22

АнонимеН

преди 5 години

БЪЛГАРИЯ, УНГАРИЯ И ПОЛША СА ТРИТЕ СУПЕР КОМУНИСТИЧЕСКИ БАСТИОНА НА РУСИЯ В ЕС КОИТО ОЩЕ НЕ СА ПРИЕЛИ СКЛЮЧВАНЕТО НА ГЕЙ БРАКОВЕТЕ !!И РУМЪНИЯ И АВСТРИЯ ПАДНАХА КАТО В АВСТРИЯ ОТ 2019-ТА ГЕЙ БРАКОВЕТЕ ЩЕ СЕ СКЛЮЧВАТ ТАКА РЕШИ НАСЕЛЕНИЕТО С РЕФЕРЕНДУМ!ГЕЙ НАСЕЛЕНИЕТО САМО ЩЕ СЕ УВЕЛИЧАВА ТОВА ДА ВИ Е ЯСНО :D ИЗМЪКВАНЕ НЯМА :DСПЕЦИАЛНИ СПОНСОРИ НА КАМПАНИЯТА СА: ГМО ХРАНИТЕ, ЕДИН КУП ХИМИКАЛИ В ХРАНИТЕ И СВЕТОВНИЯ ДЕТСКИ КАНАЛ ПРОПАГАНДИРАЩ ЯКО ГЕЙ :D

21

Анонимен

преди 5 години

В книгата си Практически Идеализъм, Калерги показва, че жителите на бъдещите Съединени европейски щати, няма да бъдат хората на Стария континент, а продуктите от смесването на расите. Той ясно заявява, че народите на Европа трябва да се размножават с азиатци и цветнокожи, създавайки по този начин мултинационалнао стадо без качества и лесно контролирано от управляващия елит.

20

АнонимеН

преди 5 години

110 ХИЛЯДИ ДУШИ УМИРАТ НА ГОДИНА ОТ КОИТО НАД 80 ХИЛЯДИ ПЕНСИОНЕРИ ЕЛЕКТОРАТА НА ГЕРБ И БСП!ДО 10 ГОДИНИ ГЕРБ ЩЕ Е ПОД 20% А БСП ПОД 10%!! КОМУНИЗМА УМИРА :DРАДОСТТА НА ТЕЗИ ДЕТО СИ МИСЛЯТ, ЧЕ НЯМА ДА ИМА ГЕЙ БРАКОВЕ В БЪЛГАРИЯ ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ ДО 10 ГОДИНИ :D

19

Анонимен

преди 5 години

Няма толерантност към мнозинството хетерсесуални и децата ни. Гейовете са си ок,дори тази банда сороси от НПО-то,поставили билбордовете са взели 200 млн евро от ЕС,за да ни провокират,и ядосват. Добре платени кдолни ***,оито използват гейовете,за да трупат кинти. ЕС е виновен за всичко,като винаги. Така подобни болуци наричащи се феминстки се опитват да използват жените. Тази паразитиращо сороство трябва да бъдепрогонено от БГ.

18

АнонимеН

преди 5 години

И В РУМЪНИЯ ПУСНАХА ТАЗИ ГОДИНА ПРЕДИ РЕФЕРЕНДУМА ИМ ЗА ГЕЙ БРАКОВЕТЕ ДАЛИ НАСЕЛЕНИЕТО ГИ ОДОБРЯВА И ТАМ ОБЯВИХА, ЧЕ 70% СА ПРОТИВ :DИ КВО СТАНА НА РЕФЕРЕНДУМА САМО 20% БЯХА ПРОТИВ :D----------------------------------КОМУНИЗМА БАВНО СИ ОТИВА ОТ БЪЛГАРИЯ А С НЕГО ЩЕ СИ ОТИДЕ И КОМУНИСТИЧЕСКАТА КОНСТИТУЦИЯ НА БЪЛГАРИЯ!

17

До 14

преди 5 години

Ти внимавай какво говориш, защото бай ти ***, като му писне и вземе тоягата, ще стане страшно за нахални сбърканяци като теб.

16

Ц

преди 5 години

България вече няма,така че не се косете за глупости

15

ааа

преди 5 години

А бе, някой видя ли ги тия да се еб*т, та ревете че са гейове?

14

Цецо

преди 5 години

Аз съм хетеросексуален и нямам нищо против хората с различна сексуална ориентация, но имам много против тези, които я афишират и ми я натрапват, просто не ми е приятно, по този начин нарушават мои права!!!

13

Гашо

преди 5 години

Прекрасна тема. Сега ще я яхнат бялата златка и шкембе войвода, и ще направят предложение да се забрани. Щото са много активни по популистките теми, а излъгаха как ще вдигат пенсии и заплати тройно

12

Анонимен

преди 5 години

на мене ми е по-интересно,кой ги е поръчал и платил,и какво е искал да постигне с тази провокация,някой е платил всичко това - какво е целял

11

Мда

преди 5 години

Да се рекламира хом.осексуалността е все едно да се рекламира инвалидността.Тия хора просто трябва да имат възможност да живеят нормално,като другите,а не да се налагат.Инвалидите полагат големи усилия за това,а хомотата-точно обратното!Съвсем очевидно е кой има интерес от цялата тая работа-Сорос и нему подобните,които искат свят с разбити ценности,т.е. лесно управляем.Е на път са да се провалят в тези си намерения и просто трябва да помогнем малко тия да заминат в небитието.

10

Анонимен

преди 5 години

В статията има 3 много силни момента! Първия е че хомосексуализма стана бизнес, едни НПО-та печелят милиони от субсидии, гнусни кампании, дарения и т.н. Втория пълзяща деградация, гейове, после педофили, некрофили и т.н. Трето изкривената крайна женска еманципация или феминизма, тляска общество буквално на ръба на оцеляването. Не може за 30-40 години да обърнеш морал и ценности установени в преходните хилядолетия и да очакваш нещо различно от тотална обществена разруха!

9

Анонимен

преди 5 години

Защо СМИ продължава да говори за тия плакати? Защо? За да наложи ***-дерастията, нали? това им е поръчано под уже голямата загриженост за "общественото мнение"! Една лъжа, казана 100 пъти - може и да стане истина!същото се отнася и за наркотиците, и за убийстватата... говорят масови за тези неща, а после - ама те се увеличавали ?! Ами ще се увеличават ами, вие ги посявате на подсъзнателно ниво сред подрастващите (ясно е, че на нас, "мързеливите ***" нищо не може да ни направите, но младите.

8

истина е

преди 5 години

България да обявява война на Русия , защото няма да оцелеем !!

7

Анонимен

преди 5 години

В Германия са по-напред от нас тат слагат билбордове със зоофилията Жена прегърнала муле.

6

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 8Но, когато всякакви породи активисти на НПО-та почнат да облъчват децата от забавачките още може да ти променят ориентацията.

5

Анонимен

преди 5 години

Хаха..да бе..нямало нетолерантност в България. Хахаха...По голям хомофоб от българина няма.Сигурно само останалите балканци и северноазиатците.Ние сме царе в това да се самоубеждаваме във всякакви лъжи.Гейовете ни виновни...иначе..че само руски газ държим в бг и не даваме друг да транзитире...и за това ни глобяват ЕС 77млн. Това не е..ама ниикакъв проблем.

4

Българин

преди 5 години

Не на еднополовите бракове в България!

3

читател

преди 5 години

За болните от проказа е имало лепрозории. Вън от обществото.Какво пречи и сега да са зад стената?Кому са нужни тук?И какво ще загубим без тях?А ще спечелим здраво общество.