65

Анонимен

преди 5 години

За "Графа" всички софиянци видяхме че се провалихте но не ми се мисли за третия лъч на метрото който се строи в момента и минава през Овча купел до Горна баня през едно поле наричано "Барите" с подпочвени води.Пълно мълчание....как се преодолява това, и дали изобщо се преодолява.

64

Анонимен

преди 5 години

ХЕЙ, ЗАБИЯТ СИ ГЛАВАТА В КАЦАТА С МЕД ЯДАТ ЛИ ЯДАТ И НЯМА СПИРАНЕ! ДЪРЖАВАТА НИ ЗАПРИЛИЧА НА РАЗПОКЪСАНА ...

63

Провинциалистка

преди 5 години

Да си отива, но наказание няма ли да има?Такива като нея са на всяка крачка и после резилите им плащаме ние.Крайно време е, да им се бърка в джоба и всяка жаба да си знае гьола.

62

Фог

преди 5 години

Какво се сърдите на жената, тя откъде да знае какви са били плановете за Графа. Изми си ръцете със зам.кмета. Голям професионалист бил, на 28 години. Кога натрупа стаж и опит. Тя го е назначила и трябваше да подаде оставка, заедно с целия си екип, в който няма един кореняк софиянец. Та те нямат връзка с града ни, затова рушат историята на София

61

По ул.Граф Игнатиев

преди 5 години

жилищните сгради на места са отдръпнати назад, пред тях тротоарът е доста широк. Това е направено още навремето, защото там се е предвиждало да бъдат стълбите, водещи към спирките на подземния трамвай.В 300-хилядна София се е считало, че ул."Граф Игнатиев" е много оживена и надземен транспорт там е опасен. Днес поне 7 пъти повече хора живеят в София, "Граф Игнатиев продължава да е една от най-оживените улици, но вече нищо не пази там пешеходците от трамвая, който е вече безшумен.

60

Самоковлийке,

преди 5 години

Защо не се допиташ до германски и японски фирми, за колко време биха направили ремонт на тази улица, колко ще струва той и какви ограничители ще сложат, за да запазят живота и здравето на пешеходците?Още в Царство България е проектиран ПОДЗЕМЕН ТРАМВАЙ, който да минава под платното на "Граф Игнатиев", защото още тогава се е отчитало, че улицата е тясна и надземният трамвай е опасен за пешеходците, но все пак там е нужен обществен транспорт.По онова време София е била с 300 000 жители. А днес?

59

Анонимен

преди 5 години

Марш обратно на село!

58

тая уфсъ

преди 5 години

не разбра ли, че мръсния въздух е от горенето на дърва, въглища, гуми, *** и т.н., ама пак напира - стикери на автомобилите щяла да слага...айде сега да одерем пак бедните та да не минават през половин София, а ще ги катериме на колела и автобус, дори и да трябва да прекарат нещо-с рейса.ПАК ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТАЯ САМОКОВСКА ПИОНКА

57

9926

преди 5 години

Тая жена упорито отказва да признае СВОЯ ПРОВАЛ като кметица на столицата. Само редовен, евтин градски превоз с логично прокарани маршрути може да бъде някакво решение за мръсния въздух. Провалът с "Граф Игнатиев" е лично неин. Бездомните кучета все така си вилнеят. Улиците са непочистени. Градинките саа изоставени. За училищните ремонти в София три ефективни присъди са малко. За нейното тостраняване са достатъчни спирките без сушина, без завет, без сянка. Прахосаните средства са милиарди.

56

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

преди 5 години

По-добре да сложат метални парапети като по тротоарите около училищата. Да ги сложат там, където до неотдавна бяха външните ръбове на тротоарите.Няма да е много естетично и ще може да се пресича само на определени места, но поне пешеходците ще са в безопасност!При сегашното положение е само въпрос на време трамваят да закачи чантата или палтото на някого и да го повлече. Да не говорим пък, че е безшумен и много хора ще тръгват да пресичат без да погледнат дали зад гърба им не идва трамвай.

55

Анонимен

преди 5 години

Ostavka stiga si sedala milionerka stana na selo imat nujda ot u4itelja po ruskiDa ne si go sabravila lubimia ti esik ruski dan4e nischto ne e ka4estveno islusai s dr da 4istisch snega pred domovete ni i hodi s grad.trabsport ne s djipove i schofiori darjavni naroda ti gi plaschta do koga kolelo njamasch li metro ima marschutki a i taxita ti si milionerka pomagai na bednite ivan4eva e super kmetiza ne e milionerka dan4e kato tebe

54

Модерното

преди 5 години

Как столична община решава проблемите? В квартал Модерно предградие никога не е изграждана канализация. Отчуждаване на част от имотите става за около 8 години. Водопровода е на 70 години и аварира непрекъснато. Там където започва да се полага канализация не се залага никаква друга инфраструктура подземно - газ, ток, интернет? Каква е алтернативата за хората освен твърдо гориво и ток? Или после отново ще се копае и ще се харчат пари, за да ни вдигат сметките? Водата се вдига на 6 месеца А защо?

53

Анонимен

преди 5 години

Как да нямало комуникация. Половин година преди да го започнат от всякъде ни казваха как щял да бъде готов до септември месец и колко са тежки санкциите за забавяне.

52

Хора!

преди 5 години

Вместо "перки" и "акули", сега на "Граф Игнатиев" са поставили едни безумни ограничители под формата на малки сиви пирамидки, които дори и денем визуално се сливат с настилката. Тротоарът там беше тесен, сега вече няма никакъв тротоар, изравнен е с уличното платно и представлява един облицован с плочки равен, тесен път, с две трамвайни линии, по които трамваят наистина се движи почти безшумно.дори денем може да не забележиш пирамидките, да се спънеш в някоя от тях и да се озовеш под мотрисата.

51

ПроСоТо

преди 5 години

я гледай ти!!!...ПРОВАЛЪТ "Картофка" са бил..."провалил"....?!?!?!

50

Бабангида

преди 5 години

При ГЕРБ е така!Кражби, измами, шуробаджанащина и некадърност, са основните практики на ГЕРБ!Потънали в скандали и измами.. а разкритията на кражбите им ги вадят от равновесие!Всички разбрахме вече как го правят ГЕРБ! Заради тях не ни искат никъде. Срам и позор за България!

49

Анонимен

преди 5 години

Който се е провалил на Графа - да си подаде оставката и на село да копа компирите!

48

некой

преди 5 години

предлагам да се направи подписка за прекръстването на Графа. Новото име ще е Гафа! И цялата процедура ще е много евтина - само едно "р" трябва да се изтрие... Мисля че Софианци ще гласуват масово за това!

47

Анонимен

преди 5 години

Фъндъкова - второто ти име е ПРОВАЛ. Измитай се!

46

Анонимен

преди 5 години

Тази *** постоянно позира пред медиите за да каже нещо тъпо. Работи ли изобщо? Шум, мърсотия, блъсканици на хора и задръсване на коли, а тя позира за да си покаже тъпата физиономия.