Маскирани нападнаха попфолк звездата Фики Стораро на метри от дома му,

Неприятният инцидент е станал вчера към 18 часа, когато Фики и съпругата му излизат от вкъщи, за да отидат на кино. В непосредствена близост до дома им автомобил пресича пътя им, а от колата излизат двама маскирани мъже, които започват да блъскат по прозореца на изпълнителя.

Първоначално певецът си помислил, че някой се шегува с него. Слязъл от колата и попитал: "Момчета, проблем ли има?" Тогава нападателите го хващат от двете страни и започват да го бутат, съобщиха от екипа на сина на Тони Стораро.

Певецът успява да отбие нападките им в самозащита, при което единият нападател пада на земята. В крайна сметка агресорите се разбягват, качват се на колата и тръгват.

Самият певец е подал жалба срещу нападателите в Шесто РПУ. Той не е видял лицата им, заради маските, но отбелязва, че автомобилът им е Audi комби, със софийска регистрация.

Органите на реда в момента преглеждат всички камери в близост до мястото на инцидента.

"Аз съм певец, не съм бандит, никому нищо лошо не съм направил, затова не се страхувах и излязох от колата. Но съм учуден как може да има такива хора, които се разхождат посред бял ден с маски и нападат други. Благодаря на полицаите от Шесто РПУ за бързата реакция. Надявам се злосторниците да бъдат намерени бързо и да получат съответното наказания", заяви певецът след случилото се.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase