управляващите плъзваха такива вицове, че после следваше голямо дърпане на уши след забележка от Кремъл.Големият брат следеше настроенията тук

29

Инженер

преди 5 години

Само да питам, как ще се реши проблема на кварталите около Факултета? Какви инсталации ще се прокарват там? Ако за това става въпрос, това ще са още милиони хвърлени на вятъра. Как ще се накара туземното население да не гори стари дрехи, гуми, мебели с боята и дамаската и каквото им попадне?

28

Анонимен

преди 5 години

До КутевБраво Тцв.Тцв. ще те повиши от бот в ***.

27

Кутев

преди 5 години

Ей rьoтвepeни, разбрахме се за поне 150 коментара. Ако не изпълните плана няма да ви се плати за днес!!!!

26

Анонимен

преди 5 години

Фандъкова ти и с гражданите си нямаш комуникация, само с партията ти се разбирате добре, затова ОСТАВКА!