14

Анонимен

преди 5 години

Истинските политици подават оставки, при първия гаф, а нашият не може да избере измежду многото гафове (и престъпления), кое е най-подходящо! И народът така - мисли, мисли и пак най-калпавото избира, че можело да сгреши и да избере още по-калпаво!

13

Гoшу

преди 5 години

"Президентът на САЩ Доналд Тръмп, по време на посещението си във Великобритания, посъветва европейците: "По-добре внимавайте за себе си. Миграцията променя културата и средата за сигурност. Не вярвам, че това е добре за Европа и за нашата страна."---А този само като го гледам на снимката, каква му е мазна мутрата и си личи, че е гей и веднага ми става ясно, че ще подкрепя миграцията с всички сили, до степен, че чак оставка да подаде, ако спрат милите бежанциЕй, този едно умно нещо да каже.

12

Анонимен

преди 5 години

Путин също подписа пакта факт вата .Значи е и негов ред

11

Факт!

преди 5 години

Нормално това е една измислена държава.Чехите и словаците се оказаха умни и се разделиха мирно тия кво искат вижда се че са някаква измислена държава.

10

Анонимен

преди 5 години

И другите са национални предатели!Тиквата да не е родолюбец?

9

Анонимен

преди 5 години

Всички лидери подписали пакта за миграция ще бъдат свалени от власт. Меркел си отива, последни напъни. Макарон скоро на гилотината. Ето тоя белгийски мишок яде дървото и тн и тн. Пакта за миграция е предателство към собствения ти народ.

8

асад

преди 5 години

До месараСкоро, съвсем скоро ...

7

cky2kbg

преди 5 години

Нищо, че 99% от мигрантите са мюsли Глобалния пакт за миграцията на ООН е писан и измислен от евреи.

6

Шоп

преди 5 години

Ей, първи, какви оставки бленуваш. Нашият премиер го презря тоя пакт по съвет на националистите патриоти и всичко ни е 6 с миграцията. Да му мисли тоя либерал, белгиеца. Ние сме си ок. Само не разбирам защо в Пловдив ще ядат прасета а в София - павета. Е, това ако може Борисов да обясни

5

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 1/5И като го маанем Боку, да изберем тебе, а? *** - плеймейтка на финансите, Гадев - министър на боди-билдинга, Каско Армейков - на военното разузнаване, че и "агнешките главички" блеят отдавна; кадри бол, не е като да нямаш избор. Действай, времето не е твое!

4

Соцкрал

преди 5 години

Много смело поведение на Мишел по кризата, която му извъртяха националистите. Наложи позицията за миграцията, бързо намери нови министри и стабилизира кабинета. За съжаление все ще се намери някой социалист да предаде четата, да открадне парите и да развали работата. Дано кралят да измисли изход и да не се окаже соцкрал

3

Американофил

преди 5 години

Всеки който е против глобалисткия ЕС, да последва примера на Англия и да НАПУСНЕ. ЕС иска да унищожи народите на Европа! Пакта за миграцията е нагледен пример! ЕС е вреден за Европа, за САЩ, за Китай, за Русия, за всички! Вреден и непотребен и неблагодарен и недемократичен и болшевишки!

2

Анонимен

преди 5 години

Белгийците са големи сюрреалисти - ще ми управлява с ежемесечни бюджети държава. Хахаха

1

месара

преди 5 години

А Боку кога???