10

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Англия не е Франция"Така е. Без Франция нямаше да има Англия. Англичаните в продължение на векове са били периферна и бедна провинция. Французите ги завладяват и цивилизоват, дават им култура. 60% от думите в английския са френски. Франция има по-силна армия, по-голяма територия, по-голяма икономика, по-големи заплати, по-добро здравеопазване, повече отпуски, по-добра инфраструктура, по-красива страна, език и култура. Периферна Англия никога няма да може да бъде Велика Франция.

9

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНапапурчиха се от ЕС като видяха че Англия не се подава на заплахи от Брюксел! Нека това им е за урок - Англия рулс!

8

Dedo

преди 5 години

Т-панари са тия от ек. Не е важно те да са добре, важно е на ония да им е зле.... Кво ви пречи да се договорите за бизнеса бе шмалоумници. *** не, нема прайм бизнес с вас щото не давате да ви командваме. Аре у киреча тоя смахнат съюз.....

7

ВЪПРОС

преди 5 години

Защо ЕС се прави на ущипана невеста .Ще им дам много лесен начин за развода - прилагат се същите условия като към Държава извън ЕС ТОЧКА

6

Присмехулник

преди 5 години

ес очаква проблеми, които сам създава. аз очаквам ес да свърши поне, като ссср. но това би било върха на оптимизма, който винаги е граничил с глупостта на незнанието! .ес във вида на асоциалните си водачи, платени добре от "филантропите" просто няма бъдеще! човек няма нужда от кристално кълбо, или да бъде оракул за да познае, че шуробаджанашкият съюз виси само на бонусите и високите заплати!

5

Факт!

преди 5 години

Какво беше Франция?Географска област в Немската империя ли?

4

Анонимен

преди 5 години

Англия не е Франция! Те са велика страна с глобално влияние!

3

Присмехулник

преди 5 години

"Предлага се от 1 януари Великобритания да бъде извадена от схемата за безплатно разпределение на квоти за въглеродни емисии, от която се възползват еврочленките." нямате си представа каква далавера за концерните и "невидимата ръка на "свободния" пазар"" е това "разпределение" на въглеродните емисии. азнямам никакво съмнение, че пустинята сахара е възникнала от хвърлянето на песък в очите на хората относно "контрола" над тези емисии!

2

Анонимен

преди 5 години

Великобритания бяга от Европейския съюз, както Русия избяга от Съветския съюз.

1

Анонимен

преди 5 години

Много- здраве, за- семейство , Бъки ..От, ордена на свободата ..