91

полиш

преди 5 години

абстрахирайте се, че става въпрос за полицаипредставете си, че ще получите от шефа си - 100 лв. бонус за нова годинакак ви звучина мене ми звучи като лош виц

90

Анонимен

преди 5 години

Правителството както шофьора хванат от КАТ дава 20 лв. така и те дават 20 милиона Рушвет за да не им разкрият далаверите защото те знаят, че ако Полицията работи ще ги вкарат в панделата!

89

Ministry of Interior

преди 5 години

Отпуснатите бонуси няма да бъдат получени, ако не се смеят на министъра на председателите Методиев Борисов.

88

Анонимен

преди 5 години

Каква символика има само в тия 20 милиона! Все едно 20 лв. РУШВЕТ

87

Полицая

преди 5 години

Хайде бе протестирайте! Колкото повече протестирате толкова повече ще ни дават за Коледа.

86

Депутат от ОП

преди 5 години

Да папкат да расте коремчето!

85

Анонимен

преди 5 години

Сумата от 20 млн. специално за коледни премии беше спешно отпусната от правителството по-малко от седмица след като...Значи ако си въоръжен бързо ти намират 20 милиона а ако си работник няма!

84

Анонимен

преди 5 години

Не не ги дават предизборно! Дават ги защото папата идва !

83

ужас

преди 5 години

За постигнати резултати?!?!да има такива огромна корупция и ширещ се бандитизъм в полицията и за награда от нашите пари бонуси!?

82

Анонимен

преди 5 години

За "постигнати резултати" тази година МВР вече е раздало 102 млн. лв. на служителите си.Тия 480 лв. са си напълно заслужени за това, че са защитили интереса на правителството.Боли ги за народа нали он е прос

81

до кога

преди 5 години

Бонуси за какво?за катастрофално ниското довери в полицията ли?те не заслужават и заплати според мнозинството от народа!!!

80

Призив от Безработен

преди 5 години

Призовавам Полицаите да пуснат поне по 1 СМС на номера на които събират за сираците на полицай защото е срамота събраните пари да са по малко от числеността на полицията!Бед0ните хора жертва на престъпността в България няма как да пуснат СМС ама те при тия бонуси да дадат 1 лв. за децата на колегите им които са загинали залудо и са оставили сираци.

79

Възмутен

преди 5 години

Вдигнаха олелия до небето, че дали бонус от 40 лв. и то само на най-бедните пенсионери, а на полицаите "за заслуги" (защото не протестирали по време на европредседателството) им дават по 480!!! А медиите - пълни с обяви на болни хора с призиви да им се помогне... То бива нахалство и безобразия, но това надминава всичко!

78

ФРАНСЕТО

преди 5 години

Индулгенция от страх - от сините жилетки !

77

One

преди 5 години

Колкото и пари да се дават на полицаите, докато са един инспектор на 10 села, няма да се оправят нещата. Каквото и да четете и слушате, полицаите пряко обслужващи населението са прекалено малко. Един работи за трима, че и повече. Това, че им се завижда за няколкото левчета е признак за нисък интелект и липса на първите 7 годинки. Който се е обидил на последното, означава, че правилно съм го написал.

76

Анонимен

преди 5 години

Аз лично не виждам подобрение в работата на полЮцията, дори напротив. За кавко са бонусите - за присъствие?

75

Народа

преди 5 години

За 5 дни коледните добавки на полицаите скочиха 5 пъти!Браво Браво Бравоедно време една петилетка 5 години я вземаха за 1 годинаБраво Браво БравоКазваха, че онова време няма да се върне а някои си живеят и по добре от тогаваИмат всичко на готово без да се налага да се трудят само *** да лижат като тогава и сега е така.

74

Ало Ваньо

преди 5 години

Ало измамниците като се обадят на някои пенсионер и кажат, че са от полицията пенсионера хвърля всичк8ите си спестявания от балкона! Малко са им 480 лв. дайте им 4800 лв.

73

Пенка

преди 5 години

Това е Бонус-Маус 75 на 400 %Примерните дали си живота да правят БВП се пенсионират и им дават 40 лв.а на тия търтеи по 480 лв. за това, че има Ало измамници

72

Старши

преди 5 години

Чакайте бе. Що е тая злоба. А на вас частника като ви дава бонуси по Коледа е добре а нашето ви се увижда. Ами нали за да имате вие бонуси ние сме си вършили добре работата и по-малко сме ви глобявали. Дръжте се човешки да не заиграе палката.