549

Анонимен

преди 5 години

Абе вие кога ще разберете, че нашата политика е и винаги е била: слушкаш и папкаш

548

Радев е ядосан

преди 5 години

Грипен Радев е тъжен, защото избраха F16 и не можа да си направи далаверата с грипените.

547

Анонимен

преди 5 години

Руснаците ги е страх от Ф16 защото прави на пух и прах Ц400 и Ц300. Вижте какво прави Израел в Сирия. Като литнат ефовете никой не може да им попречи. ========Ако си майтапчия, който си прави базик - добре. Ако го казваш сериозно, то имаш нужда от спешно лечение.

546

До 644:

преди 5 години

Сегашния суперневежа министър Шкембе войвода ще може ли да влезе в кабината на Ф-16?=======Има нещо, което не се казва в никоя статия. Даже утре да подпишем договора и да започнем изплащането на самолетите, то тези самолети трябва да бъдат произведени, след това летци и наземен персонал трябва да бъдат обучени, сетне да бъдат построени и поддържани писти за Ф-16.ВСИЧКО ТОВА ЩЕ ОТНЕМЕ ОТ 3-5 ГОДИНИ (В НАЙ-ОПТИМИСТИЧЕН ВАРИАНТ)Аз не мисля, че Шкембе Войвода ще бъде дори жив и здрав тогава.

545

Austin Powers

преди 5 години

F-16/Block 70 има същия радар, авионика и въоръжение като Ф-35. Само дето не е невидим. Освен това комуникира в реално време чрез Link-16 със всички други кораби, самолети, зенитни установки. Възможно е нашия самолет да изстреля ракета която по късно по време на полета да бъде поета на управление от друг самолет или дори кораб който осветява целта. И обратно.

544

Анонимен

преди 5 години

До 659Да,да F-16 на пух и прах прави C-400 ,само където в Босна по време на войната в Югославия ,сърбите свалиха F-16 с ракета ,,Бук" .Холивуд дори направиха филм ,който изопачаваше случая ,но си заслужава да се види как едната ракета не изспусна самолета въпреки многобройните примамки!Перфектно попадение!Представям си пък С-400 на какво е способен!

543

Край

преди 5 години

Истина1: България няма пари за авиация с която да противостои на потенциален враг. 8-10 па и 20 изтребителя са едно нищо. Турция разполага с над 200.Истина2: с парите за 8 играчки-самолети 100 хил. български МЪЖЕ могат да минат военно обучение за 20 000 лв. всяко. Това може да бъде гръбнака на българската армия.Истина 3: САЩ ни натискат да им платим 2милиарда лева рекет.

542

Стамат

преди 5 години

Той т.нар. "доклад" и на Ердоган препоръча, но всички знаем на кое си го сложи Ердоган "доклада" :-D

541

Анонимен

преди 5 години

Руснаците ги е страх от Ф16 защото прави на пух и прах Ц400 и Ц300. Вижте какво прави Израел в Сирия. Като литнат ефовете никой не може да им попречи.

540

Анонимен

преди 5 години

До 643Това на английски се нарича "strawman argument". Така да се каже - оборваш аргумент който не съм поднасял. Казах че тук въпросът не е до кой самолет бил по-силен, защото и с двата сме гола вода.

539

Austin Powers

преди 5 години

Добре, че дойде Майк Помпео да оправи нещата, че нашите петоколонници бяха готови да ни натресат скопеца Грипен.

538

АГЕНТ АЛБЕРТ

преди 5 години

Скиора Марк Жирарделли е собственика на алпииския холлдиннг ''ЮЛЕН'' (а не Цеку Минеф)А ПЪК ПОЛ ГАСКОЙН Е СОБСТВЕНИКА НА ВИНПРОМА НА МИНЮ СТАЙКОВ !Муахаха !

537

Austin Powers

преди 5 години

Ние да не сме по-прости от Словакия. Даже се забавихме с поръчката сега те ще имат Ф-16 преди нас.

536

Вивагерп

преди 5 години

И летящи чинии да закупим,трябват асове за въздушна победа. Другото са разходки и атракции по парадите.

535

Анонимен

преди 5 години

Щом русофилите реват на умряло, значи трябва си купим повечко F-16.

534

Austin Powers

преди 5 години

Някой по-долу беше написал, че Миг-29 били най-добрите. Пълни глупости. За цялата си история Миг-29 не е свалил НИТО ЕДИН самолет. Концерна МиГ е пред фалит защото Сухой им изядоха хляба със Су-30 и 35. Миг напудриха старата щайга като сложика някакви цветни китайски дисплейчета поръчани от Али Баба и го нарекоха Миг-35. Но *** няма та се наложи руското ВВС да поръча 12 бройки колкото да ги държат на изкуствено дишане.

533

Анонимен

преди 5 години

644 - човече ти верно си много ***. в КОНСТИТУТИЦЯ Е ЗАПИСАННО ЧЕ МИНИСТЪРЪТ НА ОТБРАНАТА НЕ МОЖЕ ДА Е ВОНЕНЕН ОСВЕН АКО НЕ СЕ ДЕВОЕНИЗИРА - ТОЙ ЗАДЪЛЖИТЕЛОН Е ПОЛИТИК. Това е направено с цел да няма преврати.

532

Анонимен

преди 5 години

Поживеем и ще видим.Колко ще останат читави.

531

Анонимен

преди 5 години

635 - то това не е доказателство. Те и аеропланите от времето на Първата световна могат да летят, нищо че са минали толкова години, ама какъв е ефекта? ще ги пуснеш ли срещу Ф-16

530

Анонимен

преди 5 години

Да ги купят, но преди това да кажат, ще има ли какво да пазят или след базите ще им правим и музей на авиацията!