Ако изядеш всичко от горепосочените храни, ще си имаш доста по сериозни проблеми от махмурлука.А иначе, не пийте ментаци.
Стига с тия зелеви чорби и айряни.Единствената сигурна рецепта е измислена преди стотици,да не кажа и хиляди години.И действа беЗотказно...,,Две спанета,и две сранета'' и си като нов,всичко друго е както казува Бая ти ***, ,,Бош Лаф''.А честита Коледа на всички,и помнете рецептата,ако трябва си я запишете,за да не я забравите.Ай наздраве.
Хаха, да определено, това е най-ценният съвет, който съм получил от професионалист в бранша-битов алкохолик, който обаче казва, за да не те цепи главата, слагаш си до леглото преди още да си почнал надпиването студена вода, преди да потънеш на дъното пиеш я и сутринта си свежа краставичка!
Независимо какво ще използвате заранта, преди да си глътнете плувката и да си легнете като талпа в леглото имайте златно правило - колкото можете прясна студена водичка. Надявам се да остана полезен на колкото се може повече хора.
Какво сте се заяли със жената. Забавна си е :) Просто исках, от чисто любопитство, да науча защо статия за махмурлука, трябва да ме препрати към АЗ-ЖЕНАТА :)
до 4 Ами изпий 1 литър от най-качественото вино в света с 100 грама печени орехи и да видиш какво е ЦЕПЕНЕ на Глава на сутринта!
Прав е гадняра. Пиите нормален скоч, даже и в големи количества, и на сабале ще сте свежи. Ако изпиете същото количество домашнярка, на сабале ще сте много зле.
Докато залагате на количеството за сметка на качеството, ще ви боли глава.Какви гадости пиете, че да ви боли после главата?
Една истина ще ви кажа. Допреди 5-6 години имах махмурлук и ме болеше главата. Сега се напивам (понякога) като талпа , но на сутринта ми няма нищо, а само ми се спи повечко. Обяснявам си го с едно- че от толкова алкохол през годините мозъкът ми така се е адаптирал към алкохола, че не му "обръща внимание" и да го боли на другия ден. Но с това пък и започнах да забравям често скорошни случки/ситуации. То не са ми останали мозъчни клетки от алкохола, к'во да ме боли главата и как няма да забравям.
Прочетох статията и се уверих, че автора нито може да пие, нито знае с какво да избие клина на другия ден просто си пише за поредния хонорар. Народа го е измислил и по-точно люта шкембе чорба с лимон или оцет и зелева чорба всичко останало е мижи да те лажем.
Михаелче, забрави шкембе чорбата!!! И най-важното - шкембето трябва да е бито поне половин час в кухата ти глава преди да се свари!!
Зелев сок, а? 8 храни, с които да облекчите махмурлука