Снимка: istock

Всяка нова любовна връзка започва по различен начин. В някои бившата половинка все още я има, но като приятел на партньора ни.

Новина, която трудно се приема, мисъл, която трудно се преглъща. Какво трябва да знаете, ако той поддържа приятелски взаимоотношение с бившата си?

Тя е само заплаха, ако я възприемате по този начин

Независимо от начина, по който очертавате ситуацията в мислите си, ако непрекъснато си казвате, че той ще ви остави заради нея, въпреки че има нулеви знаци, които да ви накарат да мислите така, то връзката за вас ще се превърне в агония.

Но ако се опитате да я приемете просто като друг приятел, с когото партньорът ви има взаимоотношения, това ще ви накара да се чувствате много по-малко стресирани.

Ще ви отнеме малко време, за да свикнете с нея

Няма да ви бъде лесно да свикнете с мисълта, че той поддържа приятелски взаимоотношения с бившата си. Ето защо, когато той ви разказва неща от миналото им, слушайте тези истории, опознайте я чрез тях. Колкото повече знаете за нея, толкова по-малко тя ще изглежда като заплаха за любовта ви. Колкото повече доверие има във връзката ви, толкова по-лесно ще бъде да я приемете като познат, приятел.

В началото снимките от миналото с нея, коментарите ѝ в социалните мрежи ще бъдат повод за разговори с партньора и то невинаги с приятен тон. 

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase