9

Анонимен

преди 5 години

Абе кога най-сетне *** *** ще разберат, че полицейски автомобил има право да спира навсякъде. На розовата пеперудка няма да й стане нищо, ако я обиколи, най някоя да стопи някоя тлъстина.

8

Анонимен

преди 5 години

До Софиянеци аз съм софианец, но това не ме прави нещо повече от останалите българи, някои хора смятат, че месторождението ги прави нещо, а комплексара се вижда кой е!

7

виготура_вигопрасна

преди 5 години

Писал си се софЕанец, ама това не звучи никак гордо...вие сте от тези софеанци без покритие

6

Анонимен

преди 5 години

полицейските коли ги виждам единствено да нарушават закона спирайки на места, където пречат и задръстват, спират и коли на хора прибиращи се от работа, народа да не от престъпници... в същото време автобус, камион и колони от коли се опитва да се премне покрай душманите... тяхната работа също така е да помагат на движението, не да го задръстват!

5

Софиянец

преди 5 години

До СократисАбе не ги коментирай миекащите аристократи. Вчера пристигнаха с бохчите от централна гара, днес всичко им пречи. Провинциален комплекс.

4

Софиянец

преди 5 години

Я стига сте ревали бе, селяни. Сигурно заради някой друг е тази мръсотия. Който си спомня какво беше в София преди миграцията на дивите орди, нека да сподели. Нямаше я тази ***, нямаше я тази простотия по улицата, нямаше го "семейство люпи семки на пейка в парка и хвърля всичко по земята", нямаше ги задръстванията. Седанли да реват, че били препълнени кофите. Ми отидете в Суивен или Ямбооол, там е чисто и подредено, няма проблеми, няма кучета. Само вие ще сте си с останалите селяци.

3

Анонимен

преди 5 години

Господине собственик на този сайт, найсигурния начин да се провалиш като разчиташ на прости и неграмотни хора.

2

Сократис

преди 5 години

Къде ги виждате тези пешеходци, та чак се затруднявали да минат... Не прекаляват ли вече "съзнателните" граждани превърнали се в папараци и "затрогналите се"така наречени медии, публикуващи всичко, щом влиза (според тях), в графата скандално...Патрулен полицейски автомобил може да спре навсякъде при нужда и осмотрение на екипа, и не следва да дава обяснения на граждани и медии.Злепоставянето на полицията обикновено се прави от криминално проявени-вие от тях ли сте?

1

виготура_вигопрасна

преди 5 години

София е невероятна *** и депресиращ неугледн град....