33

Българин

преди 5 години

Помпоеиооо ние мисля, че бяхме суверен май все още ааа???!!! Ресурсите ни крадете, скъп ток ни продавате, освен и долните *** да ни вземете за тее прескъпи псевдо самолети???!!!Тия муриканците ако се махнат от света или политиката, всички народи ще живеят в мир и разбирателство!!!

32

Врачанин

преди 5 години

До İstanbuliya 35 Абе на тебе разбира ли ти някой

31

само самолети ли ?

преди 5 години

Тръп не знае ,че ако малко скръцне и пейтриът ще поискаме -20 батареи поне , и танковете ни са малко стари нямаме и хеликоптери--апачите не са лоши ,не е лошо да вземем 50--100 машини ,че руснаците имат бая танкове ... е малко няма да ядеме ,ама то и това да сме по-фини си е полезно,д-р Емилова само ще го закъса ...Има..има ще дадем и още, малко само да понапънат ние ще поотпуснеме...

30

Анонимен

преди 5 години

До Ф.С.В.(тренажор за млади пилоти са БИЛИ)-чакай сега - до колкото знам , тепърва ще ги произвеждат... или бъркам?

29

Българин

преди 5 години

Това е директно вмешателство в избора ни.

28

Обикновен гражданин

преди 5 години

В никакъв случай ф 16! Това са "данайски" плодове!По добре БЕЗ авиация отколкото с американска!!!И без това вече армията и за *** за зеле не струва, разумна балансирана, икономически обвързана политика е това, което може да ни защитава като територия, защото държава вече няма!

27

Анонимен

преди 5 години

Помпею може само да върви ПМ.

26

Ф.С.В.

преди 5 години

Ако САЩ ни ги подарят тези Ф16 -те пак ще са на печалба- защото самолетите са много стари (тренажор за млади пилоти са БИЛИ) И ПОДРЪЖКАТА ИМ ЗА НЯКОЛКО ГОДИНИ ЩЕ Е НАД МИЛИАРД даже ДВА !! Ама те САЩ са алчни -подаръци не правят - Пък и нашият военнен министър не иска-- той иска пари под масата - че да има за СТО години напред- голямо шкембе !!

25

Баян

преди 5 години

А загубите, който е понесла България заради бомбардировките на САЩ възлизат на милиарди, а да не говорим и колко българи са убили.

24

Анонимен

преди 5 години

Ф-16 Блок70 е най-модерния самолет в света от 4-то поколение с авионика последно поколение взаимствана от Ф35. На Балканите ще сме първата държава с такъв самолет. Турция е участник в проекта Ф35 и като такава получи 2 броя Ф35 за учебни цели но останалите 40 броя са под въпрос за сега заради търканията между САЩ и Турция в Сирия.

23

Анонимен

преди 5 години

Да другари, той Запада много го е закъсал знам знам, от 100 години са на умирачка. Странно защо тогава руснаците бегат там. Честити ни Ф-16-ки, ще подобрят значително военните ни възможности. Стига пилотите ни са се мъчили и рискували живота си с руски тaралясници.

22

Анонимен

преди 5 години

"От думите му става ясно още, че в последните 25 години САЩ са отпуснали на България повече от 200 милиона долара помощ в областта на сигурността за повишаване на професионалното ниво на нейните сили и съвместимостта им в рамките на НАТО."Хубаво е да се напише за какво потънаха парите. :)) Купиха нашите техника или за комисионни ги счетоха? :)))Реторичен въпрос, разбира се. То е пределно ясно, че някой се е облажил с тия пари, каквото и да са направили с тях, дето да го пишат за "полезно".

21

Ф.С.В.

преди 5 години

Богатият иска да продаде няколко тона скраб за няколко милиарда - за да стане още по богат а БЕДНИЯТ ПО БЕДЕН !!

20

Анонимен

преди 5 години

До Друг 20много я закъсали щом зора им са 8 самолета да продадат!--не са ли 16?

19

Хаш

преди 5 години

И да е Руско и да е Американско все едно. На нас не ни трябва нито едното.

18

Анонимен

преди 5 години

Ако можеше ТТХ-данните на F-16V и икономичността и непретенциозността към поддръжка, експлоатация и писти на Грипена - щеше да е идеалният вариант.Ясно е обаче, че ще се вземат Ф-ките поради това, че БГ винаги е била наведена ту в едната, ту в другата посока, но никога не е била изправена, без да гледа в страни. Ето тази липса на независимост, собствен облик, собствен вектор на развитие, през всичките 140 години ме кара никога да не гласувам на избори....

17

Друг

преди 5 години

Бре ССЩ много я закъсали щом зора им са 8 самолета да продадат!! Че на тях по толкова им падат на месец!! Все едно автогигант да натиска да продаде някому коли!! Стават ясни всички чакащи комисион от наша и тяхна страна!! Нашите ги знаем..бб цц..!!и кой ше плашим или от кой вардим с ОСЕМ..самолета?те не могат да завият в нашето въздушно пространство!!.

16

Анонимен

преди 5 години

Ф16 е най-доброто с което може да се сдобие България. Турция и Гърция също са с Ф-16-ки, какъв е проблема? Ааа, проблема е че не купуваме руско. Е няма как да си в НАТО и да купуваме руско за ваше нещастие рублофили ;)

15

Те така...

преди 5 години

...си вървят нещата, ше си завъртим ду*пето на кадето ни кажат! Ние от Ганьов Дол тоя пирует си го можем перфектно!

14

Анонимен

преди 5 години

До баба мараБабке, ти не разбра ли че ние ще сваляме руснашките самальоти заедно със султана? Отпуши си ушите и си сложи пенджурите с московията вече е свършено.