16

Разгневен

преди 5 години

Защо не се сезира комисията на какви цени се обследва в София? Защо не се казва на каква сума са договорките .Все пак става въпрос за обследване , а не за строителство и там парите са никакви.

15

Анонимен

преди 5 години

Най-после хванаха някого. Да не кажем, че напразно харчат държавна пара и не защитават народа от изедниците картели. Хванаха, ей. Като хрътки са, хващат и не пускат. Сега ще хванат и картел на битака и на кооперативния пазар. Защо се казва кооперативен пазар? Тука има картел. Двама-трима зеленчукопродаватели са се наговорили за цените.

14

IYI

преди 5 години

Да не им се не надяваш! Тия не видяха картела за милиарди, ама разконспирираха шушумигите от провинцията. Какви ли бонуси заслужават?

13

Преминаващ

преди 5 години

Ха добро Утро ! Сега ли се събудиха ?! За 2 училища в София, смяна на дограма, вътрешен ремонт и оборудване на учителски кабинети стигнаха преди 1 месец по 100 000 лв !За саниране на 8 етажен блок с 36 апартамента (половината едностайни и гарсонери), смяна на 1/10 от дограмата цената е 1млн. и 600 000 лв !Пито - Платено !Ей така СЕ ЖИВЕЕ в *** ...

12

Перо

преди 5 години

Поне 1,5 милиарда от изхарчените 2 милиарда са откраднати. Пример - 1,5 млн. лева за 6 етажен блок с 8 входа и 144 апартамента прави средно по 11 000 на апартамент. Според оферти на известни фирми в нет-а 5-камерна немска дограма за двустаен е около 1500 лв, външна изолация 10 см. със скеле - 800, покрив и общи части - общо 600. Общо 2900 лв. Кражбата се доказва с гугъл, празен лист, химикалка, рулетка и калкулатор. Няма нужда от независима европейска лаборатория, г-жо Йончева.

11

Анонимен

преди 5 години

Цялата Комисия е излишна. След като има Върхохенство на власта.Комисията е за много малката деиност. Да смазва тия по сергии, павилиони по пазарите.

10

Анонимен

преди 5 години

Та само в санирането ли има?АЛО КОМИСИЯТА В Земеделието, Топлофикация, Горивата, Енергетиката.Къде е конкуренцията

9

Анонимен

преди 5 години

КЗК много късно е установила това, цяла българия го знаеше

8

Анонимен

преди 5 години

като си знаел защо не си подал по рано сигнал към КЗК , това е доста безотговорно от твоя страна,

7

Анонимен

преди 5 години

Е,ние одавна знаем,че картела се ръководи от ГЕРБ и по-точно от зетя на Делянчо мамин,ама това са дреболии,ако беше за недоказаните обвинения към кметицата на Младост,досега и Делянчо и зетя и всички по веригата да са в затвора,защото и там потънаха едни 2 милиарда,ама колко са те на фона на другите десетки милиарди,които изтеглиха и никой не знае за какво са отишли.

6

Винету

преди 5 години

До 1. Ами може и да не са бе, червен галло.ш. Айде събери малко повече информация и тогава плюй. Щото бизнесът няма цвят и си гледа келепира. А щом кметът е подал сигнал, след като общината организира обществените поръчки, значи не е вътре в играта, иначе щеше да си мълчи.

5

Гурбетчия

преди 5 години

И какво променя това? Кучетата си лаят, кервана си върви.

4

баба мара

преди 5 години

ами да наградим кзк големи заплати и нищонеправене целият бълг народ това го знае

3

Анонимен

преди 5 години

Hahahahaha..... to e iasno zasto izbiagvate publichnite iavni darjavni targovski naddavania po bg darjavnite televisii.....hahahahhaahha....uuuuu, korumpirani teroristi na bg darjavnata hazna!

2

Анонимен

преди 5 години

Браво, най-нактая и КЗК да разбере нещо което се знае от всички

1

Анонимен

преди 5 години

И да знаете, че тези фирми не са на герберастки крадльовци.Това са най-вероятно фирми на Орешарски или в краен случай офшорки на Орешарски и Путин.