62

Анонимен

преди 5 години

***-дерастията е един от много инструменти за унищожение на Човека в вида, в който го познаваме, наред с алкохолизъм, наркомания, гмо-храни, пипане в днк (това направо е кощунство, престъпление срещу природата), насаждане на агресия, измисленото глобално затопляне, отпадъците ,насъскване на хората един срещу друг ...фФце, работят ви двойно (която линия сработи) -ако примете "либералното", още по-лесно за тях, ако приемете фашизма (т.е. другото лице) - пак добре за тях, ще бъдете окованиWin-Win

61

Анонимен

преди 5 години

Гостите в студиото са хомофоби.

60

Анонимен

преди 5 години

цитат от статията: "Номерът няма да стане. Както не мина Истанбулската конвенция."".."Блажени" (а аз бих казал - заблудени) са вярващите ! Конвекцийката мина, влезе ти от-зад, през задният двор, наречен НПК! Някои офчици даже и не разбраха ... щото все вярват на - телевизора, вестниците и интернет, без да си включат "пречистващият филтър", който да им издуха от очите мъглата и да видят реалната картина!Амин!

59

Анонимен

преди 5 години

Какво ви пука бе,карайте си умрялата Коледа в Кауфланд , и това е.Светли изПразници !

58

AfD Германия

преди 5 години

до 52> Не руснаците, а 12 арабски клана с по 100-200 члена, най-вече мигранти от Ливан през 90-години тероризират берлин.Дори и системната телевизия излъчи няколко предавания. РАДВАМ СЕ, ЧЕ БОЛШИНСТВОТО ОТ БЪЛГАРИТЕ СА ЗДРАВОМИСЛЕЩИ.Едно подобно изказване, като това на г-н Недялков в системна телевизия в Германия би предизвикало КРИЗА при ЗЕЛЕНО/ЛЯВАТА управляваща в Берлин ДИКТАТУРА ! Биха обвинили него и г-жа Маринова веднага в расизъм и нацизъм. В Германия промиването на мозъците е от 1968.

57

Dissapointed deer

преди 5 години

Че как, провокация са! Провокират мисловна дейност, а това е крайно нежелателно. Вместо това трябва да се чете ПИК и каквото кажат там - това е. Ако случайно не са виновни гейовете, за нещо, то очевидно са жените, особено тези които карат коли. Не може така, трябва всичко да почива на традиционни ценности като в Саудитска Арабия, където и гейовете и шофиращите жени са незаконни.

56

Анонимен

преди 5 години

Аз съм толерантен. Цялата държава трябва да стане толерантна.

55

гейтаци

преди 5 години

Не бъди толерантен, бъди нормален!

54

Щерю

преди 5 години

Не щем и не щем гейбордове - и това е...

53

Щерю

преди 5 години

Не щем и не щем гейбордове - и това е...

52

Бич Божи

преди 5 години

До АнонимеНАномалио, каквито и доводи да изкарваш пак си оставаш аномалия. И булка да станеш, няма да заченеш. Демек, шансът да има други аномалии като теб, драстично намалява.

51

Анонимен

преди 5 години

До 23създавайки по този начин мултинационалнао стадо без качества и лесно контролирано от управляващия елит.==Това е "голямата" цел на масонската секта (то си е баш секта) трансформация на човека в едно аморфно, "беззъбо", безлико същество, подобно на "пчела-работничка", която от сутрин до здрач събира прашец, без изобщо да поглежда, че кошера прелива от мед и хаби напразно -време, енергия и ресурси, а кошера се "управлява" от "царицата" и "търтеите"-за разплод, а всичко друго на тръстиката

50

Анонимен

преди 5 години

До АзГ"В училищата 90% не са германчета, арабски кланове от хиляди души тероризират града."АзвГзти, града го тероризират наглите руснаци които не бяха изгонени от Германия през 1990 година. Съдбоносна грешка на Хелмут Кол.

49

Любопитен

преди 5 години

До АнонименОт позицията ти да разбираме ли,че всички русофоби са по презумция хомосексуални?

48

да де

преди 5 години

На времето Сталин ги оправяше много здраво!Преди години четох едно интервю с един обратен,дето изкарал над 15 години в тайгата на сечищата!На въпроса как е било със секса той отговори,че с това бачкане по 12 часа,и това никакво ядене с по две филии хляб,и с това ходене по голяма нужда 1 път в седмицата изобщо не се сещали за такова нещо!

47

Анонимен

преди 5 години

Билбордовете са добри, но трябваше да бъдат разположени около руското посолство в София, та да им се радват путиниските роби.

46

Паметлив

преди 5 години

Наглостта на евреите е довела до преследването им в Германия.Както е тръгнало,хо.мосексуалистите по същия начин ще настроят обществото срещу себе си,а оттам до крайностите не е далече.

45

АнонимеН

преди 5 години

До Анонимен 42ПАК ЛИ СЕ ОПИТВАШ ДА ИЗЛЪЖЕШ НЯКОГО : ""Повечето територия, отстъпена на Полша с Договора от Рига от 18 март 1921 г. става част от СССР след Втората световна война""

44

АзГ

преди 5 години

Г-н Недялков е прав за Берлин - пролетарски град, само 13% от населението има собствени жилища, останалит живеят под наем. Цели райони ( не квартали) като Ной Кьолн, Кройцберг и др. нямат вече европейски вид. В училищата 90% не са германчета, арабски кланове от хиляди души тероризират града. Затова предпочитам дълбоката германск провинция, но след 1-2 години се прибирам със семейството в Родината България.

43

АнонимеН

преди 5 години

До 45 До 37ГЛЕДАЙ СИ РАБОТАТА 10 ХИЛЯДИ ЕВРО ДО 20 ХИЛЯДИ ЕВРО ЗА СУРОГАТСТВО !! ТОЛКОВА Е ТАКСАТА И ВЪВ СЕРИАЛА ЩУРИТЕ СЪСЕДИ И ВЪВ СЕРИАЛА НОВИТЕ СЪСЕДИ :DИ ДА НИЕ СИ ГО ПЛАЩАМЕ :D ЗАДЪЛЖЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА Е ТОВА ДА Е ЗАКОННО ПАРИ НЕ И ИСКАМЕ :D