29

Аз обичам чалгата

преди 5 години

Обичам да пея чалга. Кефи ме. Вие сте расисти. Чалгата е за алкохолици като мен. Хаусът , рапът и там технотата са за наркоманите и надрусалите се. Аз обичам чалгата защото това е музика която те събира и се веселиш.

28

Трол

преди 5 години

Фики е толкова турчин колкото аз съм японец. Чист индиец е...

27

Мухаха

преди 5 години

Описанието на "агресорите" и как са бутали и блъскали "изпълнителя" Фики ме разсмяха от сърце . Правилно си си помислил певецо . Шегували са се с тебе .

26

голямата работа

преди 5 години

...съобщиха от екипа на сина на Тони Стораро...тссс, пфююю, ппфюююСинът на Тони имал екип, та те съобщили. Това като прес аташетата на екипа на големия началник

25

Анонимен

преди 5 години

От техните са,друг кой ще посмее да навлезе в Махалата.Те са там едни мешарета,едни големци.няма кой друг.,,Тяхна си'' работа,както е казал народа.

24

Анонимен

преди 5 години

Мангусурата тръгнал да гледа индийски екшън, на излизане платил на двама измислени герои уж с маски да го уж нападнат , а после уж се разтичали , а на края уж не видял номера, ама пуснал жалба срещу халюцинациите от шмъркането на пудра захар .

23

Дарвин философ

преди 5 години

Некви на хероин нападнали некав на амфети и станало новина....

22

софиянец

преди 5 години

ЗАЩО КАТО ЧУЯ ТУРЧИН И РОМУЛЕЦ СЕ ОТВРЪЩАВАМ?ДАЛИ НЕ СЪМ РАСИСТ?И ДАЛИ НЯМАМ ПЪЛНО ОСНОВАНИЕ ДА МЕ Е ГНУС?ТИЯ ХОРА ЖИВЕЯТ СРЕД НАС ,ИЗПОЛЗВАТ НИ И НИ МРАЗЯТ.ЗАЩО АЗ ДА НЕ ИМ КАЖА В МУЦУНИТЕ КАКВО СА И КАКВО МИСЛИМЕ ЗА ТЯХ?ПОСЛЕДНИЯ ИМ ПРИНОС СЛЕД КЮЧЕКА Е ЧАЛГАТА,НАРКОТИЦИТЕ .АБЕ ГНУС.

21

Ебассси

преди 5 години

Маскирани бандити които искат да ги пребият но любезно "блъскат" по стъклото на колата вместо да го натрошат . Готови били да бият , но учтиво са го оставили да излезе преди да започнат "побоя" . Имайки предвид десетки други подобни случаи биячите винаги носят я бухалки , я винкел или други подръчни средства - тия са отишли като на разходка - с нищо. И ЯВНО са били някакви новаци без опит щото са позволили да ги нашамари един фолк певец . А може самия Фики да си ги е поръчал . Ебасссси .

20

Турчин

преди 5 години

В САЩ НЕ.КЪР ЗА ПРЕЗИДЕНТ СИ ИЗБРАХА,А В БГ ВСЕ ОЩЕ -ТОЗ ТАКЪВ,ОНЗИ ТАКЪВ.....СЪЩОТО ГОВОРИТЕ И ЗА СТОИЧКОВ,БАЛЪКОВ,ЛЕЧКОВ,ИВАН КОСТОВ.....ЗАЩО ДЕЛИТЕ ХОРАТА

19

Анонимен

преди 5 години

И почвам да бегам,бате! (Ако имам крака)

18

Анонимен

преди 5 години

Сигурно са били оперни певци или цигулари, които не харесват чалга и не са си получили коледните.. решили са да си го изкарат на Фики..

17

Анонимен

преди 5 години

Фъки му налетели двама но избягали защо ли.Дали не е защото мяза на мутра от Слънчев бряг.Или защото прилича на сицилиански мафиот кой ли знае не мога и аз да си обясня.

16

Турчин

преди 5 години

А БЕ МУХЛЬОВЦИ ЗАВИСТЛИВИ,АКО ЗНАЕТЕ КОЛКО ДОБРО МОМЧЕ Е ФИКИ.....НИКАК ДАЖЕ НЕ Е ГОРДЕЛИВ.....

15

Не си бандит

преди 5 години

Ама си чалгата, което е по-лошо. Ако чуя децата си да слушат чалга ще се обеся.

14

Анонимен

преди 5 години

Фики набил двама. Колко ли им е платил за да го нападнат...

13

софиянец

преди 5 години

Ми виновен е че е със сини венци и *** кръв.И убива децата ни с тежка ромска чалга.А после една крачка до дрогата

12

Рекламен агент

преди 5 години

Ефтина реклама

11

сигурно

преди 5 години

Ако бяха бандити щеше да е пребит или убит от бой !

10

ХОХОХО...

преди 5 години

Нищо лошо не съм направил...Дразниш бе,чалгарче - ти не си Музика,ти си Чалга...Аман от вас и скапаният ви начин на живот - омръзнахте МУ - не проумя ли?!