25

Анонимен

преди 5 години

А бе що не млъкнете?

24

Не сме наивници

преди 5 години

КПКОНПИ ще проверява мин.Горанов, т.е. все едно Цветанов, който предложи и осигури избирането на Пл.Георгиев! Божее, тези хора подиграват ли се с нас или ни смятат за балъци? Та нали именно тази институция е железният юмрук на ГЕРБ за разправа с инакомислещите и противниците на управляващите!

23

Анонимен

преди 5 години

Каква комисия "антикорупция" спец "Прокуратура" няма ли, оная кметицата девет месеца я държат под арест без присъда, защото "май" взела подкуп, а тоя тарльо?

22

Анонимен

преди 5 години

Рано или късно ще плачат и Малкият, и Кръстникът, и г-н Имитацията на прокурор!

21

Истината

преди 5 години

БСП и ДПС и извънземните са виновни, горанов е невинен. цацата е "справедлив" прокурор.

20

Анонимен

преди 5 години

На снимка като видиш Банев направо си заслужава да приватизира с джобни пари!

19

boyko.uzunov

преди 5 години

Ами момченцето е гладно бе хора ,влезте му в положението !С тая министерска заплата за къде е!? То се е отъркало около големите парици и му се е усладило .

18

Анонимен

преди 5 години

Тоя Горанов като го видиш на снимка ще си кажеш егати и смoтаняка пък гледай какви схеми върти и краде ли краде от всякъде, даже не си плаща и жилищно-комуналните разходи. Голям далавераджия, ГЕРБ е като магнит за такива корумпета.

17

Анонимен

преди 5 години

Сигурен съм че тоя шашкънин Горанов не е плащал нито тока нито водата нито за чистачката на входа, просто 7 години гостува на Кръстникът.

16

Пловдив

преди 5 години

Интересно, как ще оправдаят финансовото министърче?

15

Активист на БКП

преди 5 години

Да Ви кажа ли резултата от проверката ? НЕВИНЕН !!!

14

зидаро -мазач 33 ра-

преди 5 години

зряд..... на тези с проверка майсторлъка не можеш да им вземеш те са по високите скелета най-отгоре зидат та зидат и са майстори не са чираци --не можеш да кажеш на майстора как да реди тухлите той си знае работата ,някой тухла и да падне отгоре и да се счупи.... тухли има колко искаш работата пак ще стане ..

13

Анонимен

преди 5 години

Две от лицата на Мафията.Съд и затвор.

12

Анонимен

преди 5 години

Интересно е че Горанов нарича въпросното лице предоставило лукс апартамента "кръстник на децата ми" което предполага че то дори не е свидетел на брака му тогава просто щеше да бъде "кума ми". Нещата започват да придобиват сюжет на продължението на филма "Кръстникът".

11

boyko.uzunov

преди 5 години

Тоя Горанов смърди на корупция отвсякъде , но то и партия Герб не пада по-долу.!

10

Каракочев

преди 5 години

А бе, само ще си губят времето да проверяват. То и с просто око се вижда, че няма конфликт на интереси.

9

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Добре че е Горанов да...съшие един държавен бюджет.Да си живее човека в квартал Изток в затворения комплекс и аз бих му дал вилата на Малдивите...безвъзмездно за лятото...заслужава.Да ми се обади в Кривунделово.

8

Анонимен

преди 5 години

До некой - ей само да ни маже министъро - ше станем най проспериращата нация на света! Ама си тре човеко, за себе си само иска да му е добре...

7

Хахахааааа.

преди 5 години

Ше фанете на Горанов, опинците....!Весела. Коледа ***.... Хахахаааа

6

некой

преди 5 години

А на мен ми е по интересно министърчето да обясни как със заплата 2000 (две хиляди) лева е взел кредит от ДСК за 350 000! Всеки български гражданин би желал да знае как да може и той. А и също да обясни как с тази заплата 2000 на месец е успял да върне кредита за една година! Пак си мисля че всеки български гражданин (все едно за кого гласува) би искал да знае и може да го направи! Е нека ни каже, а?