131

МВР

преди 5 години

Защо се ядете само с МВР ?? Вижте армията , съдът прокуратурата други министерства какви бонуси взеха за какви пари става въпрос !!

130

Анти ГЕРБ

преди 5 години

Какъвто главатаря, такава държавата и съответно полицията. Крият се по храстите, заяждат се с обикновените хора, купове престъпления и убийства стоят неразкрити, но ушанките са в центъра на внимание. Пенсиониране с 20 г. стаж, 24 брутни заплати при пенсиониране, привилегии цял живот, обличат ги, обуват ги, заплати над полагащото се, бонуси... И все са недоволни.

129

Дежавю

преди 5 години

И пак ще си карат без винетки, щото...много скъпи, а заплатите малки...

128

Тишина в пресата

преди 5 години

Понеже пет дни не могат да намерят служебната кола на шефа на ДАТО Цветан Китов! Ако откраднат на шефа на ДАНС колата...сигурно и по 1000 лева ще им дадат. Да си траят.

127

Ахмед Доган

преди 5 години

Абстрахирайте се от дуалистичното триединствено парадигмално състояние на държавата. Предикативното състояние на народа се определя от инкорпориращите елменти на съзнанието :) Колко много неща казах с толкова малко думи хахахаха.

126

Питам

преди 5 години

Шефавете и те ли по 480 лв. или по 4 800лв. ?

125

ДО 82

преди 5 години

Каква палка ще заиграее ве, чепар немит умирисан?! Каква палка ще заиграе!? Надули сте се като бъчви с мас и едвам ходите вече, сумистите професионалисти ряпа да ядат пред ваще лоясали и гранясали телеса! *** и всякакви луди ви правят, палячовци такива! Само заплати и бонуси са ви в главите, а са 5 кинта работа не вършите...цял ден опърдявате служебния таралясник и връткате гевречета около близката кебапчийница и чакате да стане пладне да напълните мяха с манджа и кебапи! Свинчуги такива!!!

124

Щерю

преди 5 години

20 милиона лева - тва Бойко Борисов и Владислав Горанов трябва да имат нейде в тайно печатница за долари, които не могат да бъдат различени, че са фалшиви...

123

Анонимен

преди 5 години

Момчетата които работят на улицата ги задлужават, а канцеларските мишоци НЕ.

122

БУЛГАРМАФИЯ

преди 5 години

САМО ПОЛИЦИЯТА СЕ ГАЛИ С ПЕРЦЕ,ЧЕ ЗНАЯТ ВСИЧКО И ЗА ВСЕКИ

121

Телезрител

преди 5 години

Не гледате ли Новините! Полицията,Прокуратурата и Съда най много работят само тях показват! Баневи, Арабаджиеви, Иванчева ... Наркотици хващат!Да сте видели в новините някои работник да показват не ами няма и да видитеГледам Новините и Турските серия ли и гласувам за ГЕРБнадявам се през 2019 пак да излъчват турския полицейски сериял "Опасни улици" Само които не го е гледал не знае колко е тежка работата на Полицията!

120

Уууу!

преди 5 години

ГЕРБОЛИЦИЯ!

119

Уууу!

преди 5 години

Всеки полицай с униформа на дядо Коледа и вместо палка суровачка.Като излезнат на улицата с по-малко от 2000лв бонус на калпак няма да се приберат:)))

118

Анонимен

преди 5 години

13 заплата пари за облекло и сега и тези 480 от януари увеличение на заплатите със 10 процента.. малко са им . да стачкуват пак !

117

Гражданина Х

преди 5 години

Приготвил съм 20 лв. да ги дам на първия Полицаи които ме спре за да му стане бонуса 500 лв.!

116

Хитър Петър

преди 5 години

ГЕРБ=полиция=авторитаризъм, корупция, бедност

115

до Анонимен

преди 5 години

Законите в България отдавна не са коунистически. Законите тогава не бяха лоши, след като нямамаше такава престъпност и грабеж като днес.

114

Анонимен

преди 5 години

Ауу каква "достойна" мисъл -храни въоръжените полицаи ,та да ги пускаш срещу народа,ако реши да се бунтува . храни и военните и чиновниците и си избран пак - И какво от това ? ти вечен ли си ? за какво са ти тея милиарди ? В историята ще си записан по-лош и от живков - разпродаде се България, 2 милиона млади и кадърни емигрираха, отчаяние,безисходност,несправедливост,корупция .

113

ivan

преди 5 години

pari za teq *** li be

112

Анонимен

преди 5 години

Разликата в политиката на Франция и България е, че благодарение на жилетките, които се биха със CRS, последния месец, в момента всеки работещ получава коледен бонус до 1000 евро, включително и моето бг семейство. А в България - комунистически закони, грабежи до дупка и накрая легален рушвет на милиционерите да организират добре и следващите избори. Избрахте си милиционери да ви управляват!