10

чарли

преди 5 години

При доброволно заявяване на донорство представяте ли си колко здрави и прави млади жени и мъже ще започнат да умират.Кой ще съхранява списъка с потенциалните донори,който са дали съгласие за донор.Предполага се че в този списък ще има,адрес,кръвна група,егн,здравен статус,навици /дали пие пуши от какво боледува и т.н./Разбирате ли какъв бизнес се отваря за "съхраняващия списъка"?

9

Анонимен

преди 5 години

Мдаа, давам си члена под наем на бългaрaци....Ето ти донорство...

8

Анонимен

преди 5 години

"Липсата на доверие в институциите и съмнението за злоупотреби" 2017 година 20 донорски ситуации, 10 от които в Мобал "Стефан Черкезов"гр. Велико Търново.

7

Сократис

преди 5 години

След ежедневното и постоянно изправяне на хората лице в лице срещу лъжата и интригантството, изобщо няма да се убедят, че донорството ще служи на почтена и хуманна кауза.За това имат вина същите тези, които в момента агитират за доброволното донорство.Загуби ли се доверието в институциите, не се връща лесно, да не кажа и никога.Хората не са страхливи, а не искат да са заложници и евентуална жертва, на този "бизнес", който може да ги направи преждевременно донори.И с право са предубедени!

6

Анонимен

преди 5 години

Донорство не е ли когато някой дава нещо. Така наречените донори май не ги питат дали си дават органите. Още повече, че имам съмнения дали една част от тях са съвсем умрели, когато им вземат органите. Като знам в какъв бизнес се превърна това с органите, имам съвсем резонни съмнения, че някои хора се превръщат в "донори" още докато са си съвсем живи и здрави.

5

са

преди 5 години

Трябва да си много *** за да ти пука какво става с тялото ти след като пукнеш!!Аз не искам да натоварвам мои близки с това решение и трябва аз да си реша,докато мога!И съм им казал,за всеки случай,че пукна ли,всичко,което става от мен,да се даде на нуждаещи се от органи!!

4

Анонимен

преди 5 години

В Германия имаше случаи в които умишлено умъртвяваха пациенти, само за да им вземат органите....а, сега си представете какво е в България с тези наши "доктори"

3

Анонимен

преди 5 години

Какво плаши българинътБългаринът не плаши нищо, а видиш ли българинА го плашат много неща.

2

Анонимен

преди 5 години

Мен ме плашат бандитските ни лекари. Например, ако напиша, че си дарявам органите при смърт, като нищо ще ме уморят умишлено за да си въртят бизнеса с моите органи.

1

Анонимен

преди 5 години

A DONORSTVOTO ZAPLASHTA LI SE?KOLKO STRUVA EDIN BABREK,EDIN CEREN DROB,SARZE.......