80

Чефо

преди 5 години

А горките американоиди,се месят в политиката на 260 държави!Днес.бг Защо изобщо го пишете това!?ТО бива пропаганда, ама....

79

Анонимен

преди 5 години

Че руснаците са беладжии, така си е, ама малко се преекспонират вече и стана малко фарс цялата уйдурма.

78

джо

преди 5 години

Гоше , Погледни хубаво физиономиите от снимките в статията. Тези ли са на светлинни години напред? Методите на борба , на американците с останалия свят за съжаление са като на светата инквизиция. Опират се на догми като, те са "елита" , останалите ще се примирят с това което остане от вечерята. Не съм от хората , които такива статии ще манипулират. Да сложат на масата доказателства стига с тези притчи за величие недостижимост.

77

Анонимен

преди 5 години

> и е включвала опити да бъдат разделени американците по раса и радикална идеология,Пак Русия им е виновна, че университетите им произвеждат комунисти?!Black Lives Matter пак руснаците, 500 милиона от Сорос никога не са били дарявани....

76

джо

преди 5 години

До 84 Приятел, Изчакай да отмине ефекта на лекарството с което си се назобил и след това пиши. Какви приятели ти се привиждат , какви пет лева. Тук става въпрос за "всемогъщите" руски хакери , които са превзели Америка , която е примряла от страх. Така ,че какво да правят тези държавици. Или ще я карат внимателно с Русия или трябва да влезнат в НАТО

75

УХА

преди 5 години

както казват братята американци-кой ми ака в гащите--тези са безкрайно *** и ако не се захранваха с европейски мозъци до сега да станали роби на африканците и латиносите--прототии,простотии

74

Ха-ха

преди 5 години

Много ме кефят такива новини!Русия имала възможност да манипулира САЩ и го правела най-редовно!?Това ми звучи като признание на як мъжага,че е изнасилен от някаква хърба...Тия дали се усещат как се излагат?Очевидно имат големи проблеми със себе си,а смятат,че ще ги разрешат като обвинят другите и Русия в частност.

73

джо

преди 5 години

Направо да ги ожалиш братята американци.Тези лоши руснаци са проникнали навсякъде.Скоро ще забраним производството на консерви, щото и там проникват руските хакери. Те са програмирали и американските полицаи да стрелят по афроамериканците с лека ръка, та след това да има масови безредици.Да седнат накрая тези"автори" да напишат една библия за седемте смъртни гряха на Руснаците и да основем нова религия.

72

Анонимен

преди 5 години

а аз се чудя , че тука са направо като у дома си... ама ще свърши скоро тая...

71

кАжи баба thank you

преди 5 години

Не съм фен на Путин и Русия, но ако е имало намеса, американците горещо да благодарят на Путин, че им избра нормален човек за президент. По времето на любимеца на хипитата либерал-левичари, Обама, беше започнало да се строят тоалетни за трети пол и се готвеха да залеят САЩ с бежанци от Близкия изток. Лудостта витаеше във въздуха. Тръмп, добър-лош, не е започвал нови войни и постигна икономически успехи. Вярно, сдърпа се малко с европейците, но те са си за бой. Яхнали интернационализма..

70

ПЕНКО

преди 5 години

КАКВО КАЗВА ПО ВЪПРОСА УНИВЕРСИТЕЪТ НА ЦРУ - СТАДФОРД ???

69

Америка фръц

преди 5 години

Да са живи и здрави руснаците! Без тяхната "намеса" САЩ изобщо нямаше да ги има!

68

Анонимен

преди 5 години

До анонимен 68Е-хооооооооооо........ти някъде в думите "Киевска Рус" да видя букви у-к-р-а-и-н-а?????? Или да те върна в първи клас, щом не си знаеш азбуката (интересно как пишеш?). Рус е БИЛА ВИНАГИ!!! Или ти си като краварите, които СЛЕД КАТО ИЗТРЕБВАТ КОРЕННОТО НАСЕЛЕНИЕ ИНДИАНЦИТЕ, сега се разполагат като господари НА ЧУЖДИ ЗЕМИ!!!! Така и укропите ЩЕ ВРЪЩАТ ЧУЖДИ ЗЕМИ!!! КРИМ ВЕЧЕ ГО ВЪРНАХА, ДОНБАС - ПОЧТИ.......НАРЕД Е ЦЯЛА укропия!!!!!

67

Анонимен

преди 5 години

Ирак бе подложен на американска военна намеса и окупация едва след неуспешният опит за преврат на ЦРУ през юни 1996 година. САЩ нападнаха Панама през 1989 г.-едва след 5 неуспешни опита за държавен преврат за свалянето от власт на ген.Нориега. Хусейн и Нориега дълго време са били агенти на ЦРУ и прекрасно са знаели какви са американските методи.Това им позволяваше да се противопоставят на опитите за отстраняване от власт,но до решението на американците да прибягат до превъзхождаща военна сила.

66

Анонимен

преди 5 години

ЦРУ спецчастите използват марионетки и тайни операции за свалянето на правителства и смазването на движения, които са предизвикателство за ненаситната американска жажда за световно господство. Превратът е развръзката на такива операции, а когато методите на "ниска интензивност" не дават резултат, съответната държава се подлага на пряка военна агресия от страна на САЩ.

65

Анонимен

преди 5 години

До Solar PowerАмерика нищо не е заграбила от България? Я помисли малко.

64

До 58

преди 5 години

Благодаря, че ме светна ... ама не вярвам да е от тогава 1945 ... а от по рано ... и тази световна ... кой я направи ... Сигурно Германия или Русия ... че всичко се върти още около нея ... даже разбираш ли обвиняват русия, че е избивала немци и след войната ... Ми и аз ако съм руснак по това време и ако съм оцелял ЩЕ ГИ ИЗБИВАМ ВСИЧКИТЕ ... изгубил СЪМ ВСИЧКО нямам НИЩО И НИКОЙ ... трябва да съм безгръбначен, за да не ги мразя И някой разправят добре че били САЩ ... променя се историята вече!

63

аз

преди 5 години

колко доклада има за намесата на американците по света? от къде на къде тия ще ми се правят на свтата вода ненапита.

62

анонимен

преди 5 години

Забраниха ни да построим "Южен поток", сега ни го отпориха с някаква глоба от 77 млн евро - това не е ли много груба и безцеремонна намеса във вътрешните ни работи?

61

анонимен

преди 5 години

Княз Светослав идва в България от Киев, която е столица на Киевска Рус, т. е. на днешна Украйна. Това са исторческите факти. Московията се създава няколко века по-късно