34

Николай

преди 5 години

Банско е прекрасен ски курорт, но не и за мръсните пари с неясен произход, и офшорки с парашутисти !!!

33

Активист на БКП

преди 5 години

И като се е срещал с трима министри ,те защо не са осведомили обществото ???

32

Рембо

преди 5 години

Планината ражда герои, полето ражда ... тикви! Разбра ли Бойко!

31

Ганчо

преди 5 години

В скоро време ще разберем, че и България е купена от някой и ние още не знаем. Тези от Банско да им отрежат главите за продажбата на българска земя и в продължение на години се правят на ***. Егати държавата. Къде е била комисията за контрол на финанси за да извърши контрола и кой е дал разрешение. Ще се установи, е май някой от правителството е знаел но е забравил заради подаръка от апартамент в Банско. ЕГАТИ ДЪРЖАВАТА. ВЗИМАТ ТИ КУРОРТИТЕ И НИКОЙ НЕ ЗНАЕ. НЯМА ЛИ КОЙ ДА ИМ РЕЗНЕ ТИКВИТЕ.

30

БС

преди 5 години

Проблема, който аз виждам в Банско е, че трябва да се вземат Австрийски фирми (има още 3-4 държави) да построят и да направят дизайн за лифтовете, иначе ще стане по-лошо и от Българските магистрали. 100% съм убеден в това

29

Анонимен

преди 5 години

Аман от друсани и пияници!

28

Анонимен

преди 5 години

Между опинци и ски обувки има разлика,между гега и щеки също,така и ямурлук и ски екип!!! Разликата е голяма! Едното е начина ви на живот,другото е спорт!

27

Анонимен

преди 5 години

Освен местните ***, има ли нещо ние българите да стопанисване в Нългария?

26

баси

преди 5 години

и премиера дето ни се води. преди няма и година твърдеше, че цеко минев бил добър стопанин и мн добре се справял с юлен и банско, сега говори същото за скиорчето-тарикат, което от две години било собственик на същите тия юлени. та кога казва истината търчи-лъжито. май тя никога не влиза в неговия речник, а.

25

Анонимен

преди 5 години

Селските тарикати пак в ефир!

24

лятото на язовира..

преди 5 години

Аз пък разбирам от ходене по язовири с малка палатка ,чергило 2 на 3 метра за сянка 3 пръчки за някаква рибка и малка гумена без-моторна лодка и една полу -празна хладилна чанта и ва уверявам ,че не след дълго време и там няма да мога да ходя от жиралдерита -летен вариант !

23

Анонимен

преди 5 години

То па точно Нане и Вуте треба да знаят всичко!

22

Бръм

преди 5 години

А дали той знае че стопаниска и какво стопанисва е друг въпрос ххи

21

Анонимен

преди 5 години

Какво ви бърка кой яде баницата,кой кара хубави коли и кой си има хубави жени? Ега ти специалистите, одумвачите и познавачите! Изядоха ви закуската,няма що!

20

Калоян

преди 5 години

Що пък трябва да казва. Колко собственици се крият. Ето сега се знае, да видим какво ще направи. Няма да му е лесно с отпора на кресливите зелени активисти.

19

Гашо

преди 5 години

Много добър финт от Страна на Цеко минев. Е бръкнал се е с 500 000 евра за хонорар на жирарделито и сега си мислят че ще им мине номера. То така Роберто баджо ще купи чез, А Силвестър Сталоун е собственик на жипи груп. Националната лотария е на Бриджит бърдо, а Витоша ски е на Алберто Томба

18

всеки иде влачи ,тег

преди 5 години

На човека кинтите му са стигнали до тука с още някой лев и име ,ако успее да направи влековете и пистите двойно повече ще го шитне всичкото това тройно без да му пука новия купувач кой е и от къде е ... и после вече с новата пара може да се установи трайно в Австрия или в щатите ,където му е густо .....а ако не са зелените и камък връз камък по чукарите няма да оставят и на всяка пътека ще има бариера с касичка , и на всяко язовирче --вече даже почват ,българисна носа да си покаже и става донор.

17

Ум

преди 5 години

Пак ви лъжат хора, но нали сте свикнали да вярвате. Елате ми се обадете когато БГ вземе зимния бизнес на Австрия, може на кукуво лято но важното е да се говори и овцете да вярват.

16

Явор

преди 5 години

Дай Боже повече такива имена като Жирардели да искат да инвестират у нас! Това показва, че тук нещата могат да се случат, че има потенциал.

15

Анонимен

преди 5 години

Не ги мислете Банскалии. Преди 20г. бяха една шепа хора и се знаеха всички по име. А и не се славеха с много добро име. А вече явно са си продали душата на дявола и не им пука за нищо освен за ПАРИ - биха изкоренили и унищожили всичко, ако има далавера!А Жирардели, къде се набутал да си има работа с тах - направо жал ми е за човека!