76

Анонимен

преди 5 години

Кака Лили играе театър, нищо й няма, но ходи с патерици........по време на европредседателството беше здрава и скачаше като младо зайче....сега болна с патерици, тая кака става за Болшой театър!!

75

Анонимен

преди 5 години

Безсрамни крадци !

74

Рррр

преди 5 години

Чоко номер две. Онзи Арабаджиев и той Чоко номер 3. Останаха и Баневи да се обявят болни и те и пуснати. Чоковци номер 4 , 5 а Бойко е Чоко Боко номер 6. 6 е числото на дявола Сатаната. Бойко е антихрист. Много хоъ нея да празнуват Коледа и Нова година. Аз тези празници много ги мразя защото знам колко хора умират от глад и тъжност докато другите са се събрали на маса и се веселят. Помагайте бе. Аз бих помогнал на някой. Поне тез празници имат значение като имащите помагат на нямащите.

73

Отговор

преди 5 години

До 73 Подхлъзнала се е по европредседателството.

72

Анонимен

преди 5 години

Кака Лили защо е с патерици??

71

Уууу!

преди 5 години

Лелее,ама тая по-зле от Ценко бе?!Добре,че не е в ареста...

70

В най-бедната страна

преди 5 години

Най-скъпото европредседателство. Коментарът е излишен.

69

Анускоп

преди 5 години

,,Министерството на Българското Европредседателство'' ,само как звучи , А ? Министерството по разпределянето на субсидиите.Павлова от както е завършила работи единствено с разпределяне на финанси от ФАР,САПАРД и всички останали фондации които плащаха временно на отраслите докато течеше приватизацията и рзбиването,когато някой отрасъл биваше ликвидиран напълно,спираха и събсидиите на Павлова,и се насочваха към към друга цел за унищожаване.Образование,селско стопанство,армия,машиностроене..всичко

68

Анонимен

преди 5 години

Как може да бият жена, УЖАС!

67

Анонимен

преди 5 години

Похарчени 144 милиона и се хвалят , тия вече не се и крият като крадът

66

Анонимен

преди 5 години

Достойна дъщеря на (цк на кпсс герб)

65

БАБА КУНА

преди 5 години

РЕАЛНО ЗА НАРОДА И ДЪРЖАВАТА РЕЗУЛТАТА ОТ ТОВА ПРЕХВАЛЕНО ЕВРОПРЕДСЕДАТЕЛСТВО Е ЕДНО НИЩО! ПОЧТИ НА ВЯТЪРА БЯХА ПОХАРЧЕНИ ЕДНИ МИЛИОНИ, НАЙ-ВЕРОЯТНО ПОНЕ ОЩЕ ТОЛКОВА БЯХА ОТКРАДНАТИ И НАПЪЛНИХА ГУШИТЕ НА КРАДЛИВИТЕ ГЕРБАДЖИЙСКИ ФИРМИ. СКОРО ЩЕ СЕ УВЕРИМ, ЧЕ ПРИКАЗКИТЕ ЗА ЗАПАДНИТЕ БАЛКАНИ СА САМО ЕДИН НАДУТ БАЛОН. ВСИЧКО ТОВА Е РЕЗУЛТАТ НА НАЙ-НЕКАДЪРНОТО УПРАВЛЕНИЕ В ИСТОРИЯТА НА СТРАНАТА !!!

64

ISTINATA

преди 5 години

Истината е следната - Арабаджиеви бяха касичката на Кражбата с Павлова , сега Павлова ги гони да и върнат парите и се прави на Чоко Чоков - за критиците - Хотел Маринела взе Субсидии за Евронезнамкакво председателство в размер на 50 милиона евро , бяха намерени само 5 милиона евро в хотела .Ама Цацаров защо Дреме ?

63

Константин

преди 5 години

До Б. Б.Но кой и по какъв начин ще потърси отговорност на бб за създаденото министерство и похачените средства, които, както се вижда нямаше нужда да бъдат похарчени. Прокуратурата е на бойко. Кой/кои ще им потърсят отговорност, също така народът спинка зимен сън.

62

Константин

преди 5 години

Някой казват , защо в България се направи министерство, а в Австия не. Щот всички си мълчим и никакъв протест, дори наченка на протест няма. Ето сега от 1 януари пак ни подготвят да ни суровакат с ток и вода по 10 процента, пак всички мълчат, а не може да се сравнява Курц и Австрия, Курц е национално отговорен политик, с б.б и л.п., тъмните и алчни балкански субекти, искащи само да ядат и лапат. Но няма страшно драги съграждани, тя приподата не търпи празно, скоро няма да има от кои да взимат.

61

Б. Б.

преди 5 години

Канцлерът на Австрия Себастиян Курц пое Европредседателството от 1 юли 2018 г., но не създаде министерство,защото не е необходимо. Поради какво се похарчиха толкова много банкноти от народната хазна на България, когато се закриват болници от липса на средства, когато бедността е толкова фрапираща?!Народът на България не е длъжен да плаща излишни средства, а после да тегли кредити.

60

N B!

преди 5 години

По време на Българското Европредседателство се забави газовата директива. Доста изречения в CV-то на Лиляна Павлова звучат несериозно, защото не са истина. Не е имала образователен ценз все още, когато на 19 г. ѝ подаряват трудов договор за експерт в Министерство!? Т. е. откраднала е заплатата на качествен висшист. Не блести с изискана ерудиция.

59

N B!

преди 5 години

Още на 19 г. Л. Павлова става експерт в Министерство, въпреки че няма образователен ценз!?Криминален скандал! Винаги е имала много високи, но незаслужени изисквания относно заплатата си. Не е възможно ЕП да плаща заплата на 2 министри на Европредседателството едновременно. Не може Себастиян Курц и Лиляна Павлова да са едновременно председатели на Съвета на ЕС.

58

No!

преди 5 години

От 1 юли 2018 г. Европредседателството се пое от Себастиян Курц, който не си позволи да навътри Австрия с излишни разходи за министерство. След тази дата кой плащаше заплата на Лиляна Павлова - ЕП или българският данъкоплатец? Не е възможно де юре да има двама, дори трима министри на Европредседателството. Докога в най-бедната държава в света ще продължава комфортното и луксозно, но незаконно обезпечаване на върхушката!?Как на 19 г. без образователен ценз Л. П. стана експерт в Министерство!?

57

до 48

преди 5 години

Пак те и сега са на власт, тая кръглата на кой е внучка.