54

opt_news

преди 5 години

"Скиорът заяви и че втори лифт трябвало да има, за да не висят клиентите по 2 часа на опашка." Подкрепям с две ръце Жирардели, втори лифт трябва да има.

53

Вуте

преди 5 години

Боже, боже, тези за *** ли ни имат? Има ли някой в България, който да вярва, че Жирардели е "СОБСТВЕНИК". Както казват на село"той не е чак толкова "ВЪЗМОЖЕН" /заможен/, че да е собственик на това?

52

Анонимен

преди 5 години

Пълен цирк.

51

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 42 Образно казано: Страстно целуване на предници е това изказване. Не нзаех, че има хора дето го правят в интернет.

50

Анонимен

преди 5 години

"Не съм го казал още тогава, защото никой не ме е питал"Смях!... То гараж да си купиш цялата държава го знае. и го декларираш и данък му плащаш... той полвин планина, ама никой не знае. Колко ли милиона е прибрал за да прави този цирк?

49

?!

преди 5 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

48

Скептик

преди 5 години

Хоп, едно зайче излезе от храста....

47

Анонимен

преди 5 години

В Ютюб 1. Platz in Borovets, Bulgarien (1984) - Marc Girardelli

46

Анонимен

преди 5 години

Да излеят няколко хиляди тона цимент, да изсекат горите, да направят 30 писти с 50 лифта и да забият няколко нарисувани картончета с дървета.КрасУтЪ!!!!

45

По пързалката

преди 5 години

Е на това се казва да изпързаляш Зелените. Цеко излезе по голям скиор от Жирардели.

44

ПроСоТо

преди 5 години

До АнонименКонституция на Р. България:-"Чл. 18. (1) Подземните богатства, крайбрежната плажна ивица, републиканските пътища, както и водите, горите и парковете с национално значение, природните и археологическите резервати, определени със закон, са изключителна държавна собственост.?!?!?!?!

43

ПроСоТо

преди 5 години

"Фирмата купил от "един фонд", чието име нямал право да оповестява, защото подписал декларация за конфиденциалност"..Е ашколсун!!!!!ЯВНО "НЯМА НИЩО ЗА КРИЕНЕ",свързано с тоя "фонд"....Просто са срамежливи от "фонда"...

42

Анонимен

преди 5 години

В Австрия никаква екология..... и в България никаква корупция.

41

Анонимен

преди 5 години

До 40 "Юлен" е частно дружество и не е длъжно да дава обяснения, или да иска разрешения от държавата ,и на *** и Пульо да обяснявя ,как ще развива бизнеса си ,и на кой ще го продава.

40

Анонимен

преди 5 години

Ами аз предлагам сега г-н Жирардели да бъде така добър да докаже произхода на парите с които е купил Юлен. Защото тази сделка се е случила в България, предполагам (и в някоя офшорка, но тогава пък съвсем трябва да ги доказва), и ние имаме право да знаем дали паричките са законни и дали изобщо са негови и дали изобщо е собственик и т.н.

39

татул

преди 5 години

Кой изтърва тази информация.То беборба на зелени ,то Симеонов нипродъни с епилепсии цяло лято и не-разбрах кой какво иска.Писти ,гори,дори от Банкя имаше солфежи и сегахоп Фигаро(Жирардели).Утре някой щекупи държавата.Алооо ,има ли пилотв самолета.

38

Анонимен

преди 5 години

Алберто Томба е бил зает за друга реклама.

37

Анонимен

преди 5 години

скиорина има само представителни функции подставено лице.

36

Анонимен

преди 5 години

Банско е исконна териториjа на Македониjа и еден ден ке си доjде при маjката. Бугарските фашистачки окупанти, ке си одат во Татарстан!

35

Така и не разбрах,

преди 5 години

защо сутринта водещата не си направи устата да попита к'во ста'а с Алеко и дали ще си остане в небитието, заради Банско. Щото и по-странни сценарии на "ама никой не ме е питал" сме гледали.А и след като Жирардели неколкократно спомена как строи из резерватите на Австрия, редно беше да си направи устата за по-обстойно разяснение на процеса. Защото у нас драмата не е във 2-ия лифт и още някоя писта, а в начина им на изграждане, където по стар нашенски обичай ще заминат сума ти декари вековна гора