13

Мейстър Емон

преди 5 години

Страшно е колко много хора се свързват на това за бившия или подобни. Един човек или е с теб или е с всеки. Няма средно положение, колкото и да се опитват да ни убеждават в противното. Средното положение води до семейни драми и някои болни хора стигат до крайности. А да се разболее всеки може и ще сте изненадате колко много са всъщност нездравите в България.

12

Анонимен

преди 5 години

А той,как ще се чувства,ако приятелката му подържа приятелски отношения с бившия?????Я да видим какво мислите!!!

11

ДНЕСУТРЕ

преди 5 години

ТАКОВА ЖИВОТНО У БГ НЕМА.ЩОМ СМЕ СЕ СКАРАЛИ -ЗАДНА СКОРОСТ НЯМА САМО НАПРЕД . В ПО ЦИВИЛИЗОВАНИ ОБЩЕСТВА МОЖЕ И ДА ГО ИМА ТОВА ... НО ТУК Е БАЙ - Г АНЬО.

10

Анонимен

преди 5 години

Казвате му че и вие се имате с бившия си , който е станал гей и иска да направите 4-ка, защото новият ви приятел му се струва голям сладур , с тези обръснати крака .

9

Анонимен

преди 5 години

Веднага се навивате на тройка и започвате да го пускате да влиза и в задния вход. Иначе бившата ви го отмъква!!!

8

Анонимен

преди 5 години

До КикоОтговор: Кафявото по гащите е заплаха, ако я възприемате по този начин. Независимо от начина, по който очертавате ситуацията в мислите си, трябва да приемете, че кафявото не е заплаха. Ще ви отнеме малко време, за да свикнете с него.

7

мдаа

преди 5 години

До АнонименАко срещнеш такъв човек е най-добре да го зарежеш и да си спестиш всичките проблеми и лъжи.

6

Анонимен

преди 5 години

До мдааНещата са сложни.Може да не ляга по принцип ама да ходи по срещи купони уж сбирки на класа и тн.Пийнат две питиета завъртят им се главите и хоп в хотела или в тях.После драми "ама аз не исках,не знам кво ни стана,така се получи.." Отиде любовта в тоалетната или канала на банята.. А ултиматумът е въпрос с два абсолютно различни отговора и решения.Или правиш това,или правиш онова.Такива тъпотии"той ми е само приятел и затва ще спя в тях" И после детето що не прилича на тебе,нали?

5

мдаа

преди 5 години

До АнонименТия неща с ултиматуми не се решават. Ако той/тя си ляга с половината квартал няма да спре заради вас.

4

Анонимен

преди 5 години

Въобще не се занимавайте защото това означава,че ппдържа връзка с няколко момичета.А до каква степен се простира приятелството?Само си говорят,само излизат заедно на кафе,на бар,само се целуват чат пат си пускат по някоя ръка?Или и понякога нощуват заедно в едно легло голички *** не правят секс...ха ха.И тъй като едва ли имате намерение да водите разследване направете ултиматум.Или приключва цуни-гуни с половината квартал или приключвате с него.Така де.Самоуважение трябва да има човек.Поне малко.

3

115

преди 5 години

Болно общество.

2

месара

преди 5 години

Станете му и вие бивша, така ще сте приятели.

1

Минко 53 г. ерген

преди 5 години

Тройка.