11

Енгелс

преди 5 години

Енгелс ти не знам къде си израстнал че да пропуснеш всеобхватните културни влияния на науката. Последните век си беше маркиран от германо-английска арогантност, отричане на човешките възможности пред научните и слагане на математиката на болен пиедесетал. Научната сфера загуби авторитет след няколко ключови разкрития като например манипулираните трудове относно вредноста на захарта от 60-те. Повечето научни статии не са проверени от никой, и стават вериги от грешна информация през десетилетият

10

Енгелс

преди 5 години

До Дон Карнаж 2000"... науката, която доскоро налагаше, че е все-знаеще и все-можеща"Науката никога не е налагала, че е всезнаеща! Напротив, твърди се че науката е още съвсем млада и тепърва предстои да се развива и открива все нови и нови неща за природата. Познанието е неограничено. Ако науката знаеше всичко, то тогава трябва да се затворят научно-изследователските центрове и да се разпусне персонала, щом няма какво повече да се изучава!

9

Дон Карнаж 2000

преди 5 години

Иначе учените наистина за загубени в днешно време ми се струва. Като слепи плъхове в самоизработения лабиринт на логиката и ограниченията на възприята които науката налага. Естествено че сметката не излиза. Всъщност на някакво интуитивно ниво много от тях наричат нещата с правилните им имена, и до няколко десетилетия реалноста ще избие и в сферата на науката, която доскоро налагаше, че е все-знаеще и все-можеща, но се оказа корумпирана и ограничена като всичко арогантно що се шири.

8

До 8

преди 5 години

Абе човека може да е написал глупост/въпреки, че тази глупост е истина/, но поне е сложил запетайки в текста, който е написал!?! А ти, дето се хвалиш за НЕпримитив не знаеш къде се слагат запетайки! муахахахахха

7

кака Радка

преди 5 години

Хората няма ко да ядът, тия дупки, мупки, намсиквоси ще ми правят.

6

Анонимен

преди 5 години

Човек се ражда от дупка , бори се за дупка и умира в дупка ...Човек който живее като примитивни, не се интересува от нови неща и ограничава своя мироглед пише само глупост и подобните нему се радват на написаното!

5

Бай Ой

преди 5 години

Материята не пътува в бъдещето, а просто времето по-бавно лети в черните дупки и при излизане от тях вече е дошло бъдещето.

4

Гледна точка

преди 5 години

Тази теория най-лесно се обяснява със закона за гравитацията на Нютон. Според него, силата на притегляне се променя според разстоянието между два обектаТрябва да добавим, че гравитация (силата на притегляне) не зависи само от разтоянието между два обекта, а и от тяхната МАСА. Ако един човек подскочи с еднаква сила на Земята и Луната, то той ще отскочи много повече на Луната отколкото на Земята, защото ако масата на Земята е няколко пъти по-голяма от тази на Луната.

3

Анонимен

преди 5 години

Човек се ражда от дупка , бори се за дупка и умира в дупка ...

2

Анонимен

преди 5 години

Вселената на черното бяло казва.

1

Мюмюн

преди 5 години

Бате дай 10 стинки ва