51

Бай Петко

преди 5 години

Те всички ceдерасти вярват или по точно се правят че вярват

50

Vive la France

преди 5 години

Тръмп е надут пyяк и няма да свърши добре.

49

Скептик

преди 5 години

Очевидно Целите на Тръмп са били да ликвидира последствията от авантюрата на Хилари. Според неговите цели войната е спечелена. Какво мисли Хилъри е без значение. Тя и без това никога няма да се върне.

48

?!?

преди 5 години

Спечелите срещу ИДИЛ колкото намерихте химически оръжия в Ирак.

47

ПЕНКО

преди 5 години

| -ВО :" ТУРСКИЯ БАШИБУЗУК" ЩЕ АТАКУВА КЮРДИТЕ !!! ||-РО: " ТБ" НЕ МОЖЕ ДОКАТО АМЕРИКАНЦИТЕ СА В ЗОНАТА!!! |||-ТО : ТУРЦИЯ "ТРЯБВА" ДА КУПУВА ОРЪЖИЕ ОТ САЩ , А НЕ ОТ РУСИЯ!!! |V-ТО: САЩ-" ЗА.ЕБ..ВАМЕ КЮРДИТЕ -ВЕЧЕ НЕ СА НИ НУЖНИ"!!!V-ТО: РУСИЯ НЕ МОЖЕ ДА ЗАЩИТИ КЮРДИТЕ ЗАРАДИ "ТУРСКИ ПОТОК" !!! V|-ТО : МЯСТОТО Е СВОБОДНО ЗА ИРАН И КИТАЙ ---ПРОСТО ДАЙТЕ НА КЮРДИТЕ ТЕЖКО РАКЕТНО ВЪОРЪЖЕНИЕ !!!ТУРСКИТЕ САМОЛЕТИ СА ОТ ИНДЖИРЛИК -КЮРДСКИ РЕГИОН !!!

46

Зоро

преди 5 години

БРАВО, дано това се случи по скоро а те сирийците сами ще се оправят.

45

Хм

преди 5 години

Какво всъщност става?Войната за завладяване на Сирия се провали до голяма степен още при Обама-Асад и Русия държат над 50% от страната,вкл. важното средиземноморско крайбрежие.От друга страна САЩ държат най-богатите находища на нефт там и очевидно няма да ги отстъпят.И какво остава-да предадат кюрдите по границата с Турция на Ердоган.Така ще подобрят отношенията с Турция на ниска цена,а и ще прецакат Русия.Добра сделка,напълно в стила на Тръмп.А ИД-като им спрат парите от С.Арабия и ще се спихна

44

Анонимен

преди 5 години

До 46Ти си с отклонения !Има едина приказка : Куче което лае не хапе !Е ти си пример !Ако искаш да колиш руснаци отивай в Укроленд !Там ще ти направят италианска вратовръзка !Нали знаеш как става, все пак си коляч или резач !Най вероятно си шма Т ка !

43

Бич Божи

преди 5 години

Чист ПР ход преди Коледа. Иска да бъде запомнен и преизбран като този, който върна американските синове обратно. Не, че имат работа в Сирия, но това е друга тема

42

Анонимен

преди 5 години

Някои забравят кога се намеси Русия и какво направи там !Когато ги помоли Асад руснаците, краварите бяха там от две години с тяхната коалиция, която убиваше Сирийската армия и помагаше на терористите да сменят режима !!!!!! Америка загуби войната в Сирия !Сега бегом че пак ще има пленени кравари !В Българските (независими) медии няма как да се прочете !

41

Ким Чен Ун

преди 5 години

До Анонимен Я питай сирийските партизани кой се изпариха и помен не остана от тях в сирийската пустиня .18 хиляди парчета от САЩ Англия Франция и Германия скоропостижно си заминаха в оловни ковчези по направление към мрака .

40

Анонимен

преди 5 години

Разрушенията в Сирия бяха факт много преди САЩ да се намесят и са причинени от тежки оръжия и авиация. А такива имаше само правителствената стмия на Асад, въоръжавана от Питин.

39

Сата НАТО

преди 5 години

В САЩ като се каже армията, се има предвид сухопътната армия. Командоси, Блекуотър и Еър Форс са други бири. Така че без надзор територията няма да оставят. Пък и ако ИД се въздигне и почне да коли руснаците, аз съм ЗА.

38

Ким Чен Ун

преди 5 години

До Анонимен Ооо те САЩ така помага че след всичко е в разруха .Знаем ги ние тези мантри за помощ от миризливите кравари.

37

Анонимен

преди 5 години

Така и така е започнал, най-добре да продължи с изтеглянето отвсякъде,за един по-добър свят.

36

Анонимен

преди 5 години

А какво са правили без покана и разрешение САЩ в Сирия?!САЩ не са ходили в Сирия.САЩ ходиха в ИД. С разрешение на ООН.

35

Анонимен

преди 5 години

2-3-*** мога да ошамаря с лявата ръка и с вързани очи.Така както си седиш зад клавиатурата ли? Хахаха

34

Osman до Странджата

преди 5 години

Странджа, не мислиш ли, че не е време за див американизъм? Каква жертва и кой е омаломощен - Русия ли, Турция ли? Цялата сирийска драма показа едно - Светът не е еднополюсен вече. САЩ (и Турция) искаха отдавна Асад да е история, но Русия не беше ок и го опази. Отделно Щатите не постигнаха нищо. С ИДИЛ се биха кюрдите и Путин. САЩ се опитаха да подпомогнат кюрдска автономия, която да им е сателит, но се провалиха. А това, че руската и турската армия са омаломощени е смешно. Това са тренировки.

33

Анонимен

преди 5 години

Дано конфликта да се разрастне и да премине в трета световна война. И без това зелените хартийки са подсигурени не с злато, а с арабски петро долари, и могат лесно да бъдат премахнати, ако се премине на друга разплащателна система.

32

Гост+

преди 5 години

Тръмп, когато се бореше за Президент попита: " А ние защо поддържаме тези......." За пореден път излиза, че държи на думата си!