29

az

преди 5 години

https://helpbook.info/signal/view/758 - Историята продължава!

28

Анонимен

преди 5 години

Тук, на снимката както гледам и виждам, е причинено страшно неудобство на пешеходците... Те, милите, вървят на блокове, по петима в редица и петдесет в дълбочина, и няма как да минат...

27

Джедай Мастър

преди 5 години

Патрулката е преследвала заподозрян, който се е втурнал да бяга през парка, което е наложило милиционерите да продължат преследването бегом, ето защо са паркирали по този начин.

26

Анонимен

преди 5 години

До 25Мен и връстниците ми ни пратиха в Англия, нз кой ги праща в Свищов, може би леля ти от селу.

25

Анонимен

преди 5 години

Абе шопи що си пращате децата да учат висше в провинцията - Пловдив,Свищов?

24

Анонимен

преди 5 години

До 22Освен провинциален *** друго не се натяга да работи като катаджия, прости факти.

23

Анонимен

преди 5 години

Оплачете се на Бойко Борисов.

22

Анонимен

преди 5 години

Тая патрулка ше да е била от провинцията. )))))

21

Анонимен

преди 5 години

По-скоро са селяндурски ценности дошли отскоро в столицата.

20

Анонимен

преди 5 години

Чета поредния спор между столица и провинция.Не сте ли се замисляли че ако в провинцията имаше работа с достойно заплащане на никой нямаше да му хрумне да се преселва в чужд град? Истината е че управляващите направиха София държава в държавата и концентрираха там абсолютно всичко без да помислят за провинциалната държава която буквално съсипаха.Замислете се има ли централа на голяма компания в провинцията? Няма.Всичко е в държавата София.Тогава недейте да ревете г-да софиянци.

19

Анонимен

преди 5 години

Контейнерите и кофите у нас постоянно са отворени. Какъв е смисъла да се произвеждат с капаци при положение че почти никой не ги ползва. Явно такава ни е културата. Нека да си гледаме мърсотията тогава. По всички комплекси и центъра кофите са зейнали.

18

Анонимен

преди 5 години

Единственото с което не съм съгласен спрямо патрулката е че най-вероятно тротоара не е направен да издържа тежест в такива размери. За пешеходни алеи изискванията не са каквито за пътен участък => ако го правят често ще се напука тротоара, 1-2 зими и ще стане на дупки, без кръпки, защото тротоарите не се отремонтират.Инъче за кофата която е преляла.... не разбирам хората които като е пълно до горе хвърлят отстрани при 99% шанс 20 метра около тази кофа да има друга, празна.

17

Анонимен

преди 5 години

До Софиянециди претакай зелето в мазето и благодари на баба си за ракийката от село

16

bluesky1

преди 5 години

До 13 Като ти чета истеричните коментари, стигам до заключението, че си един надут софийски селянин, който с нищо не е по-различен от селяните, които мрази? Някой селчо да не е "таковал" жена ти, та толкоз жлъч изпускаш....за един приятел питам, понеже иска и той да "такова" някоя сгодна женичка на софийско парвеню!!!!

15

Софиянец

преди 5 години

"света се глобализира, а ти ревеш за софийското жителство н"КАто се глобализира, марш да миеш чинии в западна Европа. Там всички само теб те чакат, питат за теб. Хайде, не губи време, че и ние малко да си отдъхнем от селянията ви.

14

Анонимен

преди 5 години

До Софиянецслагам точка на глупавия разговор с глупаво комплексарче като теб, попътувай, може да разбереш, че света не е само София и панелката в която живееш "гражданино софиянец", света се глобализира, а ти ревеш за софийското жителство на другаря Живков...

13

Софиянец

преди 5 години

"забелязваш ли личната си агреси, коментирайки агресията на останалите?."В този град агресията беше изключение преди да нахлуете, скъпо селянче. Само недей да очаквате, че софиянци ще седим пасивно и ще ви гледаме простотията. Няма да стане.

12

Анонимен

преди 5 години

До Софиянецзабелязваш ли личната си агреси, коментирайки агресията на останалите?... направи си изводите

11

Анонимен

преди 5 години

София беше страхотен град с общо-взето културни хора. Докато ЖелЮ от Веселиново не отмени жителството.Откакто имаме кметица от друго село - вече е неспасяемо.

10

Софиянец

преди 5 години

"и аз съм софианец, но това не ме прави нещо повече от останалите българ"Не, ти не си софиЯнец (научи се как се пише), ти си неграмотен "гост на столицата". Такива има много. Неграмотни сте, невъзпитани сте, а на всичко отгоре сте и агресивни и нахални. Аз лично в никакъв случай не правя отстъпки или изключения с такива като вас, при всеки удобен случай ви показвам къде ви е мястото. Съветвам и останалите в София истински софиянци да правят същото. Така се постъпва с нахани ***.